Great Lengths - Extensions med kvalitet!

Postet av Adam og Eva Arkaden den 25. Nov 2015


Great Lengths er et extensions merke som er kjent for kvalitet, og det blir brukt i salonger verden over.

Håret blir behandlet på samme milde måte som kashmir.

Extensions kan bli brukt til så mye og ikke bare til forlengelse av håret. Om du ønsker en mer markant designlinje på klippen din, fylle ut på sidene som er litt tynne, fylle på lengde så luggen blir lang igjen, få tykkere hår eller fargeeffekter, her er det kun kreativiteten som setter en stopper. Vil du vite mer om hvilken type extensions som kunne passe deg kan du lese om det her!


Vi som jobber med extensions får ofte spørsmål om hvor dette håret kommer fra:

Great Lengths benytter seg av 100 % menneskehår av beste kvalitet. Håret som blir brukt er indisk tempel hår Remi. Remi hår betyr at skjellaget på hårstråene ligger samme vei og vil derfor ikke floke seg. Alt av håret som Great Lengths bruker er noe som er kalt jomfru hår. Jomfru hår vil si at det aldri har vært igjennom en kjemisk behandling. Genetisk er indisk hår veldig likt den europeiske hårstrukturen som gjør at håret blender seg fint inn med ditt eget.


Great Lengths er også opptatt av etikk.Alt av håret de bruker er donert frivillig til hinduistiske templer i India, og de som donerer håret blir behandlet med respekt.

Templene bruker pengene de tjener på salg av håret til veldedige formål i det indiske lokalsamfunnet, som bygg av skoler, barnehjem og sykehus, i tillegg til å holde templene vedlike.

Great Lengths følger prossessen fra start til slutt, og har en internasjonal representant som handler direkte med templene før håret blir sendt til Italia for behandlig.

Det blir ikke brukt noen skadelige kjemikalier i prosessen for å oppnå de ulike fargenyansene til Great Lengths håret, det betyr også at den naturlige elastisiteten og skjellaget er inntakt.
Ta kontakt med oss på Arkaden om du har flere spørsmål, eller ønsker en konsultasjon!


//Silje//
L'Oreal - Over 100 år med Parisisk hårmote

Postet av Adam og Eva Arkaden den 18. Nov 2015

I 1909 startet Eugène Schuelle sitt eget firma med å lage og selge hårfarge til frisører i Paris, og dette ble starten på det som vi nå kjenner som L'Oreal. Han startet også en egen frisørskole i Paris hvor han fikk anerkjente frisører til å lære bort fargeteknikker.


First demonstration room for hairdressers

Bildelink


Etter krigen fikk L'Oreal slått røtter i andre deler av verden, og stadig mer pengesterke og selvbevisste kvinner fikk øynene opp for den franske hårfargen. Firmaet startet med hårfarge, men ekspanderte raskt til å omfatte både profesjonelle, kjemiske hårprodukter, stylingprodukter, makeup og hudpleie med mer.


L’Oréal d’or

Bildelink


L'Oreal's grunnprinsipper er i dag som det de var da - forskning og innovasjon innen skjønnhet. Siden 1920 har antallet forskere i L'Oreal mangedoblet seg, og er i dag nærmere 20,000 fordelt på hele 6 forsknings- og utviklingssentere verden over.


A legend is born: Elnett hairspray

Bildelink


Firmaet er også med i en verdensomspennende, uavhengig organisasjon som heter "World Business Council for Sustainable Development", som har som mål at de store firmaene skal dele mellom seg sine ekspertiser innen miljø- økonomi- og sosiale spørsmål og utfordringer for en bedre verden.BildelinkHer i salongen har vi L'Oreal Professionnel Tecni.ART, Wild Stylerz og Hair Touch Up.


Tecni.ART er L'Oreals "Runway"-serie. Dette er produktene som hårstylistene bruker til store moteshow og moteoppdrag, og gir deg muligheten til å gjenskape dine favorittlooker fra catwalken hjemme. Produktene kan mikses, blandes og brukes lag på lag - bare å slippe kreativiteten løs.BildelinkVisste du at....


...L'Oreal eier blant annet The Body Shop og merker som YSL og Essie?

...L'Oreal har siden 80-tallet investert uhorvelige mengder penger i alternativer til dyretesting? Dette har blant annet resultert i en metode der de tester kostmetikk på rekonstruert menneskehud, kalt Episkin.

...L'Oreal virkelig satte personlig hygiene på dagsordenen? Tidlig kom de på forbrukermarkedet med en selv-skummende shampoo som sikret at den jevne parisier kunne vaske håret uten tilgang på vann.

...Firmaet også var de første til å komme med en såpefri shampoo i 1933? Den selges fortsatt noen steder i verden i dag som "Dop".

