Extensions FAQ

Postet av Adam og Eva Arkaden den 18. Aug 2016

Drømmer du om lengre hår, fyldigere hår eller effekter? Vi gir deg en liten oversikt over ofte stilte spørsmål om Extensions, så kanskje du får svar på noe av det du lurer på!

Hvilke typer av extensions gjør dere?

Hos oss har vi to forskjellige systemer, og forskjellige frisører som utfører disse.


Tape Extensions

Dette er extensions som kommer ferdig montert på en liten teipbit som er ca 3cm bred. I hver extensionspakke er det fem fester (GL Apps). Disse settes i håret i mønster etter den effekten du ønsker, lengde og/eller fylde.

Teipen settes direkte på håret, og limes fast med en blank teipbit på undersiden, og hår som limes over for å få et helt usynlig feste. Håret må flyttes opp i takt med hårveksten, ca hver 6. til 8. uke.

Når vi tar av håret eller flytter de opp bruker vi en spritløsning som får teipen å miste den klebrige effekten, og setter på ny teip før extensionsene settes tilbake i håret.

Fordelene er et tilnærmet usynlig feste, god spredning på håret som gir et naturlig inntrykk og at håret kan brukes flere ganger. Teip passer spesielt godt til de som ønsker "litt mer", da de brede festene gjør at selv noen få fester smelter godt inn med resten av håret.


Punktextensions

Denne extensionstypen kommer i bunter på 25 punkter. Hvert punkt er ca 0,5 cm bredt med et keratinfeste. (Great Lengths)

Disse keratinfestene rulles og festes rundt en veldig liten firkant-seksjon av håret ved hjelp av varme. Punktene kan deles opp i halve, og tilogmed kvarte, fester for å få det naturlige resultatet man ønsker. Extensionsene settes i mønster etter ønsket effekt, lengde og/eller fylde.

Selve keratinet kommer i samme farge som håret, så festene blir tilnærmet usynlige i håret. Når vi tar ut håret igjen, bruker vi et spesielt middel som får keratinet til å hardne slik at vi enkelt kan knuse festet med en liten tang og skånsomt dra ut extensionsene med festene uten å skade håret. Disse extensionsene kan ikke brukes om igjen, men kan sitte lenger i håret av gangen enn teip.

Punktextensions er spesielt fine å bruke når man ønsker mye mer, og/eller lengre, hår, og om man ønsker å style eller sette opp håret mye. De er også å foretrekke om man trener eller svømmer/bader mye.BildeHvordan er vedlikeholdet på Extensions?


Vedlikeholdet er relativt enkelt, men det kan kreve noe mer innsats enn din vante rutine (avhengig av hvor mye/lite du gjør i fra før ;)).


Vask!
Du bør bruke produsentens produkter! Disse produktene er skreddersydd festene og håret, slik at ditt extensionshår skal holde det vi lover. Du står selvfølgelig fritt til å bestemme dette selv, men da må du være oppmerksom på at du kan miste garantien på håret og har ingen klagemulighet om noe skulle oppstå.

Produktene som anbefales er sjampo og conditioner (her har vi forskjellige typer etter ditt behov), Anti-Tap Water for økt blankhet og levetid og en egen extensionshårbørste.

Pass på å komme godt til mellom festene med sjampoen, mens conditioneren skal kun i lengdene av håret.

Alltid føn i hvert fall rota av håret der festene sitter, så du slipper forkortet levetid på festene.Børsting!
Håret må børstes minimum to ganger daglig, fra feste til spiss. Spesielt ved punktextensions er det viktig å også være helt i rota av eget hår for å unngå floker som fort kan eskalere og bli trøblete.

Om du skulle få noen floker som du ikke får løst opp selv anbefaler vi at du kommer innom og får hjelp til dette så fort som mulig, så du unngår skade på både eget hår og extensionsene og slipper ubehag.

Børstingen sørger for at håret holder seg pent og ser naturlig ut.


Styling!
Alle typer varmeverktøy kan benyttes, men ikke på selve festet.


