Fint sommer hår

Postet av Adam og Eva Arkaden den 14. Jul 2015

SOMMEREN ER HER!....og vi blir alle litt slappere når det gjelder å ta være på håret.
I ferien bryter man ut av de daglige rutinene og man glemmer gjerne håret litt,
om man på fjellet, ved sjøen eller i sydligere strøk.
Selvfølgelig har man jo med seg den gode shampoo og conditioneren på turen, men det å få kuret det like ofte som man gjør hjemme i hverdagen blir problemet til mange.

Vi har plukket ut noen produkter som er ett MUST HAVE i sommer.
De krever ikke mye av deg og er lette å bruke.
Håret får også den pleien og styrken det trenger.


Redken Color extend sun:
Dette er et leave-in produkt som gir glans til håret, har uv filter som beskytter håret mot solskader og at fargen ikke falmer. Den sprayes på i tørt eller fuktig hår. Passer til alle typer hår.


Redken Color extend magnetics radient 10:

Dette er en lettvektig kur, leave-in treatment, som gir intens pleie og beskytter fargen mot falming. Den etterlater håret mer medgjørlig. Den skal påføres i håndkle tørt hår.
Passer til alle typer hår.


Redken All soft supple touch:

En leave-in lettvektig spray, som reparerer splittende spisser og er flokeløsende, med langvarig pleie og glans. Skal i håndkle tørt hår. Passer til deg med tykkere hårstrå.


Redken Extreme anti snap:

Anit snap er en protein leave-in kur, som styrker skadet hår og gir varmebeskyttelse til hårføneren, rette- og krølltangen. Kan brukes på alle typer hår.


Redken Blonde Idol BBB spray:


Dette er en lett conditioner spray, den styrker, fukter og motvirker porøsitet. Den beskytter også mot varme, og løser floker. Den kan skylles ut som en vanlig conditioner (til finere hår som ikke tåler mye tyngde) eller som leave-in, til et normalt til tykkere hår.


Bamboo Beach sun recovery spray:


Dette er en leave in conditioner som tilfører næring, bekjemper skader fra klor/saltvann og har ett UV filter som beskytter håret mot solen. Passer til alle typer hår.


Bamboo Beach sunshine spray:Denne er gir glans og mykhet til et matt og livløst hår. Den har UV beskyttelse mot solen og bekjemper klor og saltvann. Passer til alle typer hår.


Bamboo Smooth anti breakage spray:

Er en fantastiske god varmebeskyttende spray som reduserer slitasje med opp til 87%. Den reparere og styrker håret. Passer til deg med normalt til tykt hår.Men så er det like viktig at man har en god tørr shampoo med seg også. Ikke alle har like god tilgang på det å vaske håret når man er på ferie. Da har vi plukket ut noen av våres favoritter, som bekjemper fett hår.


Redken Pillow proof two day extender:Dette er en god tørr shampoo som trekker godt til seg oljen i hodebunnen.


Redken Cerafill hair and scalp refreshener:
Den trekker til seg overproduksjon av talg i hodebunnen. Denne gir også lett texture og man får følelsen av litt tykkere hår. Denne passer veldig fint til de som har et tynnere hår og som sliter med volumen.


Big Sexy Hair volumizing dry shampoo:Er du ute etter en ett styling produkt og en tørr shampoo i ett, er dette produktet for deg!
Den absorberer olje fra hodebunnen, og produkt rester.I tillegg har den UV beskyttelse
og gir bra volum og fylde til håret.


Bamboo Cleanse Extend dry shampoo:
Dette er en veldig lett transparent tørr shampoo. Den absorberer oljer og styling rester fra hodebunnen. Den gir en kjølende og frisk effekt.
Høres noen av disse produktene riktig ut for deg,
så bare ta turen innom salongen!

Vi ønsker alle en riktig GOD SOMMER!

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.