Er det noen krølltopper der ute? Ny Discipline Curl Idéal!

Postet av Adam og Eva Arkaden den 6. Apr 2016


Vi har en fantastisk nyhet til dere! Nye Discipline Curl Idéal fra Kérastase.Fra før har Discipline-serien bestått av disse produktene som vi har beskrevet i et tidligere blogginnlegg.Men nå har serien blitt utvidet med fire nye produkter som er beregnet for et krøllete hår som trenger litt ekstra disiplin.


La oss introdusere de nye produktene for dere!


Cleansing Conditioner Curl Idéal:

Denne conditioneren er ikke en som en vanlig conditioner vi er vant med, men den er rensende. Dette vil si at den erstatter shampoen i perioder der håret trenger ekstra fuktighet og kontroll. Den renser håret forsiktig og tar vare på den naturlige krølltegningen. Ingen silikoner eller sulfater.

Bruk: Påfør 4-6 pump og fordel jevnt i håret fra rot til spiss. La den sitte i 2-3 minutter. Tilfør litt vann forså å emulgere, deretter skyller man grundig ut.Masque Curl Idéal:

Denne masken er beregnet for et uregjelig krøllete hår. Den inneholder Pro-Kératine + Elastin som styrker vridningspunktet i krøllen og forbedrer elasiteten i fibrene i håret. Dette etterlater håret styrket, og kontrollert.

Bruk: Påfør i et nyvasket håndkletørt hår. Fordel produktet fra rot til spiss og massér produktet med skjellaget. La det virke i 5 minutter, deretter skyll grundig ut.


Oléo-Curl:

Dette er en leave-in krem for et krøllete hår som ønsker en naturlig finish. Kremen gjør håret mykt, glansfullt, definert og uten brus. Den inneholder samme teknologi (Pro-Kératine + Elastin) som resten av serien som styrker det skjøreste punktet på et krøllete hår, nemlig vridningspunktet.

Bruk: Påføres i et vasket håndkletørt hår.

Og til sist men ikke minst....

Mousse Curl Idéal:

Dette leave-in skummet er ikke som et vanlig skum. Den inneholder masse pleie samtidig som det styrker hårfibrene og krølltegningen. Den etterlater håret naturlig mykt og spenstig.

Bruk: Påføres i et vasket eller uvasket hår som er fuktig. Fordel produktet i lengdene og bruk hånden for å klemme opp krølltegningen.Ønsker du å få anbefalt en skreddersydd pleiepakke til ditt hår? Kom innom oss på Adam og Eva, Arkaden så skal vi hjelpe deg!

Velkommen!

Nyheter i salongen!

Postet av Adam og Eva Arkaden den 1. Feb 2016

På denne første dagen i uka og samtidig første dagen i måneden har vi nettopp fått inn noen nye, spennende produkter fra Redken som vi selvfølgelig ønsker å dele med dere!


Det første produktet vi har fått inn er Redken Pillow Proof Blow Dry Express Treatment Primer Cream! Det er kanskje en munnfull å si, så vi kaller den for Pillow Proof-kremen ;)Klikk på bildet for kilde


Dette produktet brukes som en Primer, det vil si at vi har den i et godt håndkletørret hår før annen styling. Kremen er spesielt fint på et normalt til tykt hår, gjerne et som er litt brusete og tørt.

Den reduserer tiden det tar å tørke håret, hindrer at håret knekker og er varmebeskyttende opp til 232 grader. Håret blir rett og slett 3 ganger sterkere og sunnere og det selvfølgelige førstesteget i hvilken som helst styling.


-o-


De andre produktene vi har fått inn er relanseringen av Curvaceous-serien, Redkens krølleserie. Her kjenner dere kanskje igjen navnene på noen av produktene som har fått ny drakt, og så er det også kommer noen helt nye som vi har valgt å fokusere ekstra på i dag ;)Sjampoen og balsamen kjenner du kanskje igjen utseendet til, men det som er spesielt nytt er at sjampoen skummer mye mer enn den gamle, og balsamen kan, som før, brukes som både en rinse-out eller leave-in balsam.


-o-


Et av de helt nye produktene er en no-foam Conditioning Cleanser, eller rett og slett en rensebalsam. Dette kremete produktet fordeler du jevnt i vått hår i dusjen, og masserer godt inn.


Pass på å massere litt ekstra godt i hodebunnen for å få den nyvaskete følelsen. Dette produktet er spesielt fint å bruke som en avveksling til daglig sjamponering.Neste nye produkt i Curvaceous-serien er en CCC-spray, eller en Climate Control Caring Spray-Gel. Denne sprayen kan brukes alene i håndkletørret hår eller i kombinasjon med noen av de andre krølleproduktene, og også gjennom dagen som en oppfriskning. Den vil definere krøllen, samtidig som den øker resistensen mot frizz forårsaket av vær og vind.To av produktene som du sikkert kjenner igjen er Full Swirl og Wind-Up, Full Swirl er en definerende, litt stivere krøllekrem mens Wind-Up er perfekt for å friske opp looken gjennom dagen eller dagen etter.Kom gjerne innom salongen for å se på nyhetene, få mer informasjon eller en mini-konsultasjon for å finne ut hvilke produkter som hadde vært perfekt til deg!


