Et tilbakeblikk på høst/vinter 2015

Postet av Adam og Eva Arkaden den 9. Des 2015

Stian og Maya fikk være kreative med fargepaletten. Stian endte opp med et kult blått fargedesign og Maya en deilig oransje farge!


Vi har vært på 'Stafftraining' basic, farge og herre i høst. Disse bildene er fra herre, der Martine gjør siste finish på sin modell.


To fine lysningsprosjekter, av Martine til venstre og av Maya til høyre.


Maléne fikk æren av å klippe av et par lange fletter og gi noen fine make-overs.


Halloween har vært en tradisjon på Arkaden Shopping de siste årene. Vi slo til igjen i år, med kostyme og pyntet opp hele salongen til et blodig Halloween bryllup!


Silje hadde en kunde som ønsket seg lengre hår, så hun satte på punkt extensions fra Great Lengths. Hun gjorde også en soft bayalage på en som ønsket å få lysere lengder.


Maya lekte seg med maskina og lagde noen kule detaljer, og Martine gjorde en skarp lugg.


Julehandelen er nå fullt i gang, og på Arkaden Shopping hadde vi et eget kor som sang advent og julen inn. Den perfekte plasseringen var selvsagt midt i senteret, oppe på taket vårt i 2. etasje.


Med vinteren kommer mørke farger og lekker styling til julebordet. Dordi gjorde denne nydelige fargedesignen i lilla, turkis og blått, Maya gjorde denne dama fin til fest og Tamina fikk legge en fin vinterfarge på et sommerlyst hår.


Årets julebord hadde vi hjemme hos Stian, med god mat og drikke.

En veldig hyggelig og morsom kveld!


Vi er akkurat ferdig med å innrede taket i 2. etasje hos oss. Se så fint det ble! Her kan du sitte med en god kopp kaffe, spise en pepperkake eller fire, mens du venter på timen hos frisøren din.


//Maléne


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.