Loreal - Hair touch up!

Postet av Adam og Eva Arkaden den 14. Des 2015


Er du lei av ettervekst så fort? Da kan hair touch up fra Loreal være noe for deg!


De finnes i 4 forskjellige farger: svart, brun, lys brun og mørk blond.

Disse påføres ganske enkelt ved å spraye der du vil dekke til det grå håret.

Dette er en fargepigmentert spray som går ut i vask. Perfekt å ha de siste ukene før farging.

//MartineJulestemning på Salongen!

Postet av Adam og Eva Arkaden den 11. Des 2015

Nå er vi straks halvveis til jul, så idag vil vi dele litt bilder fra julestemningen i salongen!


Vi har dessuten delt ut to "Årets Medarbeider"-diplom og blomster til Senior Stylist Maya og Junior 1 Farzaneh. En utrolig hyggelig fredag i dag med topp stemning og julegodis! :)Ethvert tre(plante) kan jo bli et juletre med det riktige tilbehøret! ;)
Et tilbakeblikk på høst/vinter 2015

Postet av Adam og Eva Arkaden den 9. Des 2015

Stian og Maya fikk være kreative med fargepaletten. Stian endte opp med et kult blått fargedesign og Maya en deilig oransje farge!


Vi har vært på 'Stafftraining' basic, farge og herre i høst. Disse bildene er fra herre, der Martine gjør siste finish på sin modell.


To fine lysningsprosjekter, av Martine til venstre og av Maya til høyre.


Maléne fikk æren av å klippe av et par lange fletter og gi noen fine make-overs.


Halloween har vært en tradisjon på Arkaden Shopping de siste årene. Vi slo til igjen i år, med kostyme og pyntet opp hele salongen til et blodig Halloween bryllup!


Silje hadde en kunde som ønsket seg lengre hår, så hun satte på punkt extensions fra Great Lengths. Hun gjorde også en soft bayalage på en som ønsket å få lysere lengder.


Maya lekte seg med maskina og lagde noen kule detaljer, og Martine gjorde en skarp lugg.


Julehandelen er nå fullt i gang, og på Arkaden Shopping hadde vi et eget kor som sang advent og julen inn. Den perfekte plasseringen var selvsagt midt i senteret, oppe på taket vårt i 2. etasje.


Med vinteren kommer mørke farger og lekker styling til julebordet. Dordi gjorde denne nydelige fargedesignen i lilla, turkis og blått, Maya gjorde denne dama fin til fest og Tamina fikk legge en fin vinterfarge på et sommerlyst hår.


Årets julebord hadde vi hjemme hos Stian, med god mat og drikke.

En veldig hyggelig og morsom kveld!


Vi er akkurat ferdig med å innrede taket i 2. etasje hos oss. Se så fint det ble! Her kan du sitte med en god kopp kaffe, spise en pepperkake eller fire, mens du venter på timen hos frisøren din.


//MaléneBamboo Kendi Oil

Postet av Adam og Eva Arkaden den 8. Des 2015

DET ER VINTER...

Og man er kanskje allerede lei av knusktørre lengder??


Hud og hår tørker ut, and that's a fact! Man bruker gjerne gode basic produkter, men lengdene blir gjerne tørre uansett. Håret kan se fortere blast ut. Har man mye fall eller krøller hjelper jo ikke det noe heller, da krøller er naturlig tørre. Jeg har plukket ut noen av mine favorittoljer som kan hjelpe dere med tørre lengder, frizz og gjør det mykere og mer glansfullt igjen.
Bamboo Smooth Kendi Oil er en tykk drøy olje som gir styrke og pleie. Den motvirker splittende tupper, frizz og mykgjør. Den er fuktighetsbestandig og beskytter mot sola( UVA/UVB beskyttelse), den er også varmebeskyttende til hårføning og fargebeskyttende. Denne oljen er perfekt til deg som har tykke grove hårstrå og som gjerne har krøller eller mye fall, den roer ned håret og gir godt med fuktighet. Den kan brukes i håndkletørt og tørt hår.Bamboo Kendi Oil Dry Mist er en lettere olje som man sprayer i. Den jobber mot fizz, gir styrke og pleie, og den motvirker splittede tupper. Den mykgjør og glatter ut håret uten å tynge. Den er fuktighetsbestandig, er varmebeskyttende til føning og har UVA/UVB beskyttelse og fargebeskyttelse i seg. Detter er en litt lettere type olje og passer derfor bra til tynnere/medium type hårstrå. Du kan bruke den i håndkletørt og tørt hår.

