Visste du at...

Postet av Adam og Eva Arkaden den 28. Okt 2015

...salongen åpnet for 32 år siden, i 1983?

...på Arkaden Shopping så er det 25 butikker? Bl.a. Bianco, Vita, Bik Bok, Yummy Heaven og Kaffebrenneriet. For full oversikt se her!

...Arkaden Shopping har åpent fra kl 10-20 i hverdager og kl 10-18 på lørdager? Kaffebrenneriet åpner faktisk kl 7 i hverdager og kl 8 på lørdager, og Apotek1 åpner kl 9 i hverdager.

...vi på Adam og Eva har juniorer (lærlinger) som tar fra 270-620 kr for klipp, og på fargebehandlinger så har de fra 20-50 % avslag? Se prisoversikt her.

...vi pusser opp på taket vårt i 2.etasje? Vi har fått satt opp rekkverk, og skal innrede til en lounge for kundene våre i salongen. Loungen vår kommer til å være ferdig i løpet av november.

...vi på Arkaden Shopping har vi en tradisjon der vi feirer Halloween? Da pynter vi i butikkene og kler oss ut. Ta turen innom oss på fredag for å se oss i utkledning!

...vi kjører Black Friday 27. november på Arkaden? Vi åpner dørene kl 9, og mange av butikkene kommer til å kjøre gode tilbud. Black Friday kommer fra USA (begrepet tatt i bruk i 1966) og er dagen etter Thanksgiving, og det markerer starten på julehandelen. Black Friday kom til Norge rundt 2009.

...vi har søndagsåpent hver søndag fram til jul fra kl 14-19?

...på juleaften holder vi åpent fra kl 10-13 og på nyttårsaften fra kl 10-15?

...på Arkaden Shopping så har vi både kundekvelder og markedsdager igjennom hele året? Følg med Arkaden Shopping på facebook eller instagram for kommende eventer.

//Maléne


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.