Bekjemp Vinterhuden på 1-2-3!

Postet av Adam og Eva Arkaden den 7. Nov 2013


Det går mot mørkere og kaldere tider og allerede merker du vel en drastisk forandring i både hud og hår.
Martine og Malène har falt pladask for utvalgte hudpleieprodukter fra Elixir Cosmeceuticals og anbefaler de på det sterkeste. Elixir er et norsk selskap og produktene får du kjøpt hos din lokale hudpleiesalong.

En cleanser er viktig i den daglige hudpleien. Gentle cleanser er en mild hudvask som fjerner fett, make-up, urenheter og overskudd av talg. Egner seg godt for sensitiv hud. Cleanseren rengjør huden og fjerner døde hudceller slik at porene ikke tettes igjen En god cleanser etterlater huden ren, myk og smidig. Gentle cleanser forbereder huden slik at de aktive kremene trenger dypere inn.
nneholder ikke såpe eller irriterende virkestoffer.

Elixir pads er en svært effektiv og virkningsfull hudtoner. Inneholder konsentrert glykolsyre og kan brukes for hjemmepeeling.
Glykolsyre er en alfa-hydroksysyre (AHA) som fjerner døde hudceller og gir en naturlig peel.

Rik fuktighetskrem til daglig bruk. Tilfører nødvendige næringsstoffer og roer ned irritert hud. Passer utmerket for de med tørr hudtype. Kan brukes for å motvirke tørr hud under behandling med fruktsyrer, A-vitamisyre eller kremer mot akne.
Inneholder ikke parfymer, lanolin eller kjemikalier som virker irriterende. Egner seg godt for de med tørr, irritert og sensitiv hud. Antioksidanter inneholder vitamin C, vitamin E, Coenzyme Q10 og grønn te ekstrakt.

(kilde: www.elxir.no)

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.