Must have!

Postet av Adam og Eva Arkaden den 8. Mai 2015

Alle har sine "must have" produkter som man ikke klarer seg uten, og med det brede utvalgte vi har hos oss på Arkaden, så finner du noe til alle hårtyper og frisyrer.

Her er noen av våre favoritter:

Redken Wind Blown 05
Wind Blown 05 er en tørr hårspray som man kan spraye fra rot til spiss i tørt hår,
som gir håret både volum og luftig tekstur. Det er en finish spray, som du bruker etter at håret er tørt eller dagen etter en hårvask for å restyle håret.


Kérastase Laque CoutureLaque Couture er en hårspray, som gir medium hold. Den passer både til langt og kort hår, for å låse frisyren uten at man ender opp med en "hjelm". Den er perfekt til å roe ned frizz, og holder fuktighet ute! Den har også UV beskyttelse, så da beskytter den bla farget hår.


Bamboo Silk-sleek Brilliance creamBrilliance cream er perfekt til deg som har et matt og brusete hår, som trenger pleie.
Den samler håret, gir glans og demper frizz. Hvis man har et hår som bruser veldig, så er den veldig fin å føne på. Den kan også påføres i tørt hår på lengder som trenger litt ekstra glans og mykhet.


Bamboo 48-hour Substainable volume spray48-hour volume spray er en spray som påføres i håndkle tørket hår, og som man føner på. Den øker volumet på håret, så det føles tykkere, uten å bli klissete.
Den passer til alle hårtyper, og er også veldig fin for gutta,
for å få ekstra hold og kontroll før voksen tas i.
// Maléne

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.