Svømming og Bading!
Før du svømmer eller bader, skyll gjennom håret godt med ”vanlig” vann for å hindre at salt- og klorvann tærer unødvendig mye på extensionsene og bruk Anti-Tap Water etterpå.

Bilde


Sliter det mye på håret?

Med en god konsultasjon, riktig valgt extensions og produkter og godt vedlikehold trenger ikke extensions å slite på ditt eget hår. Men, som ved andre behandlinger, så vil det jo slite noe mer enn om man holder et helt naturlig hår.Hvor mye koster extensions?

Dette kommer veldig an på hvor mye hår du behøver/vil ha. Det er vanskelig for oss å gi til og med en cirkapris uten en konsultasjon her i salongen først, men vi kan gi et par eksempler å gå etter.Eksempel 1, tynt nordisk hår rett under skulderlengde. Ønsker litt økt fylde, men ikke mer lengde. Ønsker et veldig naturlig resultat.

2pk GL Apps 40cm = 1800krPåsetting = 800krProdukter = 520krTotalt: 3120 krEksempel 2, medium hår rett under skulderlengde. Ønsker merkbart lengre og mer hår.

150 punkter 50cm = 4950 krPåsetting = 6300 krProdukter = 520 krTotalt = 11770 kr

Dette er kun noen løse eksempler, vi har ingen makspris på våre behandlinger.Hvor lang tid tar det?

Det avhenger av type extensions og hvor mye hår du ønsker. I det første eksemplet ville vi regnet 1 time. I det andre eksemplet nevnt over ville vi beregnet ca 4-5 timer.Andre ting:

Vi har dessverre ikke hår liggende på lager, så vi bestiller opp alt etter konsultasjon. Det er kort leveringstid på alt av standardfarger, så vi kan få tak på det meste på en dags varsel. JGreat Lengths leverer alle lengder og farger man kan ønske seg! I tillegg til et meget godt standardutvalg, så kan så å si alt spesialbestilles. Men da er det lenger leveringstid og man må regne med et prispåslag.
Vi får selvfølgelig også mange andre spørsmål, og det er bare å komme med de! :)

Kom innom salongen for en prat eller ring oss på 22 41 78 52
Avfarging FAQ!

Postet av Adam og Eva Arkaden den 11. Mai 2016

Vi opplever stor pågang på salongen om dagen av avfarginger, og spørsmål rundt avfarging. Derfor tenkte vi å lage en liten AVFARGING - FAQ (Frequently asked questions) som kanskje kan hjelpe dere som vurderer avfarging litt før dere kommer i salongen! :)Hvordan gjør man en avfarging?

Det finnes forskjellige metoder, alt etter hva man ønsker å oppnå.


RENS
Vi pleier å starte med en rens av håret, den mildeste formen for avfarging, som har som hensikt å dra ut innfarget pigment av håret. Denne prosessen er perfekt for f.eks. lengder som er blitt for kompakte i fargen etter flere innfarginger, eller for å rense ut en pastellfarge på et bleket hår. Denne behandlingen vil ikke gi et lysere resultat, med mindre håret har vært lysnet fra før.

AVFARGING
Deretter kan man gå på en avfarging hvor vi også bruker en valgt styrke med vannstoff som i tillegg til å dra ut fargepigmentene lysner opp håret.

Her har vi dessverre aldri noen mulighet til å forutsi hva det eksakte resultatet blir, hvor lyst vi kan få håret eller hvilken fargetone vi kan få til - dette vet vi ikke med sikkerhet før vi har gjort selve avfargingen og kan se hvilket grunnlag vi har endt opp med.

BLEKING
Det siste i prosessen er bleking. Bleking er den sterkeste formen for lysning av hår, og kan gjøre en fargetone ganske mange nivåer lysere i løpet av bare en time.
Bilde


Hvor mye koster en avfarging?

