Freshe krøller hele dagen

Postet av Adam og Eva Arkaden den 3. Nov 2015


Føler du at krøllene har vanskelig for å holde seg hele dagen? Blir håret ditt fort frizzy eller krøllen slapp?


Krøller lever sitt eget liv, om man vil det eller ikke. Det nytter ikke å jobbe mot dem, de kommer bare tilbake uansett, jobb heller med dem! De som har krøller vil helst ikke ha dem, og de som ikke har krøller vil helst ha dem. Her kommer noen tips og triks til hvilken produkter man kan bruke for å oppnå litt bevegelse i håret, for dere som har helt rett hår, og for dere som sliter med frizzy krøller, eller om de blir slappe i løpet av dagen.


  • Det første du burde anskaffe deg er en softstyler til hårføneren din om du ikke har det.
  • Alltid bruk lite trykk på føneren og heller høy varme til håret blir 80-90% tørt, og la det lufttørke etter det for å unngå frizz.
  • Krøllete hår kan veldig ofte føles tørt, og ja krøller er naturlig tørre, så det vil si håret krever mer fuktighet. For og holde ett krøllete hår fin er det viktig at man har gode basic produkter som shampoo og conditioner som er til krøllet hår. Det vil hjelpe deg med å fremheve bevegelsen i håret ditt, definere krøllen og jobbe mot frizz


Redken Curvasous og Matrix Total Results Curl Please er fantastiske serier som er til krøller. De gir den fuktigheten krøllene trenger for å holde seg fine og bouncy.

Bamboo Anti-frizz er veldig fin for deg som har tynnere hår og sliter med mye frizzy krøller.


Når det kommer til styling av krøller, eller fremheve bevegelse man har i håret, er det mye produkter man kan velge mellom. Her kommer noen forslag til deg om hvilken type produkter man burde gå for, for og få det resultatet du ønsker.


Bamboo Boho waves og Redken Wind Up er fantastiske saltvannssprayer som fremhever krøll og definisjon i håret. De er perfekt til deg som bare vil ha litt mer bevegelse inn i håret, og liker saltvanns følelsen. Spray inn i håndkletørt hår, del inn håret i flere seksjoner og twist det, legg dem så oppi softstyleren og føn håret 80-90% tørt,Har du litt mer krøller i håret, og liker mykhet i krøllen men hold er Bamboo Anti Frizz curl defining cream, i kombinasjon med Bamboo boho waves en perfekt mix om du fortsatt vill ha litt beachy følelse på det.


Spray først Boho waves inn i håndkle tørt hår, så ta Curl Defining Cream i etter, gjerne del opp håret i seksjoner og twist håret og legg oppi softstyleren til det blir 80-90% tørt, så la det lufttørke.

Bamboo Anit-Frizz defining cream og Redken Ringlet er to kjempefine lotions alene for å få definisjon og ren mykhet i krøllen og få bort frizzet. Disse to påførest i håndkletørt hår og fønest med softstyler for det beste resultatet.

Ønsker du litt mer hold enn en lotion er Redken Full Swirl helt perfekt, den er en blanding av gele og lotion så den gir ett supert hold med mykhet.

Har du ett tynner hår som har vanskelig for å holde volumen og klapper fort sammen kan du bruke Redken Wave Ahead i bunn og lengder, den gir god voulm og godt hold. Påføres i håndkle tørt hår og fønes på, bruk softstyler.


Og ett annen produkt som er en must have når det kommer til krøller er et Re-Activating produkt. Det vil si at når håret utover dagen begynner å falle kan man spraye ett re-activating produkt over for å få tilbake den freshe looken over krøllen

Bamboo Re-Activating Spray er ett supert produkt til og ta med seg i vesken, denne kan jo brukest på dag nummer to også, for oppfreshing.Alle disse produktene kan selvfølgelig kombineres på flere forskjellige måter, kom innom salongen så skal vi finne de beste produktene til deg og dine krøller!
//Silje//Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.