HAIR´S HOW: FÅ PiPFEST LOOKEN!

Postet av Adam og Eva den 13. Jun 2023

ADAM OG EVA X COSTUME X PIKNIK I PARKEN

I helgen styler vi hår på festivaldeltagerne på byfestivalen Piknik i Parken! Der finner du oss i Costume sitt telt, fra kl.15:00 til 16:30. Der står våre stylister Natalie Beckford og Anna Vikersveen klare til å gi deg festivalhåret!

(Natalie Beckford / @bynataliebeckford / Adam og Eva Grunerløkka)

(Anna Vikersveen / @annaviksersveen / Adam og Eva Steen & Strøm)

Piknik i Parken er en av de mest populære festivalene i Oslo, og det er en begivenhet som samler musikkelskere, matentusiaster og festivaldeltakere fra hele landet. Festivalen har et variert program med et bredt spekter av artister og aktiviteter, og det er alltid en fantastisk atmosfære i parken.

Vår hårstylist og akademiartist Maya Stark har laget 4 looks til festivalen, som passer både for de som ønsker en bohemsk og naturlig stil, samt de som vil ha en mer leken og unik look.

Her kan du se looksene og hvordan du oppnår de!


PiPFEST LOOK 1 - BABY BRAIDS

(Foto: Maya Stark / @starkmaya / Adam og Eva Steen & Strøm)

For de som ønsker en søt og leken look, er BABY BRAIDS med babyfletter et godt valg. Her kan håret deles inn i små fletter, enten i luggen eller på sidene av hodet. Flettene skal ikke være for perfekte, men heller litt løse og ujevne. Blomster kan festes i flettene ved å "sy" dem frem og tilbake, og resten av håret kan styles enkelt og bohemsk med bruk av Thickening Spray fra Adam og Eva på flaske.

(Adam og Eva på flaske, Thickening Spray. Foto: Trine Hisdal / Tinagent)


PIPFEST LOOK 2 - FRENCH BRAID(Foto: Maya Stark / @starkmaya / Adam og Eva Steen & Strøm)

Denne looken er en klassisk FRENCH BRAID, enten med eller uten blomster. Her kan gjestene få en innbakt, løs fransk flette som gir en avslappet og feminin look. Med bruk av Thickening Spray og Sea Salt Spray fra Adam og Eva på flaske får håret tekstur og volum, og en liten sløyfe med lilla bånd kan brukes til å pynte opp og skjule strikken. Blomster kan også tilføyes for å gi en ekstra touch av sommer og festivalstemning.

PIPFEST LOOK 3 - BOHEMIAN BRAID(Foto: Maya Stark / @starkmaya / Adam og Eva Steen & Strøm)

For de som ønsker en mer romantisk og bohemsk look, er Look 4 med BOHEMIAN BRAID et flott alternativ. Her kan håret deles i to lave hestehaler som blir flettet sammen, og små blomster kan festes i flettene for å gi en ekstra sommerlig og bohemsk touch. Med bruk av Sea Salt Spray fra Adam og Eva på flaske får håret et naturlig og voluminøst utseende.

(Sea Salt Spray, Adam og Eva på flaske. Foto: Trine Hisdal / Tinagent)


PIPFEST LOOK 4 - BUBBLE BRAID

(Foto: Maya Stark / @starkmaya / Adam og Eva Steen & Strøm)

BUBBLE BRAIDs gir en moderne og leken look. Ved å feste strikker i håret på ulike nivåer og dra det ut, dannes "bobler" i fletta. Tynne silkebånd kan festes i enden av fletta for å gi en ekstra touch av eleganse. Resten av håret kan styles på samme måte som de andre lookene, med bruk av Thickening Spray og Sea Salt Spray fra Adam og Eva på flaske for tekstur og volum.


God festival, håper vi ses!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.