Dette kommer helt an på hvor omfattende prosessen blir, og hvor mye hår som skal avfarges. Dessuten er det ikke alltid det holder med bare en avfarging, og uavhenging av hvor godt avfargingen går så må fargen alltid korrigeres, noe som kommer i tillegg til prisen på selve avfargingen.

Vi anbefaler selvfølgelig en kur når man begir seg ut på store kjemiske prosesser, og dette er også en tilleggskostnad man bør ta høyde for.

Et eksempel på en "enkel" avfarging kan være (feks et nyfarvet hår som har blitt litt for "mettet" i fargen):Lett rens på et skulderlangt, normalt tykt hår: 950,-
Korrigering med minicolorasjon over hele håret i vasken: 850,-
OLAPLEX-Kur: 500,-Totalt: 2300,-

Et eksempel på en større jobb kan være (feks hjemmefarget mørk brun, ønsker å bli lysere):Avfarging, en runde på skulderlangt hår: 1500,-
Striper med bleking og farge fra rot til spiss mellom stripene: 2400,-
OLAPLEX-Kur: 500,-Totalt: 4400,-

Dette er kun eksempler. Vi har ingen maksimumspris på våre behandlinger.
Hvor lang tid tar en avfarging?Dette er ofte et punkt som både kunden og frisøren underestimerer - det tar alltid lenger tid enn du tror :) Så vær ærlig med frisøren om hva du ønsker ved bestilling, og sett av god tid.

Om du er usikker ved bestilling (spesielt ved nettbestilling bør du heller ringe inn eller komme innom), så ta høyde for tiden og kostnaden til den mest tidkrevende eller største behandlingen.
Andre spørsmål vi ofte opplever eller som vi forteller kunde under konsultasjonen kan være:

Sliter det mye på håret?

Alle kjemiske behandlinger sliter mer på håret enn om man ikke gjør noe, og en avfargingsprosess er jo en av de litt hardere behandlingene man kan gjøre.

Vi anbefaler at man ALLTID kurer håret i salong ved en avfarging, og opplyser om at man må fortsette behandlingen hjemme med riktige produkter.Kan vi ikke bare bleke håret siden det blir lysest?

Det kommer an på utgangspunket. Er håret veldig mettet av gammel farge eller farget veldig mørkt er det greit å forsøke å rense og/eller avfarge først - ettersom blekingen kan "svi" fast uønskede pigmenter i håret.Jeg er "så og så" mørk nå og vil bli "sånn og sånn" lys - går det?

Det vet vi aldri før vi har prøvd! :)

Det er veldig vanskelig for oss å garantere et resultat av en avfarging, så det gjør vi aldri - men det stopper oss ikke fra å prøve!

Og vi også ønsker jo selvfølgelig at du skal få de resultatene du har sett for deg, men avhenging av hvordan utgangspunktet er, hva slags farge som er brukt (eks hjemmefarge og henna kan være vanskelige eller rett og slett umulige å fjerne) og hvor lys du tenker at du skal bli, pleier vi å si at en avfarging er en prosess.

Vi kan få til det resultatet du ønsker i dag, over et halvt år med gjentatte behandlinger, eller kanskje ikke i det hele tatt.


Bilde


Jeg ønsker å være lysere nå gjennom sommeren, og har som hensikt å bli mørkere igjen etterpå

Da må man være klar over at vi nok ikke kan gjenta en ny runde avfarging uten at det kan få store konsekvenser for hårkvaliteten.

Er du en som liker forandringer lys/mørk fra sesong til sesong, anbefaler vi kanskje en annen type behandling. :)
Vi får selvfølgelig også mange andre spørsmål, og det er bare å komme med de! :)

Vurderer du en avfarging? Kom innom salongen for en prat eller ring oss på 22 41 78 52


Følg oss også på Facebook og Instagram for flere nyheter og inspirasjon!
Kjemisk behandlet hår FAQ!

Postet av Adam og Eva Arkaden den 7. Mar 2016

Har du gjort, eller vurderer du, en kjemisk behandling av håret i form av farge, bleking eller permanent? Her kommer vi med noen tips til hvordan du best tar vare på et kjemisk behandlet hår!


