Historien om Valentines day!

Postet av Adam og Eva Arkaden den 10. Feb 2016

V-Day, Single-awareness-day, Alle hjerters dag, Valentines day... (Både) kjært (og forhatt) barn har mange navn, i dagens blogginnlegg setter vi fokus på søndagen som er Valentines Day!



Klikk på Bildet for link


-o-


Kanskje mest kjent i moderne tid som en høyst kommers markeringsdag, Valentines er en dag der man velger å rette oppmerksomheten til den man har kjær.

Akkurat hvor dagen egentlig stammer fra, er noe ukjent, men helt fra oldtiden kan man finne spor av lignende feiringer i fruktbarhetens og kjærlighetens navn. I romertiden hadde man blant annet en fruktbarhetsfestival som het Lupercaliafestivalen.

Det kristne motsvaret til V-Day var en liturgisk feiring av en eller flere helgener ved navnet Valentin eller Valentinus.

Kommersialiseringen kom derimot ikke før på 1700-tallet, da det i England ble en dag for å uttrykke sin kjærlighet gjennom å gi blomster, gaver og kort.


-o-


Skal du på en romantisk Valentines Date? Eller skal du og vennene dine ha en stor anti-fest slik som Jessica Biel i filmen "Valentines Day"? Vi har hårinspoen til deg!

(Klikk på Bildene for kilde!)









-o-


Flotte gaver din kjære vil sette pris på!

(Klikk på Bildene for kilde!)


Skjem henne bort med våre mest luksuriøse produkter fra Alterna Caviar!




Eller hva med noen fantastiske, velduftende produkter fra Kèrastasè?





Husk at vi i forbindelse med Oslo Runway har spesialtilbud på ALT av Redken Styling, kun 230,-!

<img src="http://azure.content.bloc.net/redactor/200000184/347/2016/2/8/untitled.png?&width=800&quality=80&slimmage=true" alt="" width="307" height="436" style="display: block; margin: auto; width: 307px; height: 436px;">


Til mannen har vi favoritten American Crew.




Ellers vet vi at et Gavekort hos oss alltid faller i smak ;)


Husk at i år er det Morsdag og Valentines på samme dag, søndag 14. Februar, og vi har en konkurranse gående på Instagram der du kan vinne flotte produkter under hashtaggen #adamogevaogmamma!


Happy Valentines Day fra oss i Arkaden! <3




Følg oss også på Facebook og Instagram for flere nyheter og inspirasjon!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.