OLAPLEX Profesjonell salongbehandling

Postet av Adam og Eva Arkaden den 7. Jan 2016



Olaplex er en 3 stegs profesjonell behandling for hår som skal farges eller blekes.
Det har blitt godt testet av over 75 000 salonger over hele verden!
Olaplex blir brukt på kjendiser som Charlize Theron, Cameron Diaz og Khloe Kardashian.

Når du utfører en kjemisk behandling på et hår, eller bruker mye varmeverktøy,
så brytes disulfidbindingen i håret ned og kvaliteten blir svekket.
Ved å bruke Olaplex ivaretar man kvaliteten på håret ved å binde disulfidbindingene sammen igjen. Dette gjør at håret ikke brekker, og man kan gå igjennom større fargeendringer på håret uten at håret blir ødelagt.


Olaplex Bond Multiplier No 1
: blander vi inn i fargen i salongen
Olaplex Bond Perfector No 2: påføres i håret etter fargen har blitt skylt ut
Olaplex Hair Perfector No 3: dette er et produkt som kan brukes en gang i uken hjemme











Ønsker du å teste ut Olaplex, så vil du oppleve at fargen holder seg lenger, og at håret ikke blir så slitt ved en lysning/bleking. Du sitter igjen med et hår som er mer sunt og sterkt!



Kilder:
Frends AS
Olaplex Norge







Bamboo Kendi Oil

Postet av Adam og Eva Arkaden den 8. Des 2015

DET ER VINTER...

Og man er kanskje allerede lei av knusktørre lengder??


Hud og hår tørker ut, and that's a fact! Man bruker gjerne gode basic produkter, men lengdene blir gjerne tørre uansett. Håret kan se fortere blast ut. Har man mye fall eller krøller hjelper jo ikke det noe heller, da krøller er naturlig tørre. Jeg har plukket ut noen av mine favorittoljer som kan hjelpe dere med tørre lengder, frizz og gjør det mykere og mer glansfullt igjen.




Bamboo Smooth Kendi Oil er en tykk drøy olje som gir styrke og pleie. Den motvirker splittende tupper, frizz og mykgjør. Den er fuktighetsbestandig og beskytter mot sola( UVA/UVB beskyttelse), den er også varmebeskyttende til hårføning og fargebeskyttende. Denne oljen er perfekt til deg som har tykke grove hårstrå og som gjerne har krøller eller mye fall, den roer ned håret og gir godt med fuktighet. Den kan brukes i håndkletørt og tørt hår.



Bamboo Kendi Oil Dry Mist er en lettere olje som man sprayer i. Den jobber mot fizz, gir styrke og pleie, og den motvirker splittede tupper. Den mykgjør og glatter ut håret uten å tynge. Den er fuktighetsbestandig, er varmebeskyttende til føning og har UVA/UVB beskyttelse og fargebeskyttelse i seg. Detter er en litt lettere type olje og passer derfor bra til tynnere/medium type hårstrå. Du kan bruke den i håndkletørt og tørt hår.

Bamboo Kendi Dry Oil Micromist er den letteste type oljen man kan finne, som dere med de tynneste fineste hårstrående kan bruke uten at håret klapper sammen. den tynger absolutt ikke. Den pleier, reparerer og styrker håret. Den er fuktighetsbestandig, har UVA/UVB beskyttlese og er varmebeskyttende til hårføning. Kan brukes i håndkletørt og tørt hår.



Bamboo Luminous Shine Mist er en vektløs glansspray, den gir næring og styrke, er fargebevarende og har solbeskyttelse i seg. Denne kan brukes på alle hårtyper, og er ett finishing-produkt, det vil si at det er det siste produktet du påfører håret. Denne skal i tørt hår, og er en ren glansspray.


Alle Bamboo produktene er sulfat-, paraben- og glutenfrie.


//Silje//


Bilder hentet fra google






Pureology

Postet av Adam og Eva Arkaden den 3. Okt 2015



Pureology er en bærekrafig profesjonell pleie serie som er bygd opp på 100% veganske ingredienser og formler som inneholder organiske planteekstrakter.

Denne seien har alt innen shampoo, conditioner, kur og pleie!



Hydrate er for deg som trenger mye fuktighet til håret.

Shampoo: er konsentrert og fuktighetsgivende, den er sulfatfri og rengjør skånsomt.
Conditioner: en konsentrert conditioner som etterlater håret mykt og glansfullt og gjenoppretter fuktighetsbalansen i kjemisk skadet hår, og forhindrer statisk hår.
Hydra whip: en dypvirkende, luksuriøs og pleiende maske som tilfører masse fuktighet og gjenoppretter smidigheten i håret.











Pure Volume er en serie som vil hjelpe deg med å få ekstra volum i håret.

Shampoo: en konsentrert shampoo som er sulfat fri og etterlater håret spenstig, fyldig og glansfullt. Den inneholder zerosulfate som er bygd opp av en fargebevarende formel fra kokosnøtt, mais og sukker.
Conditioner: en daglig conditioner som tilfører lett fuktighet og løser floker.






Perfect 4 Platinum
er perfekt til deg som har lysnet håret mye, og trenger å bygge det opp igjen.

Shampoo: renser skånsom og gir styrke til skadet hår. Den hjelper også å rense opp i blondfargen og gjør den klarere.

Conditioner: forsterker hårets glans og gir god kambarhet. Den styrker håret med proteiner og fuktighet.

Reconstruct repair masque: en konsentrert maske som styrker håret fra innsiden og ut,
og gjenoppbygger skadet blondt hår.













