InterWho? Miriam

Postet av Adam og Eva Arkaden den 21. Feb 2016Tiden er inne for et nytt InterWho, denne gangen med Miriam!
Heisann, Miriam! Hvor lenge har du vært frisør?

Hei! Jeg begynte på Adam og Eva skolen (den gang Oslo Frisørskole) våren 2007. Jobbet som lærling i Adam og Eva, Storgata og svennebrevet mitt våren 2009. Jobbet på Adam og Eva Skolen som lærer i 2,5 år og var også med i Adam og Eva sitt eget styling team. Ble faglig leder i Adam og Eva, Arkaden våren 2013. Så det er om våren det skjer for meg!


Hvordan er det å være småbarnsmor om dagen?

Livet som småbarnsmor er veldig gøy! Anbefales på det sterkeste.Hva har vært din visjon som Faglig Leder på Arkaden?

Min "visjon" er å være en trygg faglig leder som kan veilede og styrke det faglig nivået i salongen. Jeg ønsker at alle skal lykkes som både lærlinger og frisører, gi de faglig utfordringer de kan bygge og styrke sin faglig kompetanse på. Men alt i alt så er det snakk om å jobbe som et team. Vi lærer utrolig mye av hverandre i salongen!
Hvor finner du din inspirasjon?

Min inspirasjon finner jeg ofte lagret et sted i bildearkivet mitt på telefonen. Så fort jeg kommer over noe på nett/Facebook/Pinterest/Instagram tar jeg et screenshot. Så der ligger det mye nytting om rask middagsinspo, interiør, arkitektur, pleieprodukter, hårinspo, fargeinspo, og mye huskelapper!

Hvem er din favorittkunde?

Min favorittkunde! Ah, de er så gode og ha! Man bygger seg opp en kundekrets over år som blir utrolig personlig til en selv. Det gjelder nok at man har en god kommunikasjon og forståelse fra begge hold. Når man har det som "grunnmur" har man ofte en stor frihet til å anbefale og skreddersy en unik klipp/farge og pleieprogram til hver og en kunde. Favorittkunden min er en kunde som gjerne kommer tilbake til meg så jeg kan høre hva som har fungert/ikke fungert så jeg kan bli bedre faglig. Og som tiden går blir det som et nært vennskap!


-o-


Hvilke ferieplaner har du denne våren og sommeren?

Mine ferieplaner for året er først og fremst påsken. Da skal jeg nyte sofaen på hytta i Valdres som høygravid og krevende. Ellers håper jeg på en flott sommer i år med mye bading her i Oslo. Anbefaler Sørenga for de som ikke har fått opplevd det nye sjøbadet. Veldig voksen- OG barnevennlig!Miriams favorittprodukter:


•Bain Exfoliant Hydratant

•Alle Thermique kremene fra Kérastasé

•2-trinnskur programmet fra Kérastasé med Dose og Booster.


Ps. Jeg er veldig glad i Kérastasé! :)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.