Er det noen krølltopper der ute? Ny Discipline Curl Idéal!

Postet av Adam og Eva Arkaden den 6. Apr 2016


Vi har en fantastisk nyhet til dere! Nye Discipline Curl Idéal fra Kérastase.Fra før har Discipline-serien bestått av disse produktene som vi har beskrevet i et tidligere blogginnlegg.Men nå har serien blitt utvidet med fire nye produkter som er beregnet for et krøllete hår som trenger litt ekstra disiplin.


La oss introdusere de nye produktene for dere!


Cleansing Conditioner Curl Idéal:

Denne conditioneren er ikke en som en vanlig conditioner vi er vant med, men den er rensende. Dette vil si at den erstatter shampoen i perioder der håret trenger ekstra fuktighet og kontroll. Den renser håret forsiktig og tar vare på den naturlige krølltegningen. Ingen silikoner eller sulfater.

Bruk: Påfør 4-6 pump og fordel jevnt i håret fra rot til spiss. La den sitte i 2-3 minutter. Tilfør litt vann forså å emulgere, deretter skyller man grundig ut.Masque Curl Idéal:

Denne masken er beregnet for et uregjelig krøllete hår. Den inneholder Pro-Kératine + Elastin som styrker vridningspunktet i krøllen og forbedrer elasiteten i fibrene i håret. Dette etterlater håret styrket, og kontrollert.

Bruk: Påfør i et nyvasket håndkletørt hår. Fordel produktet fra rot til spiss og massér produktet med skjellaget. La det virke i 5 minutter, deretter skyll grundig ut.


Oléo-Curl:

Dette er en leave-in krem for et krøllete hår som ønsker en naturlig finish. Kremen gjør håret mykt, glansfullt, definert og uten brus. Den inneholder samme teknologi (Pro-Kératine + Elastin) som resten av serien som styrker det skjøreste punktet på et krøllete hår, nemlig vridningspunktet.

Bruk: Påføres i et vasket håndkletørt hår.

Og til sist men ikke minst....

Mousse Curl Idéal:

Dette leave-in skummet er ikke som et vanlig skum. Den inneholder masse pleie samtidig som det styrker hårfibrene og krølltegningen. Den etterlater håret naturlig mykt og spenstig.

Bruk: Påføres i et vasket eller uvasket hår som er fuktig. Fordel produktet i lengdene og bruk hånden for å klemme opp krølltegningen.Ønsker du å få anbefalt en skreddersydd pleiepakke til ditt hår? Kom innom oss på Adam og Eva, Arkaden så skal vi hjelpe deg!

Velkommen!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.