Når du får utført en farging, bleking eller permanent vil håret alltid bli noe slitt i forhold til om du lar håret være ubehandlet. Heldigvis er de produktene vi bruker i salong stadig mildere både mot ditt hår og din frisør, og vi som fagfolk har mulighet til å skreddersy produktene til ditt hår samtidig med at nye revolusjonerende produkter som OLAPLEX kommer på markedet. Dette tilsammen gjør at skaden på håret ditt etter en kjemisk behandling minimeres, men allikevel vil du nok oppleve at håret ditt kanskje har litt andre behov etter en kjemisk behandling enn det det hadde før.BildelinkJeg har farget håret mitt! Hvordan tar jeg best vare på det hjemme?Vi frisører bruker vår kunnskap, erfaring og ikke minst tid til å skreddersy en farge til akkurat deg etter en grundig konsultasjon. Vi ønsker derfor selvfølgelig at du har den herlige, nyfargede følelsen hver eneste dag frem til du må ta etterveksten din igjen, eller vil gjøre noe nytt.


Her kommer noen tips til hvordan du kan bevare fargen og kvaliteten på håret ditt hjemme etter en farging:


1: Vent minst 2 dager før du vasker håret etter en fargebehandling! Håret bruker ca 2 dager på å "nøytralisere" seg etter en kjemisk behandling slik at fargen får satt seg ordentlig i håret. Jo lenger du klarer å holde deg unna sjampoen, jo bedre. Spesielt gjelder dette ved ekstra intense eller kalde farger.Bildelink2: Ikke vask håret for ofte. Sjampo kan "strippe" håret for de naturlige smørstoffene, tørke ut håret og slite unødvendig på fargen, spesielt ved intense farger, Directionsfargene eller kalde farger. Bruk tørrsjampo for å strekke friskheten av håret en ekstra dag.3: Bruk produktserier spesielt tilpasset et farget hår. Disse bruker teknologi og ingredienser som bygger opp håret og forlenger fargen. Bruk alltid balsam etter bruk av sjampo, og bruk en god kur en gang i uka. I tillegg kan det være lurt å bruke leave-in produkter for farget hår med UV-filter som hindrer at håret solblekes.Bildelink


4: Bruk gode solprodukter når du drar på ferie, og pakk inn håret i et sjal eller under en solhatt ved soling. Når du bader kan det være lurt å skylle håret godt i kranvann først for å hindre uttørring av salt- eller klorvann.5: Intense eller sarte farger må friskes opp oftere enn mer naturlige farger. Dette kan du også gjøre trygt hjemme ved bruk av fargebalsam, som for eksempel Revlon NutriColor.
Bildelink


'

Jeg har nettopp bleket håret. Er det noen ting jeg burde tenke på?


