Bamboo Kendi Oil

Postet av Adam og Eva Arkaden den 8. Des 2015

DET ER VINTER...

Og man er kanskje allerede lei av knusktørre lengder??


Hud og hår tørker ut, and that's a fact! Man bruker gjerne gode basic produkter, men lengdene blir gjerne tørre uansett. Håret kan se fortere blast ut. Har man mye fall eller krøller hjelper jo ikke det noe heller, da krøller er naturlig tørre. Jeg har plukket ut noen av mine favorittoljer som kan hjelpe dere med tørre lengder, frizz og gjør det mykere og mer glansfullt igjen.
Bamboo Smooth Kendi Oil er en tykk drøy olje som gir styrke og pleie. Den motvirker splittende tupper, frizz og mykgjør. Den er fuktighetsbestandig og beskytter mot sola( UVA/UVB beskyttelse), den er også varmebeskyttende til hårføning og fargebeskyttende. Denne oljen er perfekt til deg som har tykke grove hårstrå og som gjerne har krøller eller mye fall, den roer ned håret og gir godt med fuktighet. Den kan brukes i håndkletørt og tørt hår.Bamboo Kendi Oil Dry Mist er en lettere olje som man sprayer i. Den jobber mot fizz, gir styrke og pleie, og den motvirker splittede tupper. Den mykgjør og glatter ut håret uten å tynge. Den er fuktighetsbestandig, er varmebeskyttende til føning og har UVA/UVB beskyttelse og fargebeskyttelse i seg. Detter er en litt lettere type olje og passer derfor bra til tynnere/medium type hårstrå. Du kan bruke den i håndkletørt og tørt hår.

Bamboo Kendi Dry Oil Micromist er den letteste type oljen man kan finne, som dere med de tynneste fineste hårstrående kan bruke uten at håret klapper sammen. den tynger absolutt ikke. Den pleier, reparerer og styrker håret. Den er fuktighetsbestandig, har UVA/UVB beskyttlese og er varmebeskyttende til hårføning. Kan brukes i håndkletørt og tørt hår.Bamboo Luminous Shine Mist er en vektløs glansspray, den gir næring og styrke, er fargebevarende og har solbeskyttelse i seg. Denne kan brukes på alle hårtyper, og er ett finishing-produkt, det vil si at det er det siste produktet du påfører håret. Denne skal i tørt hår, og er en ren glansspray.


Alle Bamboo produktene er sulfat-, paraben- og glutenfrie.


//Silje//


Bilder hentet fra google
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.