Høst inspirasjon

Postet av Kristine Framnæs den 23. Okt 2012

Nå for tiden er det meste super trendy innen hår, alt fra kort til langt, farget, krøller til rett.

Alle har jo sine personlige favoritter, men jeg føler at det er mange der ute som ønsker å prøve noe nytt som aldri tørr og gjøre det fordi de er redd for hvordan man ser ut og hva andre syntes.

Denne beskrivelsen var meg for noen år siden. Jeg hadde laaangt blondt hår og livredd for å bli klippet. Erfaringen min som jeg vil dele er at etter jeg klippet av meg det lange håret har det åpnet en helt ny verden for meg. Det å prøve nye ting og teste ut litt og finne ut av den ultimate looken er en utrolig kul "reise". I dag er ikke hår bare hår men det er enslags tilbehør til antrekk. Fra sessong til sessong til hverdag til fest. Endelig har trenden for jenter begynt å komme seg på kort hår og flere tørråprøvenoenytt, men sant skal sies det er mange jenter der ute som er som jeg var som tvi holder på lengdene.

Med dette vil jeg gi en boost til å få folk til å tenke nye veier. For det er ekstremt mange der ute som går glipp av en fantastisk verden med nye muligheter og åpenbaringer innen hår.Baresepåfolkide store mote byeneder er folk så utrolig mye mer bevist på håret sitt og det syntes.

Fin inspirasjon Ashlee Simpson;) You got to love that hair;)


XOXO K
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.