En blekeprosess er hardere på håret ditt enn en farging, og stort sett så går vi også over en bleking med en minicolor for å oppnå den fargeretningen vi ønsker. Håret vil mest sannsynlig oppleves litt tørrere etterpå, og krever litt mer behandling og pleie enn et naturlig hår.Her har vi noen tips til noen nye ting du kanskje må ta hensyn til1: Kjøp med produktene frisøren din anbefaler. Vi anbefaler produkter for at du skal fortsatt oppleve håret ditt som av god kvalitet selv etter hardere kjemiske behandlinger. Gode produkter skreddersydd til ditt hår vil gjenoppbygge håret og tilføre pleiestoffer som håret ditt trenger etter behandlingen.
Bildelink2: Håret ditt er på det svakeste når det er vått og er mer utsatt for knekking. Det har du kanskje ikke lagt mye merke til før, men etter en bleking kan dette forandre seg. Unngå å børste håret når det er vått, løs heller opp floker med en bredtannet kam og gode produkter. Skru ned temperaturen på føneren, og blås det forsiktig halvtørt før du guffer opp på styrken og bruker børsten.3: Apropos knekk, er du en av de som alltid har håret i strikk på toppen av hodet? Eller i nakken? eller alltid går med lue eller hatt? Når du har et svekket hår, som etter en bleking, så kan dette medføre at håret lettere knekker under press fra f.eks. strikk eller hatt. Kjøp strikker som er brede og myke uten metallskjøten, og varièr hårfrisyren fra dag til dag for å unngå press på ett bestemt sted i håret.
Bildelink4:
Ikke hopp over trimmingen. Det finnes kun en total kur mot splittede tupper, og det er å klippe de av. Jevnlig stussing vil forhindre frizz og splittede tupper, igjen sammen med gode produkter.5: Visste du at selv varmen fra føneren din kan gjøre at en kald farge gulner fortere? Kalde farger er spesielt sensitive farger, for disse er bygd opp av blå og lilla pigmenter som sitter dårlig i håret. Dette er fordi håret har naturlig varme pigmenter i seg, og blå og lilla pigmenter har da ingen "kompiser" av samme slag å henge sammen med i håret, og flyr nesten like fort ut av håret som de ble farget inn. Varme aksellerer denne prosessen.Spesielt bruk av varmeverktøy med direkte varme som krølltang eller rettetang sliter ekstra mye, og bør unngås eller kun brukes sammen med en god varmebeskyttende spray. Senk gjerne temperaturen på varmeverktøyet og føneren, så kan du holde de gyldne pigmentene unna litt lenger.


Jeg har fått utført en permanent/antipermanent. Hva burde jeg gjøre hjemme?I tillegg til retningslinjene du får av frisøren basert på hvilken behandling du får utført er det beste tipset her (i tillegg til de nevnt over) å kure, kure og kure.Har du fått krøller, bruk produkter beregnet for å gjennoppbygge håret i dusjen, og leave-in og stylingprodukter beregnet på et krøllete hår for å bekjempe frizz.


Har du glattet ut dine krøller, er det viktig å tilføre gode pleiestoffer som gir fuktighet og glans, samt å bruke sufatfrie produkter. Bruk produkter som er beregnet på å smoothe ut håret, og vær nøye med å føne ut håret etter vask.Bildelink


Bestill time hos oss her!


//MayaMATRIX FAQ

Postet av Adam og Eva Arkaden den 14. Okt 2015

MATRIX imagine all you can be.

Har 35 års jubileum i år og er en av de største leverandørene i USA i dag.

Matrix ble grunnlagt av Arnie Miller i Ohio i 1980, med det grunnlaget av at Matrix skulle være, og enda er, oppnåelig, innovative og enkle produkter!
Arnie startet med 10 produkter, der noen enda eksisterer i Total Result-serien.
I 1990 ble merket størst i USA, mye på grunn av Biolage-serien og de ammoniakkbaserte fargene kalt So Color Beauty.
Frem til 2000 var Matrix representert i 17 land. L'Oreal kjøpte opp Matrix i 2000 og er nå representert i 58 land.

Matrix legger stor vekt på å utvikle frisørene med faglig kunnskap!

Her hos oss kan du finne disse seriene:

Matrix Biolage

Cleansing conditioner:


Som er en rensende conditioner, den tynger ikke og håret føles rent å mykt etterpå.
Det er en til hver hårtype, de er
silikon, sulfat og paraben frie og passer bra til ett farget hår.


Matrix Biolage Core

Dette er en serie vi akkurat har fått inn i salongen.

Biolage ColorLast:

Er en pleie serie for farget hår som kommer fra naturen side.
Hemmeligheten bak den farge ivaretaende teknologien kommer fra flavonoider som finnes i orkideer. Den beskytter mot UV stråler som gjør at fargen oksiderer, og det antibaktrielle lipidlaget hjelper med å opprettholde den jevne og mettende fargen.
Den jevner ut overflaten på hårstrået og gjenoppretter fuktighets balansen.
Den inneholder Shampoo, Conditioner, Maske og Leave-in Spray.

