Adam og Eva forbereder deg til sommeren

Postet av Adam og Eva Arkaden den 14. Mar 2014                          
Vi har alle fått med oss at våren er her og vi har alle sett frem til mai måned siden kulden satt inn.
Slik som med alt annet som må forberedes til sommeren, er håret ditt intet unntak.
Vinteren har satt sitt spor og gjort håret ditt tørt, elektrisk og fargen livløs og kjedelig. Hodebunnen din har kanskje blitt tørr og både drysser og klør.


De varme månedene kommer fortere enn vi aner og det beste du gjør for håret ditt er og starte å forberede det til sommeren allerede nå.

Emilie Frøya fra Adam og Eva Arkaden forteller deg hvordan du gjennopbygger håret fra innsiden og ut, samt hvordan du kan oppnå den perfekte sol-blekede looken som vi aldri blir lei av. 

La oss starte med hodebunnen og Emilie, hvordan gjennoppbygger man en bra balanse etter å ha gått mye med lue og vært ute i tørr/kald vinterluft? 

Ikke no' problem! Er det èn ting en hver Adam og Eva salong har, er det produkter for hodebunnen.
Selv har jeg hatt god erfaring med Kerastase sine hodebunns shampooer og jeg har sett gode resultater.
Her har vi shampooer for tørr/sensitiv hodebunn, flass, fet hodebunn og til og med en for fet hodebunn men slitt og tørt hår.
Be frisøren din ta en nærmere titt på hodebunnen din neste gang du har time og jeg skal garantere deg at det finnes en løsning på uansett hva problemet ditt måtte være.

Men hva med tørt hår som har gått igjennom en del slitasje gjennom vinteren?

Denne sesongen har vært veldig ille, med skiftende vær og mye vind. Jeg har selv merket at håret og huden min har vært helt ute av styr og det har vært flere dårlige -enn gode hårdager.
Det beste tipset jeg har er er å kure håret ditt! Invester enten i en skreddersydd kur i salongen som bygger opp håret ditt innenfra og som sitter i opp til 14 vask, eller kjøp med deg en krukke kur hjem.
Jeg hører hele tiden at ingen har tid. Du klarer alltid, med litt planlegging i dusjen, å sette av 15 min til en hodebunnskur 1-2 ganger i uken. Vask håret ditt som vanlig, klem av overflødig vann (helst med et håndkle), ha i kuren og ta deg av resten av kroppen mens kuren virker. Gutter, dette gjelder for dere også!
Her er det fuktighet som er nøkkelordet og det å gjenopprette hårets naturlige fuktighetsbalanse.
Her har vi kurer i alle serier, så jeg ville anbefalt å ta en tur innom din nærmeste Adam og Eva salong og spørre en av frisørene hva de anbefaler. Vi er alltid glade for å hjelpe et hvert livløst og skadet hår.
En god leave-in conditioner eller en god hårolje er alltid en bra bekjemper mot statisk hår. Selv har jeg forelsket meg helt i Alexander Sprekenhus og hans "Detangler" og håroljer for både grovt og fint hår.
Han er et must-have hele året rundt!


                                       
For de som har fått en blassere hår farge i løpet av vinteren og vil sprite opp fargen litt, hva anbefaler du?

Gjennom vinteren har både hud og hår en tendens til å se flatt og livløst ut. Det eneste som funker for min del, er å legge til litt pigment i håret. Enten det er striper, helfarge eller minicolor.
Du får tilbake gløden i kinnene, øynene kommer bedre frem og man føler seg freshere all over.
Hvert år har vi kunder som vil bli lysere til sommeren men starter prosessen alt for sent. Vi må dog ha stor respekt for håret vårt og dens kvalitet. Et sterkt hår er et lykkelig hår, så start prosessen tidlig og gradvis, inntil du oppnår ditt ønskede resultat.
Den omtalte Sombrè looken er en enklere variant som får håret ditt til å se naturlig solbleket og fresht ut. En subtil forandring uten å gå helt "crazy".

Jeg gleder meg til å se mye fresht sommerhår i månedene fremover og husk; The hair is the richest ornament of women.


                                        


                                      


                                    


Kilder:
http://www.pinterest.com/pin/304555993522427147/
http://www.thedailyhairstylist.com/tag/sombre/
http://www.alexandersprekenhus.com
http://www.fashionspassion.com/beauty-hair/how-to-get-beach-hair/Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.