Bamboo Kendi Dry Oil Micromist er den letteste type oljen man kan finne, som dere med de tynneste fineste hårstrående kan bruke uten at håret klapper sammen. den tynger absolutt ikke. Den pleier, reparerer og styrker håret. Den er fuktighetsbestandig, har UVA/UVB beskyttlese og er varmebeskyttende til hårføning. Kan brukes i håndkletørt og tørt hår.Bamboo Luminous Shine Mist er en vektløs glansspray, den gir næring og styrke, er fargebevarende og har solbeskyttelse i seg. Denne kan brukes på alle hårtyper, og er ett finishing-produkt, det vil si at det er det siste produktet du påfører håret. Denne skal i tørt hår, og er en ren glansspray.


Alle Bamboo produktene er sulfat-, paraben- og glutenfrie.


//Silje//


Bilder hentet fra google

Flashback Friday - Lasse/Lazaros

Postet av Adam og Eva Arkaden den 4. Des 2015

Det er mange av oss som liker å teste ut nye frisyrer og farger. Man starter gjerne tidlig i tenårene, og noen bytter frisyrer oftere enn andre. Ser man tilbake på "hår historien" sin i ettertid, så kan det være mye forskjellig man har gjort opp gjennom årene!


Vi tenkte at vi skulle vise dere vår hårhistore med bilder fra starten av frisørkarrieren og til dags dato. Så kan dere se hvor mange frisyrer og farger vi har vært igjennom de siste årene.

Denne fredagen skal vi ta et tilbakeblikk på "Greker`n" vår Lazaros aka Lasse. Han gikk på Adam og Eva skolen i 1992, og siden dette har han vært et fast inventar hos oss på Adam og Eva, Arkaden.
Vi er Adam og Eva!

Postet av Adam og Eva Arkaden den 4. Des 2015
What decade is your decade?

Postet av Adam og Eva Arkaden den 2. Des 2015


1900


I starten av 1900 tallet, var håridealet inspirert av den engelske dronning Victoria. Håret skulle være sunt og alltid oppsatt. Det var kun barn og prostituerte som hadde fletter eller løst hår.


1910


1910 tallet ble det løsnet litt opp i frisyrene, kvinner eksperimenterte mer med permanent. Se for deg kvinnene i Titanic filmen, for dere som har sett den.


1920


I 1920 kom flapper jentene, da ble frisyrene og kjolene kortere, de danset på bordet, røykte sigaretter og begynte å stå i mot standarden til "pene" jenter.


1930


Nå ville alle ha håret til Hollywood kjendiser. De største moteikonene på denne tiden var Marlene Dietrich og Greta Garbo. Den første krølltangen kom på markedet, så da ble det lettere å krølle håret for de som hadde råd. Flere begynte også å farge håret.


1940


Det var dårlig med tid til å stelle håret sitt under andre verdenskrig. Mange kvinner måtte overta mennenes krevende fabrikkjobber, mens de dro ut i krig. Det stoppet likevel ikke den alminnelige husmoren om å drømme om krøllene til stilikonet på denne tiden som blant annet Veronica Lake.


1950


Det var fokus på å være den perfekte kvinnen, både som husmor og moderne kvinne. Folk gikk mer til frisøren. Stilikonet var blant annet Doris Day og Audrey Hepburn.


1960


Unge jenter var inspirert av Twiggy looken, mens eldre damer tupperte håret som Birgitte Bardot og Jackie Kennedy.


1970


Nå skulle håret være så natulig som mulig! Hippier med blomster i håret og langt hengende hår, gjerne med lugg. Jane Birkin var blant annet stilikonet på denne tiden. Ellers var det også mye volum, men på en mer naturlig måte enn på 60-tallet.


1980


Det ble mer punk og rock, bleket, kreppet, farget og tuppert hår. Madonna og Debbie Harry fra Blondie var store moteikon.


1990


Friends, Beverly Hills og Baywatch, og alle husker vel "the Rachel". Det var både korte og lange oppklipte frisyrer.


2000


Naturlig fall og krøller. Sarah Jessica Parker, Sienna Miller og Mary Kate og Ashley Olsen var store moteikoner på denne tiden.


2010 til nå

Vi er bare halvveis, hvem vet hva tiden vil bringe...//MartineAlterna Caviar - Luksus på flaske!

Postet av Adam og Eva Arkaden den 30. Nov 2015

Ønsker du å skjemme bort deg selv eller en av dine kjære denne høysesongen? Eller ønsker du å slippe å velge mellom kliniske testet, salonggodkjente produkter og naturlige ingredienser som er bra for deg? Da har vi det du trenger!


Alterna Caviar er en profesjonell hårpleieserie som er helt fri for parabener, ftalater, sulfater og t.o.m. gluten (!) i enkelte av produktene. Det er produkter som virkelig gir effekten de lover, og kan få et hår som er litt ut å kjøre til å forta en helomvending tilbake på riktig track, i tillegg til å gi deg en ultimate følelsen av luksus i hverdagen.