Følg oss også på Facebook og Instagram for flere nyheter og inspirasjon!

Hørt om Pureology sin nye serie - Smooth Perfection?

Postet av Adam og Eva Arkaden den 19. Okt 2015

Pureology kommer nå med en helt ny serie som heter Smooth Perfection!

Har du et hår som bruser seg pga kjemisk behandling, det er tørt, du bruker mye varmeverktøy og det blir påvirket av fuktigheten i lufta? Savner du Pureology sin serie Super Smooth?
Da anbefaler vi deg å teste ut disse produktene!

Smooth Perfection inneholder Thermal Antifade Complex som beskytter fargen din når du bruker varmeverktøy, og gir masse glans til håret! Produktene inneholder også Camellia olje som gir fuktighet og pleier, samt vitamin E.
Disse produktene kommer i serien:


Shampoo : sulfat fri. Renser skånsomt.
Conditoner:
roer ned frizz. Flokeoppløsende.
Shaping Control Gel: til alle hårtyper. Gir kontroll og bevegelighet.
Intense Smooting Cream: til grovt og uregjerlig hår.Roer ned et veldig brusete hår og fjerner uønsket volum.
Lightweight Smoothing Lotion: til fint og normalt hår. Behandler frizz uten å tynge.

Serien er på vei inn i salongen vår nå!


//MaléneMatrix - Cleansing conditioner

Postet av Adam og Eva Arkaden den 25. Aug 2015

Tidligere i år kom Matrix med en nyhet innen hårpleie - Cleansing Conditioner.
Dette er en conditioner som renser håret, uten å tynge!
Den renser som en shampoo, uten å skumme, og gir balsam følelsen uten og bli tung.
Den er sulfatfri, uten parabener og silikoner! Passer også på fargebehandlet hår.
Hvordan bruker du den?

Masser den inn i hele håret og la den virke i 5 min, så skyller du ut. Voila!Matrix Cleansing conditioner Fint hår 299 kr:

Passer til fint hår, uten å tynge. Den opprettholder fuktighetsbalansen, motiver statisk hår,
og håret blir medgjørlig.
Matrix Cleansing conditioner Medium hår 299 kr:

Passer til medium tykt/normalt hår. Den kontrollerer brus og gir lett kontroll. Tilfører fuktighet og håret blir glansfullt og medgjørlig.
Matrix Cleansing conditioner Tykt hår 299 kr:

Passer til tykt/kraftig hår. Gir kontroll, smidighet og fuktighet til uregjerlig hår.
Håret etterlates glansfullt, medgjørlig og mykt.
Matrix Cleansing conditioner Krøllete hår 299 kr:

Passer til krøllete hår. Gir definisjon og spenst til alle typer krøller.
Tilfører fuktighet
og håret blir glansfullt og medgjørlig.


Kilder og bilder: MatrixGuido Fashion Collection / Redken

Postet av Adam og Eva Arkaden den 11. Aug 2015

For kort tid siden, så ankom det 4 helt nye stylingprodukter fra Redken, Guido Fashion Collection!
Disse produktene har Redken og Guido Palau utviklet sammen.
Guido Palau er Redken sin kreative direktør, en ledende trendsetter og anerkjent hårstylist.

Guido Fashion Collection er 4 unike stylingprodukter, som kan gi deg en kul look!STAY HIGH 18 Gel to mousse

Dette produktet kommer ut som en gele, men transformerer seg til et skum.
Stay High 18 gir godt hold, bygger fylde og volum, men blir ikke stiv eller klissete.
Den kan brukes fra rot til spiss, og frisyren holder hele dagen. Fantastisk å føne på!

SHORT SCULPT 19 Touchable Texturizing Gel

Dette er en gele som gir masse hold. Den er veldig fin til korte frisyrer, og holder hele dagen.
Den kan brukes til alt fra en glatt pixie frisyre til en teksturert og rocka look. Short Sculpt 19 kan påføres i fuktig hår, fønes på og du kan ta i litt når håret er helt tørt, for å definere.

BRAID AID 03 Braid Definition Lotion

Dette er en lotion som er perfekt til å bruke når du skal flette eller tviste håret. Håret har ofte en tendens til å gli ut og ikke holde. Bruker du Braid Aid 03, så får du tak i håret, samlet det og gitt definisjon til fletten/tvisten. Fordel produktet mellom hendene, og påfør i lengdene.

METAL FIX 08 Liquid Pomade

Dette er en metallisk pomade, som kommer i både gull og sølv. Den kan males på håret
med enten fingeren din eller en pensel. Den er veldig fin til å ha på stramme frisyrer,
for å lage et design eller påføres ved hårrøttene for en kul effekt.
Metal Fix 08 kan påføres lagvis for å få øke fargeintensiteten.

Guido Palau
Kilder: Redken Norge