Biolage HydraSource:

Er en serie som er bygd opp på Aloe Vera. Aloe Vera er en plante som sjeldent tørker ut og er naturens mest effektive fuktighets fabrikk. Hydrasource er inspirert av aloe sin egenskap til å holde på fuktigheten, håret vil ha fått 15 ganger mer pleie etter en applikasjon.
Denne serien inneholder Shampoo, Conditioner, Detangeling Solution(lettere conditioner), Maske, Leave-in Spray
Biolage VolumeBloom:

Er bygd opp på naturens luftige voulm, Bomull. Bomullen gjør så de tynne hårfibrene ekspanderer fra innsiden og at hårfibrene får ett økt spenn.
Denne serien inneholder Shampoo, Conditioner og en Leave-in Spray
Biolage SmoothProof:

Er bygd opp på naturens vanntette botaniske hemmelighet, Kamelia Blomsten.
SmoothProof er inspirert av denne blomsten og gir med det håret evnen til å regulere fuktigheten. Den forsegler håret og beskytter fiberene. Det er en lipidbeskyttelse som isolerer og jevner ut håret samtidig som det holder fuktigheten ute.
Denner serien har Shampoo, Conditioner, Maske og en Leave-in Spray
Matrix Advanced:


Biolage RepairInSide:

Er inspirert av naturen og molekylær vitenskap med reparerende teknologi. RepairInSide er bygd opp på Arginin som er en av de 20 aminosyrene som er byggesteiner for proteiner. Arginingen trenger helt inn til kjærnen av hårfiberet og reparerer og rekonstruerer proteinbånd. I tillegg har denne serien Soya fra naturens side som etterfyller håret med proteiner, forsegler spisser og beskytter håret mot ytterlige påkjenninger.
Denne serien inneholder Shampoo, Conditioner, Maske og en Leave-in creram.
Biolage Keratindose

Er bygd opp på Pro-keratin og silke. Keratinet er ett fiberdannende protein og er med på å styrke håret og silken gir fuktighet. Denne serien reparerer og gir nytt liv til ett moderat skadet hår.
Her finner du Shampoo, Conditioner og en Leave-in Spray

Biolage FiberStrong

Er en serie som styrker skjelllaget som er bygd opp med Intra-Cylane og Bamboo. Det er Intra-Cylane molekyler som fyller ut hullene i skjellaget og bambusen som inneholder silica som er med på å styrke håret. Denne serien har Shampoo, Conditioner, Maske og Leave-in CreamMatrix ScaplSync&CleanReset

Er en serie som går til hodebunns problemer.
Her har du Anti- Dandruff Shampoo som jobber med kontrolleringen mot flass og pleier hodebundsproblemer.
Cooling Mint Shampoo renser overflødig olje i hår og hodebunn, man får også en kjølig behagelig effekt av denne.
Exfoliating Treatment fjerner overflødig olje og urenheter, den renser hår sekkene og stimulerer hodebunnen.Total Results Serien

Total Results er en bred profesjonell pleie serie som dekker alle behov. Serien ligger gjerne litt lavere i pris enn andre og kan da være ett godt alternativ til de som ønsker seg gode profesjonelle produkter som gir deg mye for pengene.Les mer om serien her


// SiljeFAQ: Bryn og Vipper!

Postet av Adam og Eva Arkaden den 28. Sep 2015

Vipper og bryn virker kanskje som en veldig liten del av et uttrykk, men hvor små forandringer kan gjøre hele forskjellen!

Det er kanskje lett å glemme bort, men vi frisører utfører selvfølgelig forming og farging av både vipper og bryn, og her i Arkaden har vi flere dyktige stylister som utfører både napping, voksing og threading.


BildeHvilke brynstrender har vi nå om dagen?

