Pureology

Postet av Adam og Eva Arkaden den 3. Okt 2015Pureology er en bærekrafig profesjonell pleie serie som er bygd opp på 100% veganske ingredienser og formler som inneholder organiske planteekstrakter.

Denne seien har alt innen shampoo, conditioner, kur og pleie!Hydrate er for deg som trenger mye fuktighet til håret.

Shampoo: er konsentrert og fuktighetsgivende, den er sulfatfri og rengjør skånsomt.
Conditioner: en konsentrert conditioner som etterlater håret mykt og glansfullt og gjenoppretter fuktighetsbalansen i kjemisk skadet hår, og forhindrer statisk hår.
Hydra whip: en dypvirkende, luksuriøs og pleiende maske som tilfører masse fuktighet og gjenoppretter smidigheten i håret.Pure Volume er en serie som vil hjelpe deg med å få ekstra volum i håret.

Shampoo: en konsentrert shampoo som er sulfat fri og etterlater håret spenstig, fyldig og glansfullt. Den inneholder zerosulfate som er bygd opp av en fargebevarende formel fra kokosnøtt, mais og sukker.
Conditioner: en daglig conditioner som tilfører lett fuktighet og løser floker.


Perfect 4 Platinum
er perfekt til deg som har lysnet håret mye, og trenger å bygge det opp igjen.

Shampoo: renser skånsom og gir styrke til skadet hår. Den hjelper også å rense opp i blondfargen og gjør den klarere.

Conditioner: forsterker hårets glans og gir god kambarhet. Den styrker håret med proteiner og fuktighet.

Reconstruct repair masque: en konsentrert maske som styrker håret fra innsiden og ut,
og gjenoppbygger skadet blondt hår.

Strenght cure om håret ditt er bleket, farget eller om det har blitt tatt en annen type kjemisk behandling på det, er denne perfekt.

Shampoo: den reparerer, styrker og kontrollerer frizz, den gir også den perfekte balansen mellom styrke og mykhet.
Conditioner: pleier skadet hår fra innsiden og ut, forbedrer hårets mykhet og gir en fin balanse mellom styrke og mykhet.
Restorative masque: denne gir intens pleie til skadet hår, den går inn i dybden av hårstrået og styrker. Håret ditt vil føles utrolig godt og velpleid etter denne kuren.

Pureology har også noen tilleggs produkter til noen av seriene.


Strenght Cure split end smoothing treatment:
Er ett leave in produkt som samler splittende spisser, styrker skjellaget og etterlater håret mykt velpleid og glansfullt. Påfør den i håndkle tørt hår og konsentrer deg om spissene.Strenght Cure fabulous lengths:
Er en leave-in krem som styrker ett skadet hårfiber og den beskytter mot varme og kommende skader på håret. Håret blir mykt og glansfullt av denne og påføres i håndkletørt hår, fokuser på midt lengdene og ut til tuppene.
Perfect 4 Platinum miracal filler treatment:
Er ett must-have produkt for deg som har ett veldig kjemisk skadet hår. Den hjelper med å gjenvinne opptil 78% av styrken det taper under en blondering. Den har en varmbeskyttelse for føning og løser opp floker i håret. Påføres i håndkle tørt hår.
Pureology 21 benefits:
Dette produktet har alt...
Det er 21 gode grunner til å bruke dette produktet. Det er en primer som gjenoppbygger skadet hår, gir høy varmebeskyttelse, demper frizz, gir blankhet og mykhet, løser floker og hjelper håret til å tørke fortere... and the list goes on!
Alle pleieproduktene i Pureology inneholder AnitFadeComplex som tar vare på fargen. AntiFadeComplex har ett stort spekter av UVA/UVB beskyttelse, antioksidanter og vitamin C og E.

Alle shampooene inneholder ZeroSulfate, det vil si at alle shampooene er fri for sulfater og salter som kan slite på fargen
.Vill du lese mer om Pureology serien, hva de står for og hva hvert produkt inneholder kan du gå inn på: http://www.pureology.no/Bilder er hentet fra google.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.