Historien om Valentines day!

Postet av Adam og Eva Arkaden den 10. Feb 2016

V-Day, Single-awareness-day, Alle hjerters dag, Valentines day... (Både) kjært (og forhatt) barn har mange navn, i dagens blogginnlegg setter vi fokus på søndagen som er Valentines Day!



Klikk på Bildet for link


-o-


Kanskje mest kjent i moderne tid som en høyst kommers markeringsdag, Valentines er en dag der man velger å rette oppmerksomheten til den man har kjær.

Akkurat hvor dagen egentlig stammer fra, er noe ukjent, men helt fra oldtiden kan man finne spor av lignende feiringer i fruktbarhetens og kjærlighetens navn. I romertiden hadde man blant annet en fruktbarhetsfestival som het Lupercaliafestivalen.

Det kristne motsvaret til V-Day var en liturgisk feiring av en eller flere helgener ved navnet Valentin eller Valentinus.

Kommersialiseringen kom derimot ikke før på 1700-tallet, da det i England ble en dag for å uttrykke sin kjærlighet gjennom å gi blomster, gaver og kort.


-o-


Skal du på en romantisk Valentines Date? Eller skal du og vennene dine ha en stor anti-fest slik som Jessica Biel i filmen "Valentines Day"? Vi har hårinspoen til deg!

(Klikk på Bildene for kilde!)









-o-


Flotte gaver din kjære vil sette pris på!

(Klikk på Bildene for kilde!)


Skjem henne bort med våre mest luksuriøse produkter fra Alterna Caviar!




Eller hva med noen fantastiske, velduftende produkter fra Kèrastasè?





Husk at vi i forbindelse med Oslo Runway har spesialtilbud på ALT av Redken Styling, kun 230,-!

<img src="http://azure.content.bloc.net/redactor/200000184/347/2016/2/8/untitled.png?&width=800&quality=80&slimmage=true" alt="" width="307" height="436" style="display: block; margin: auto; width: 307px; height: 436px;">


Til mannen har vi favoritten American Crew.




Ellers vet vi at et Gavekort hos oss alltid faller i smak ;)


Husk at i år er det Morsdag og Valentines på samme dag, søndag 14. Februar, og vi har en konkurranse gående på Instagram der du kan vinne flotte produkter under hashtaggen #adamogevaogmamma!


Happy Valentines Day fra oss i Arkaden! <3




Følg oss også på Facebook og Instagram for flere nyheter og inspirasjon!



Visste du at...

Postet av Adam og Eva Arkaden den 28. Okt 2015

...salongen åpnet for 32 år siden, i 1983?

...på Arkaden Shopping så er det 25 butikker? Bl.a. Bianco, Vita, Bik Bok, Yummy Heaven og Kaffebrenneriet. For full oversikt se her!

...Arkaden Shopping har åpent fra kl 10-20 i hverdager og kl 10-18 på lørdager? Kaffebrenneriet åpner faktisk kl 7 i hverdager og kl 8 på lørdager, og Apotek1 åpner kl 9 i hverdager.

...vi på Adam og Eva har juniorer (lærlinger) som tar fra 270-620 kr for klipp, og på fargebehandlinger så har de fra 20-50 % avslag? Se prisoversikt her.

...vi pusser opp på taket vårt i 2.etasje? Vi har fått satt opp rekkverk, og skal innrede til en lounge for kundene våre i salongen. Loungen vår kommer til å være ferdig i løpet av november.

...vi på Arkaden Shopping har vi en tradisjon der vi feirer Halloween? Da pynter vi i butikkene og kler oss ut. Ta turen innom oss på fredag for å se oss i utkledning!

...vi kjører Black Friday 27. november på Arkaden? Vi åpner dørene kl 9, og mange av butikkene kommer til å kjøre gode tilbud. Black Friday kommer fra USA (begrepet tatt i bruk i 1966) og er dagen etter Thanksgiving, og det markerer starten på julehandelen. Black Friday kom til Norge rundt 2009.

...vi har søndagsåpent hver søndag fram til jul fra kl 14-19?

...på juleaften holder vi åpent fra kl 10-13 og på nyttårsaften fra kl 10-15?

...på Arkaden Shopping så har vi både kundekvelder og markedsdager igjennom hele året? Følg med Arkaden Shopping på facebook eller instagram for kommende eventer.





//Maléne



Nye bryn til det nye året

Postet av Adam og Eva Arkaden den 12. Des 2013

Øynene er sjelens speil og noe av det første vi legger merke til hos andre mennesker.
En perfekt måte å ramme inn øynene på er å farge og forme brynene. Dette gjør at øynene får noe å stå i kontrast til og vil dermed stråle.

Enten det er for å matche/fremheve en ny hårfarge, frisyre eller rett og slett prøve noe nytt vil et mer markert bryn alltid være komplimenterende til et hvert ansikt, uansett kjønn.

Hos oss kan vi finne en farge som passer akkurat ditt ansikt, vi tilbyr også både threading og voksing av bryn og annet ansiktshår.




Ring oss på nr 22417852 for å bestille time.

Emilie Frøya//Adam og Eva Araden



Balsam eller ikke?

Postet av Adam og Eva Arkaden den 11. Des 2013

Vi har alle talgkjertler i hodebunnen. Disse hjelper til å smøre håret fra rot til spiss.
Som regel strekker ikke disse naturlige oljene til og håret vårt blir både tørt og uregjerlig.
Her kommer regelmessig bruk av balsam inn. Sjampo åpner hårets ytre skjellag, renser hår/ hodebunn mens en balsam lukker skjellaget, smører og smidgjør håret. Dette gjør at håret blir lettere å både gre og style.

Hva skal man velge til sitt hår? Hvilket merke? Proteiner eller fuktighet?
Jo, hør her.






Det finnes mange forskjellige type balsam til forskjellige behov.
Har du et tynt og livløst hår som lett blir tungt eller ønsker du mer volum i håret vil en lett balsam fra f.eks Redken sin volum serie "Body Full" eller Pureology sin "Pure Volume" unngå å tynge håret ditt med ekstra fukt. Dette gjør slik at du lettere kan oppnå ønsket volum.

Har du et veldig grovt, uregjerlig eller et tørt hår er det fuktighet som er nøkkelen.
Velg en fuktighetsgivende balsam og kombiner den med en god hårkur for et optimalt resultat.
Pureology sin "Hydrate" serie er perfekt for farget hår som behøver fuktighet.
Har du krøller, krusete eller ekstremt grovt hår ville jeg gått for noe mer hakket mer fuktighet som Redken sin "Smooth Lock" eller "All Soft".

Jeg oppfordrer også alle menn til å ta i bruk den gode gamle conditioneren, minst tre ganger i uken. Hvorfor? Fordi kort hår også behøver pleie og bruker du balsam jevnlig vil du få et sunnere og mer glansfult hår.

Mange spør meg om man må bruke sjampo og balsam fra samme serie men det er absolutt ikke et must. Mix og trix slik at håret ditt får den optimale pleie!

Emilie Frøya // Adam og Eva Arkaden