InterWho? Maya

Postet av Adam og Eva Arkaden den 7. Jan 2016Hei Maya! Fortell litt om deg selv.

-Jeg jobber som Senior Stylist på Adam og Eva, Arkaden, Make-up artist, lærer på Adam og Eva Skolen, og som veileder på treningskvelder for lærlingene våre.


Hvilken erfaringer har du innenfor faget?

-Jeg har jobbet mye ute på oppdrag som hårstylist og make-up artist på f.eks. Esmod visning, Fashion Week, i musikkvideoer, moteserier og -visninger, og for designere som Black Rat.


Hva ser du frem mot i 2016?

-Lysere tider! Sol og sommer, og alt som følger med det. Det er da kunder blir litt mer vågale og ønsker større forandringer. Det er så mye morsomt man kan gjøre med håret i sommerhalvåret!


Hvilken trender tror du slår an i 2016?

-På hår fronten tror jeg vi vil se mer til duse pastellfarger og støvete farger, fletter og fortsatt "festivalhår". Når det kommer til Make-up tror jeg vi vil se et uttrykk som er mer naturlig og friske farger.


Hva tror du vi vil se mindre til?

-Mindre "contouring" og overdramatisert sminke. Jeg tror det blir mindre knallfarger på håret og heller mer mot naturlige nøyanser. Kanskje LOBen også vil dabbe litt av?


Good riddance?

-Grått hår!


Hva inspirerer deg, og hvor finner du "inspoen" fra?

-Jeg bruker Pinterest og Instagram MYE! Jeg får også inspirasjon fra kunder som ønsker forandringer der vi idémyldrer sammen og kommer frem til en skreddersydd løsning til kunden. Jeg er også spent på hva vi vil se av hår/make-up/mote uttrykk under den kommende festivalen, Coachella. Jeg blir inspirert av "California" stilen for den har en miks av både surfe/bohem/hipsterstil der alt er lov!


På fashion fronten da? Hva liker du?

-Jeg har jobbet en del for Black Rat og liker godt den stilen med enkelt snitt og at det er utført et godt håndarbeid. Ellers så syntes jeg Alexander Wang, Chloè og Elie Saab er dyktige designere.


Maya anbefaler:

Hår

-Redken Fashion Work 12, hårspray

-Biolage Cleansing Conditioner

-Rundbørsteføner, BabylissMake-Up

- Makeup Store High Tech Lighter

- Kicks Hydrating PrimerKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.