Hva skjer på Arkaden om dagen?

Postet av Adam og Eva Arkaden den 27. Feb 2016

Svennebrev i boks!

I starten av februar så besto Tamina svennebrevet sitt og er nå ferdig utdannet, og har blitt Senior Stylist. Hun stortrives som frisør og med å starte på et nytt kapittel i karrieren!


Arkaden årsfest

Lørdag 20. februar var hele gjengen på Arkaden årsfest på Bar Vulkan sammen med de andre butikkene på senteret. I tillegg til å få god mat og drikke, så ble det utdelt flere priser den kvelden som bl.a. Årets butikk og Årets rakett. Fra oss så vant Maléne den fine prisen Årets butikkleder!

Her er noen bilder fra senterfesten:


Miriam ut i ny mammapermisjon!

Miriam venter nr 2, så hun skal snart ut i permisjon. Ønsker du å ha en time hos henne før dette, så må du forte deg og bestille før ankomst. Hun er i salongen ut mars.


Maya trer inn i ny rolle

Siden Miriam som er faglig leder hos oss skal ut i permisjon og blir borte i nesten et år, så trenger vi jo en som tar over for henne i den perioden. Dette valget falt helt naturlig på vår flinke og kreative frisør Maya (nr 2 fra venstre på bildet over). Hun skal styre "fagskuta" hos oss det kommende året, og det kommer til å bli veldig bra!


Annet som skjer?

Vi får en ny nabo! Rett ved siden av oss så åpner makeup butikken INGLOT. De etablerte seg for over 25 år siden, har over 600 butikker verden over og har som målsetning og tilby "makeup av høyeste kvalitet til en fornuftig pris". De åpner butikken sin i mars. Vi gleder oss!Bilde fra en kveld denne uka som vi hadde litt faglig påfyll!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.