...Om du vil lese mer kan du gjøre det her?// Maya
Freshe krøller hele dagen

Postet av Adam og Eva Arkaden den 3. Nov 2015


Føler du at krøllene har vanskelig for å holde seg hele dagen? Blir håret ditt fort frizzy eller krøllen slapp?


Krøller lever sitt eget liv, om man vil det eller ikke. Det nytter ikke å jobbe mot dem, de kommer bare tilbake uansett, jobb heller med dem! De som har krøller vil helst ikke ha dem, og de som ikke har krøller vil helst ha dem. Her kommer noen tips og triks til hvilken produkter man kan bruke for å oppnå litt bevegelse i håret, for dere som har helt rett hår, og for dere som sliter med frizzy krøller, eller om de blir slappe i løpet av dagen.


  • Det første du burde anskaffe deg er en softstyler til hårføneren din om du ikke har det.
  • Alltid bruk lite trykk på føneren og heller høy varme til håret blir 80-90% tørt, og la det lufttørke etter det for å unngå frizz.
  • Krøllete hår kan veldig ofte føles tørt, og ja krøller er naturlig tørre, så det vil si håret krever mer fuktighet. For og holde ett krøllete hår fin er det viktig at man har gode basic produkter som shampoo og conditioner som er til krøllet hår. Det vil hjelpe deg med å fremheve bevegelsen i håret ditt, definere krøllen og jobbe mot frizz


Redken Curvasous og Matrix Total Results Curl Please er fantastiske serier som er til krøller. De gir den fuktigheten krøllene trenger for å holde seg fine og bouncy.

Bamboo Anti-frizz er veldig fin for deg som har tynnere hår og sliter med mye frizzy krøller.


Når det kommer til styling av krøller, eller fremheve bevegelse man har i håret, er det mye produkter man kan velge mellom. Her kommer noen forslag til deg om hvilken type produkter man burde gå for, for og få det resultatet du ønsker.


Bamboo Boho waves og Redken Wind Up er fantastiske saltvannssprayer som fremhever krøll og definisjon i håret. De er perfekt til deg som bare vil ha litt mer bevegelse inn i håret, og liker saltvanns følelsen. Spray inn i håndkletørt hår, del inn håret i flere seksjoner og twist det, legg dem så oppi softstyleren og føn håret 80-90% tørt,Har du litt mer krøller i håret, og liker mykhet i krøllen men hold er Bamboo Anti Frizz curl defining cream, i kombinasjon med Bamboo boho waves en perfekt mix om du fortsatt vill ha litt beachy følelse på det.


Spray først Boho waves inn i håndkle tørt hår, så ta Curl Defining Cream i etter, gjerne del opp håret i seksjoner og twist håret og legg oppi softstyleren til det blir 80-90% tørt, så la det lufttørke.

Bamboo Anit-Frizz defining cream og Redken Ringlet er to kjempefine lotions alene for å få definisjon og ren mykhet i krøllen og få bort frizzet. Disse to påførest i håndkletørt hår og fønest med softstyler for det beste resultatet.

Ønsker du litt mer hold enn en lotion er Redken Full Swirl helt perfekt, den er en blanding av gele og lotion så den gir ett supert hold med mykhet.

Har du ett tynner hår som har vanskelig for å holde volumen og klapper fort sammen kan du bruke Redken Wave Ahead i bunn og lengder, den gir god voulm og godt hold. Påføres i håndkle tørt hår og fønes på, bruk softstyler.


Og ett annen produkt som er en must have når det kommer til krøller er et Re-Activating produkt. Det vil si at når håret utover dagen begynner å falle kan man spraye ett re-activating produkt over for å få tilbake den freshe looken over krøllen

Bamboo Re-Activating Spray er ett supert produkt til og ta med seg i vesken, denne kan jo brukest på dag nummer to også, for oppfreshing.Alle disse produktene kan selvfølgelig kombineres på flere forskjellige måter, kom innom salongen så skal vi finne de beste produktene til deg og dine krøller!
//Silje//

Søndags åpent i desember

Postet av Adam og Eva Arkaden den 1. Des 2014

Trenger DU å freshe opp håret ditt før jul eller skal du på julebord?
Det er enda noen ledige timer igjen.


Vi holder også åpent hver søndag frem til jul fra 14:00 til 19:00

bilder hentet fra: hob salons
Silje // ArkadenFashion Saturday, Arkaden!

Postet av Adam og Eva Arkaden den 5. Sep 2014


Fashion Saturday

Saturday 6th September


Hair Styling in photo by Mark Willis, Senior Stylist, Adam og Eva Arkaden


Adam og Eva Arkaden will be styling hair for the fashion show in the shopping centre which will start around 12.00.  

You can also drop by the salon for a "Quick Fix" on you hair between
12.00 and 15.00!

See you Tomorrow!