Shy For Shore, we want more!

Postet av Adam og Eva Arkaden den 11. Feb 2014



Vi var så heldige at Mari fra det P3 aktuelle bandet Shy For Shore kom innom salongen rett før helgen for å "bli ny" med vår lærling Emilie Frøya.
Crazy colors har aldri vært mer trendy og den motebevisste bærumsberta var strålende klar på hva hun ville, men ga Emilie frie tøyler til å leke seg med sine kunstneriske evner.



                     


Shy For Shore består av kjæresteparet Mari Nordèn fra Bærum og Oz Page fra London.
De møttes i London men flyttet til Amsterdam for å fortsette på drømmen om å drive med musikk.
Et innlegg på P3 Urørt siden utviklet seg fort til en gigg på Slottsfjell Festivalen i fjord sommer, deretter ble de kåret til Ukas Urørt og endte omsider opp som en av finalistene i Årets Urørt, som gikk av stabelen bare for noen uker siden.
De er aktuelle på By:Larm om et par uker og vi anbefaler alle som leser å ta en titt innom festivalen eller sjekke de ut på Spotify.



(Shy For Shore, kilde: p3.no.)

På lørdag spilte de på Rockefeller sammen med det annerkjente bandet Highasakite og konserten er desidert noe av det mest magiske vi har sett på lenge. Kontrasten mellom Shy For Shore sin lekne 80's pop musikk og den melankolske sounden til Highasakite gjorde kvelden til et rent mesterverk av lyd og show.

Vi takker både Shy for Shore og Highasakite for en fantastisk opplevelse på lørdag og vi gleder oss til å høre mer av dere det kommende året.

                             
                                                          (Highasakite, kilde: gaffa.no.)

1 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.