Strenght cure om håret ditt er bleket, farget eller om det har blitt tatt en annen type kjemisk behandling på det, er denne perfekt.

Shampoo: den reparerer, styrker og kontrollerer frizz, den gir også den perfekte balansen mellom styrke og mykhet.
Conditioner: pleier skadet hår fra innsiden og ut, forbedrer hårets mykhet og gir en fin balanse mellom styrke og mykhet.
Restorative masque: denne gir intens pleie til skadet hår, den går inn i dybden av hårstrået og styrker. Håret ditt vil føles utrolig godt og velpleid etter denne kuren.









Pureology har også noen tilleggs produkter til noen av seriene.


Strenght Cure split end smoothing treatment:
Er ett leave in produkt som samler splittende spisser, styrker skjellaget og etterlater håret mykt velpleid og glansfullt. Påfør den i håndkle tørt hår og konsentrer deg om spissene.



Strenght Cure fabulous lengths:
Er en leave-in krem som styrker ett skadet hårfiber og den beskytter mot varme og kommende skader på håret. Håret blir mykt og glansfullt av denne og påføres i håndkletørt hår, fokuser på midt lengdene og ut til tuppene.




Perfect 4 Platinum miracal filler treatment:
Er ett must-have produkt for deg som har ett veldig kjemisk skadet hår. Den hjelper med å gjenvinne opptil 78% av styrken det taper under en blondering. Den har en varmbeskyttelse for føning og løser opp floker i håret. Påføres i håndkle tørt hår.




Pureology 21 benefits:
Dette produktet har alt...
Det er 21 gode grunner til å bruke dette produktet. Det er en primer som gjenoppbygger skadet hår, gir høy varmebeskyttelse, demper frizz, gir blankhet og mykhet, løser floker og hjelper håret til å tørke fortere... and the list goes on!








Alle pleieproduktene i Pureology inneholder AnitFadeComplex som tar vare på fargen. AntiFadeComplex har ett stort spekter av UVA/UVB beskyttelse, antioksidanter og vitamin C og E.

Alle shampooene inneholder ZeroSulfate, det vil si at alle shampooene er fri for sulfater og salter som kan slite på fargen
.



Vill du lese mer om Pureology serien, hva de står for og hva hvert produkt inneholder kan du gå inn på: http://www.pureology.no/



Bilder er hentet fra google.



Vi elsker EVO - brushes

Postet av Adam og Eva Arkaden den 23. Sep 2015

EVO BRUSHES

Vi tok nylig inn de fantastiske børstene fra Evo, og vi er veldig fornøyde! Utvalget er bredt, så du finner garantert din favoritt! Alle børstene er laget av tre (FSC;Forest Stewardship Council), som er lette å holde i og de tåler varmen fra føneren godt. De ulike børstene består også av naturlig gummi og naturbust som ikke skader håret, polerer og kontrollerer statisk hår.


Vi har hele utvalget i salongen, så bare ta turen innom så hjelper vi deg med å finne riktig børste!




PETE er perfekt til å bruke på medium og langt hår. Den løser opp floker, reduserer friss og kan brukes når du føner håret. Inneholder naturlig gummi.


TRUMAN spisskam laget tre. Passer perfekt til når du skal style håret f.eks. skal dele opp ulike seksjoner og til lett tupering.



ROY er børsten for deg som kurer håret hjemme og som bruker stylingprodukter som må fordeles i håret. Det er bre avstand mellom taggene, så den kan fint brukes i fuktig hår, uten at den drar og sliter på håret, og til deg som har krøllete hår som vil få ut noen av flokene uten at krøllene blir for separerte.



TYLER består av naturbust og er fin til å bruke når du skal tupere, gre håret på plass når du har satt det opp, og spissen på enden av børsten kan brukes for til å seksjonere. Den reduserer friss og gir glans til håret ditt. Den passer best til medium/fint hår.



HANK rundbørstene kommer i tre ulike størrelser: 35 mm, 43 mm og 52 mm og består av nylon bust. De passer perfekt til å skape volum i håret og når du trenger en rask og enkel føning. Børstene har ventilasjonshull som sirkulerer varmen, den reduserer friss og tåler varme veldig bra.
Passer til alle hårtyper, utenom for deg som har veldig tynt og fint hår.



BRUCE rundbørstene består av naturbust kommer i tre ulike størrelser: 22 mm, 28 mm og 38 mm. De er veldig fine til å bruke når du skal føne ut bølgene og krøllene dine. Du kan også føne volum i håret, og håret ditt blir veldig blankt og glatt. Denne børsten passer til alle hårtyper, men er perfekt for deg med tykt hår.



CONRAD består av naturlig bust og er en perfekt børste til å ta med seg i veska. Den er skånsom mot håret, så den passer perfekt for deg med lengre hår. Den reduserer friss og gjør håret blankt. Passer til alle hårtyper, men spesielt fin for deg med bølger, krøller og tykt hår.


BRADFORD består av naturbust i ulike lengder, så du får ekstra "tak" i håret når du grer med den. Veldig fin til å bruke hver dag, og for deg med langt og tykkere hår. Den reduserer friss og gjør håret ekstra blankt.



Kilder: evohair.com








James Lazar Braathen Visning

Postet av Adam og Eva Arkaden den 10. Aug 2015

Vår senior stylist Silje var med og assisterte på J.L.B visningen
som gikk på Østbanehallen torsdag 06.08.15.
Lars fra Adam og Eva Steen og Strøm (tidligere Nedre slottsgate) var
teamleder og gjorde en fantastisk jobb =)

Her får dere noen bilder fra backstage/ under og etter showet ;)


Prepping





The look



















Etter visningen







//Arkaden//