Vi har i en ganske god stund nå vært inne i en periode hvor tykkere bryn er på moten. Brynene skal være fyldige og markerte, gjerne litt mørkere enn din naturlige farge, men godt trimmet og temmet. "Alle" snakker om brynene til kjendiser som Cara Delevingne og Kardashian-søstrene.BildeBilde


En annen sterk brynstrend om dagen er "ombrè brows", hvor innerkroken av brynet er markert med en lysere farge og går over i mørkere markering lenger utover brynet. Da får brynet et løft i ytterkant og en naturlig look i innerkroken.BildeHva tenker dere på når dere former bryn?

Det er flere ting vi tar hensyn til når vi former et bryn. En ting er trender, men en annen ting er kundens ønske, hårveksten og ansiktets anatomi i tillegg til kundens ønsker. Vi kan vise deg "idealbrynet" ved hjelp av dette bildet, og det er ofte et utgangspunkt til hvordan vi jobber med brynet.


Bilde


Punkt 1 markerer brynets start, vertikalt opp fra øyekroken eller nesevingen. Da nesen kan være skjev eller asymmetrisk, kan det være greiere å ta utgangspunkt i øyekroken. Punkt 2 måles fra nesevinge, rett gjennom øyeeplet og markerer brynets toppunkt. Punkt tre tar også utgangspunkt i nesevingen og i øyets ytterkant, og markerer slutten av brynet. Linje 4 og 5 sjekker symmetrien i forhold til høyden.


Som nevnt over må vi ta hensyn til de individuelle anatomiske forutsetningene, men dette er en metode for å komme frem til "idealbrynet".


De færreste av oss er 100 % symmetriske, og hvert bryn kan ha forskjellig form, høyde, hårvekst og verver. Vi har et ordtak som går ut på at bryn "skal se ut som søsken, men ikke tvillinger. Og ei heller tremenninger." Det gjelder altså å finne middelveien. :)


Hvilke metoder bruker dere for forming av bryn?

Vi har forskjellige stylister som napper, vokser eller threader. Napping er det klassiske metoden hvor vi bruker en pinsett til å forme brynet, ved voksing brukes det varm voks og en rutine spesielt laget for det sensitive øyeområdet, og ved threading brukes det tråd som napper ut alle hårene.


BildeHva slags farger bruker dere?

Til bryn og vipper bruker vi farger som er spesielt utviklet for dette. Vi bruker farger fra Refectocil som kan gjøre alle naturlige farger fra svart til rød til blond, og også bleke/lysne øyenbryn for de som ønsker dette.

Vi bruker ikke vanlig hårfarge da dette er alt for sterke produkter for den sarte huden rundt øynene.Hva med vippene?

Vi farger også vipper, og der bruker vi stort sett farger som strekker seg fra lys brun og mot blåsvart. De brunere nyansene er fine for et veldig subtilt og naturlig resultat, mens med svart og blåsvart får man en "maskaraeffekt".

Farging er vipper er godt for å få frem alle vippene i dagens lys, det er veldig vanlig å ha lyse småhår eller vipper som blir lysere mot tuppen av hårstrået. Ved å farge de får man da en fortettende og forlengende effekt.


Hvor lang tid tar en behandling?

Vi setter stort sett av fra 15-45 minutter avhengig av hvor mye som skal gjøres og ønsket resultat. En bryns-/vippebehandling er ideell å kombinere med en fargebehanding, da vi kan gjøre disse samtidig uten ekstra tidsbruk.

Fargen skal virke mellom 5-20 minutter etter hvilken farge og resultat man skal ha.BildeFarger og former dere på menn også?

JA! :) Dette er ikke behandlinger som er spesielt forbehold kvinner, men vi tenker litt annerledes når vi ordner menn og rydder opp istedet for å forme et typisk "damebryn" og bruker mer naturlige farger.


Hva er prisen på en behandling?

Farging av vipper 250 kr
Farge bryn 230 kr
Farge vipper og bryn 395 kr
Napping av bryn fra 120 kr
Napping og farging av bryn 330 kr
Voksing av bryn 195 kr
Threading av bryn fra 165 kr


Andre ting

Noe rødhet etter en hårfjerningsbehandling er normalt, det gir seg ganske raskt :)