Nyheter i salongen!

Postet av Adam og Eva Arkaden den 1. Feb 2016

På denne første dagen i uka og samtidig første dagen i måneden har vi nettopp fått inn noen nye, spennende produkter fra Redken som vi selvfølgelig ønsker å dele med dere!


Det første produktet vi har fått inn er Redken Pillow Proof Blow Dry Express Treatment Primer Cream! Det er kanskje en munnfull å si, så vi kaller den for Pillow Proof-kremen ;)Klikk på bildet for kilde


Dette produktet brukes som en Primer, det vil si at vi har den i et godt håndkletørret hår før annen styling. Kremen er spesielt fint på et normalt til tykt hår, gjerne et som er litt brusete og tørt.

Den reduserer tiden det tar å tørke håret, hindrer at håret knekker og er varmebeskyttende opp til 232 grader. Håret blir rett og slett 3 ganger sterkere og sunnere og det selvfølgelige førstesteget i hvilken som helst styling.


-o-


De andre produktene vi har fått inn er relanseringen av Curvaceous-serien, Redkens krølleserie. Her kjenner dere kanskje igjen navnene på noen av produktene som har fått ny drakt, og så er det også kommer noen helt nye som vi har valgt å fokusere ekstra på i dag ;)Sjampoen og balsamen kjenner du kanskje igjen utseendet til, men det som er spesielt nytt er at sjampoen skummer mye mer enn den gamle, og balsamen kan, som før, brukes som både en rinse-out eller leave-in balsam.


-o-


Et av de helt nye produktene er en no-foam Conditioning Cleanser, eller rett og slett en rensebalsam. Dette kremete produktet fordeler du jevnt i vått hår i dusjen, og masserer godt inn.


Pass på å massere litt ekstra godt i hodebunnen for å få den nyvaskete følelsen. Dette produktet er spesielt fint å bruke som en avveksling til daglig sjamponering.Neste nye produkt i Curvaceous-serien er en CCC-spray, eller en Climate Control Caring Spray-Gel. Denne sprayen kan brukes alene i håndkletørret hår eller i kombinasjon med noen av de andre krølleproduktene, og også gjennom dagen som en oppfriskning. Den vil definere krøllen, samtidig som den øker resistensen mot frizz forårsaket av vær og vind.To av produktene som du sikkert kjenner igjen er Full Swirl og Wind-Up, Full Swirl er en definerende, litt stivere krøllekrem mens Wind-Up er perfekt for å friske opp looken gjennom dagen eller dagen etter.Kom gjerne innom salongen for å se på nyhetene, få mer informasjon eller en mini-konsultasjon for å finne ut hvilke produkter som hadde vært perfekt til deg!


Følg oss også på Facebook og Instagram for flere nyheter og inspirasjon!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.