MATRIX Total Result - nytt og kult design

Postet av Adam og Eva Arkaden den 21. Sep 2015

Matrix har akkurat relansert serien Totalt Result!

Designet er helt nytt og det er noen navneendringer, men produktene inneholder de samme gode ingrediensene som før. Det har også dukket opp noen spennende nye produkter!

Vi har akkurat fått inn det nye designet i salongen!

Totalt Result består av disse seriene:

Moisture Me Rich

For deg med tørt og livløst hår. Serien inneholder aprikosolje, som gir håret ditt glans og glatthet, og glyserin som gir langvarig pleie og mykhet.

Moisture Me Rich består av shampoo, conditioner og Moisture Cure (leave-in spray, gir fuktighet og glans).
High Amplify

For deg med fint, tynt hår og svake hårstrå, som ønsker volum som varer.
Serien gir deg både fylde og volum. Den inneholder aminosyrer og phyto-proteiner, som er med å styrke og bygge opp volumet i håret.
Produktene er fri for silikoner.

High Amplify består av Shampoo, Conditioner, Wonder Boost (rootlifter), Foam Volumizer (lett skum, for volum og glans), Proforma hairspray (ekstra godt hold og glans) og Hair Spray (godt hold, fleksibel og teksturgivende).

Color Obsessed

For deg som har fargebehandlet hår. Den inneholder vitamin E og solsikkeolje som gir deg glans, og som gjør at fargen ikke falmer.

Color Obsessed består av shampoo, conditioner, maske og Miracle Treat 12 (leave-in spray med 12 gode egenskaper som bl.a. pleier, styrker og gir glans).
Serien har også So Silver shampoo, som nøytraliserer gule toner i håret.
Den passer til både blonde og grå hårfarger.
So Long Damage

For deg som sliter med slitt og ødelagt hår. Serien inneholder bl.a. ceramider som gjenoppbygger håret fra innsiden, reparer skader og fyller åpninger i skjellaget som gjør at det føles slitt.

So Lo Damage består av shampoo, conditioner, maske, Break Fix (leave-in som styrker og reparerer) og Iron Tamer (varmebeskyttende).Mega Sleek

For deg med brusete og ukontrollerbart hår. Serien inneholder sheasmør som inneholder vitamin E og karoten, som kontrollerer bruset i håret og får det til å bli mykt, silkeglatt og blank.

Mega Sleek består av shampoo, conditioner, Iron Smoother (varmebeskyttende spray, antifrizz og holder fuktighet ute av håret) og Blow Down Cream (varmebeskyttende og roer ned håret).Hello Blondie

For deg med blond hår. Serien inneholder kamomille som gjør håret mykt og hjelper til å løse opp floker.

Hello Blondie består av shampoo, conditioner og Flash Filler (leave-in spray som hjelper et porøst hår og den holder fargen klar).Curl Please

For deg med bølger eller krøllete hår. Serien inneholder jojobaolje som gir fuktighet, samt kontrollerer bruset som mange får, og definerer krøllene. Håret blir mykt, uten at det blir tungt.

Curl Please består av shampoo, conditoner, Contouring Lotion (gir fuktighet, blanket og samler krøllene) og Super Defrizzer (sterkt hold og definerer krøllene).Texture Games:

Teksturgivende serie, som inneholder polymerer som gir tekstur og bevegelse.

Texture Games består av shampoo, conditioner, Sea Salt Spray (lett teksturgivende spray, som definerer og gir fylde) og Mess Extender (teksturgivende paste, som gir lett hold).

Matrix Total Recharge har også kommet med to helt nye og spennende produkter!

Miracle Creator (denne sprayen har 20 fordeler for håret som bl.a. glans, styrker, varmebeskyttende, fjerner porøsitet og fargebeskytter) og Miracle Extender Dry Shampoo (tørrshampo som absorberer overflødig olje og gir nytt liv til dagen derpå-hår).Kilder og bilder: Matrix Norge


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.