Great Lengths - Extensions med kvalitet!

Postet av Adam og Eva Arkaden den 25. Nov 2015


Great Lengths er et extensions merke som er kjent for kvalitet, og det blir brukt i salonger verden over.

Håret blir behandlet på samme milde måte som kashmir.

Extensions kan bli brukt til så mye og ikke bare til forlengelse av håret. Om du ønsker en mer markant designlinje på klippen din, fylle ut på sidene som er litt tynne, fylle på lengde så luggen blir lang igjen, få tykkere hår eller fargeeffekter, her er det kun kreativiteten som setter en stopper. Vil du vite mer om hvilken type extensions som kunne passe deg kan du lese om det her!


Vi som jobber med extensions får ofte spørsmål om hvor dette håret kommer fra:

Great Lengths benytter seg av 100 % menneskehår av beste kvalitet. Håret som blir brukt er indisk tempel hår Remi. Remi hår betyr at skjellaget på hårstråene ligger samme vei og vil derfor ikke floke seg. Alt av håret som Great Lengths bruker er noe som er kalt jomfru hår. Jomfru hår vil si at det aldri har vært igjennom en kjemisk behandling. Genetisk er indisk hår veldig likt den europeiske hårstrukturen som gjør at håret blender seg fint inn med ditt eget.


Great Lengths er også opptatt av etikk.Alt av håret de bruker er donert frivillig til hinduistiske templer i India, og de som donerer håret blir behandlet med respekt.

Templene bruker pengene de tjener på salg av håret til veldedige formål i det indiske lokalsamfunnet, som bygg av skoler, barnehjem og sykehus, i tillegg til å holde templene vedlike.

Great Lengths følger prossessen fra start til slutt, og har en internasjonal representant som handler direkte med templene før håret blir sendt til Italia for behandlig.

Det blir ikke brukt noen skadelige kjemikalier i prosessen for å oppnå de ulike fargenyansene til Great Lengths håret, det betyr også at den naturlige elastisiteten og skjellaget er inntakt.
Ta kontakt med oss på Arkaden om du har flere spørsmål, eller ønsker en konsultasjon!


//Silje//


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.