Vi elsker EVO - brushes

Postet av Adam og Eva Arkaden den 23. Sep 2015

EVO BRUSHES

Vi tok nylig inn de fantastiske børstene fra Evo, og vi er veldig fornøyde! Utvalget er bredt, så du finner garantert din favoritt! Alle børstene er laget av tre (FSC;Forest Stewardship Council), som er lette å holde i og de tåler varmen fra føneren godt. De ulike børstene består også av naturlig gummi og naturbust som ikke skader håret, polerer og kontrollerer statisk hår.


Vi har hele utvalget i salongen, så bare ta turen innom så hjelper vi deg med å finne riktig børste!
PETE er perfekt til å bruke på medium og langt hår. Den løser opp floker, reduserer friss og kan brukes når du føner håret. Inneholder naturlig gummi.


TRUMAN spisskam laget tre. Passer perfekt til når du skal style håret f.eks. skal dele opp ulike seksjoner og til lett tupering.ROY er børsten for deg som kurer håret hjemme og som bruker stylingprodukter som må fordeles i håret. Det er bre avstand mellom taggene, så den kan fint brukes i fuktig hår, uten at den drar og sliter på håret, og til deg som har krøllete hår som vil få ut noen av flokene uten at krøllene blir for separerte.TYLER består av naturbust og er fin til å bruke når du skal tupere, gre håret på plass når du har satt det opp, og spissen på enden av børsten kan brukes for til å seksjonere. Den reduserer friss og gir glans til håret ditt. Den passer best til medium/fint hår.HANK rundbørstene kommer i tre ulike størrelser: 35 mm, 43 mm og 52 mm og består av nylon bust. De passer perfekt til å skape volum i håret og når du trenger en rask og enkel føning. Børstene har ventilasjonshull som sirkulerer varmen, den reduserer friss og tåler varme veldig bra.
Passer til alle hårtyper, utenom for deg som har veldig tynt og fint hår.BRUCE rundbørstene består av naturbust kommer i tre ulike størrelser: 22 mm, 28 mm og 38 mm. De er veldig fine til å bruke når du skal føne ut bølgene og krøllene dine. Du kan også føne volum i håret, og håret ditt blir veldig blankt og glatt. Denne børsten passer til alle hårtyper, men er perfekt for deg med tykt hår.CONRAD består av naturlig bust og er en perfekt børste til å ta med seg i veska. Den er skånsom mot håret, så den passer perfekt for deg med lengre hår. Den reduserer friss og gjør håret blankt. Passer til alle hårtyper, men spesielt fin for deg med bølger, krøller og tykt hår.


BRADFORD består av naturbust i ulike lengder, så du får ekstra "tak" i håret når du grer med den. Veldig fin til å bruke hver dag, og for deg med langt og tykkere hår. Den reduserer friss og gjør håret ekstra blankt.Kilder: evohair.com


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.