De produktene vi har fra Alterna Caviar hos oss er:


Caviar Replenishing Shampoo

En rik og luksuriøs sjampo som skånsomt renser håret og tilfører fukt til et tørt, lett skadet hår. Håret oppfører seg momentant sunnere og yngre.

Inneholder ingen parabener, sulfater, ftalater, syntetiske farger, koksalt, parafin, gluten, DEA/TEA og mineralolje.

Pris 405,-Caviar Repenishing Moisture Conditioner

En balsam rik på smørende lipider som forsegler inn fuktigheten i håret samtidig som den beskytter håret fra daglig fargefalming, stress og fremtidig skade.

Inneholder ingen parabener, sulfater, ftalater, syntetiske farger, koksalt, parafin, gluten, DEA/TEA og mineralolje.

Pris 410,-


Caviar Repenishing Moisture Masque

Gjenfukter grovt, tørt og skadet hår i dybden ved hjelp av ingredienser fra havplanter.

Inneholder ingen parabener, sulfater, ftalater, syntetiske farger, koksalt, parafin, gluten, DEA/TEA og mineralolje.

Pris 525,-Caviar 3-minute Shine Boost

En glansfremmende hårkur. Inspirert av det som vi i salong kaller en "glansvask", denne ukentlige glansbehandlingen virker som en lip gloss for håret, samtidig som den gir en fornyet følelse av en falmet hårfarge og forsegler inn fuktighet.

Inneholder ingen parabener, sulfater, ftalater, syntetiske farger, koksalt, parafin, gluten, DEA/TEA og mineralolje.

Pris 470,-

Caviar RepairX Instant Recovery Shampoo

En gjenoppbyggende sjampo med kaviar- og hårstråbyggende proteiner som fungerer som hårets naturlige ceramider for et skadet hår.

Inneholder ingen parabener, sulfater, ftalater, syntetiske farger, koksalt eller gluten.

Pris 410,-Caviar RepairX Instant Recovery Conditioner

En gjenoppbyggende balsam med kaviar- og hårstråbyggende proteiner som fungerer som hårets naturlige ceramider for et skadet hår. Gjør dessuten håret mykt og kambart.

Inneholder ingen parabener, sulfater, ftalater, syntetiske farger, koksalt eller gluten.

Pris 415,-


Caviar RepairX Instant Recovery Masque

En dyptgående, reparerende kur som gir næring og styrker håret. Kuren gjør at håret blir mykt, glansfullt og fullstendig innhentet igjen.

Inneholder ingen parabener, sulfater, ftalater, syntetiske farger, koksalt eller gluten.

Pris 540,-Caviar RepairX Lengthening Hair & Scalp Elixir

En nærende eliksir som kondisjonerer og styrker håret samtidig som den gir næring til hodebunnen og hjelper til å maksimere hårets potensielle lengde.

Inneholder ingen parabener, sulfater, ftalater, syntetiske farger, koksalt eller gluten.

Pris 525,-(Bilde)

Caviar RepairX Split Ends Mend

En gjenoppbyggende hjemmebehandling som hjelper redusere synligheten av splittede tupper med opptil 93,3% etter bare en påføring. Gjør håret dessuten glatt og mykt.

Inneholder ingen parabener, sulfater, ftalater eller syntetiske farger.

Pris 419,-Caviar RepairX Re-Texturizing Protein Cream

En dyptvirkende, gjenoppbyggende leave-in krem for grovt, porøst og alvorlig skadet hår.

Inneholder ingen parabener, sulfater, ftalater eller syntetiske farger.

Pris 419,-(Bilde)

Caviar Bodybuilding Volume Shampoo

En sjampo som gir vektløs fukt til håret og gir hvert hårstrå en ekstra tykkhetsfølelse fra rot til spiss.

Inneholder ingen parabener, sulfater, ftalater, syntetiske farger, koksalt, parafin, gluten, DEA/TEA og mineralolje.

Pris 405,-(Bilde)

Caviar Bodybuilding Volume Conditioner

En balsam som gir vektløs fukt til håret og gir hvert hårstrå en ekstra tykkhetsfølelse fra rot til spiss.

Inneholder ingen parabener, sulfater, ftalater, syntetiske farger, koksalt, parafin, gluten, DEA/TEA og mineralolje.

Pris 410,-(Bilde)

Caviar Amplifying Mousse

Ultra-konsentrert skum som kommer ut som en lett og luftig mousse, perfekt for å føne på for et luftig og volumiøst resultat.

Inneholder ingen parabener, sulfater, ftalater, syntetiske farger, koksalt, parafin, gluten, DEA/TEA og mineralolje.

Pris 378,-Caviar Brightening Blonde Shampoo

En mild, sulfatfri sjampo som fresher opp blonde toner, og eliminerer gul- og kobbertoner. Virker på både et naturlig blondt hår såvel som et farget et.

Inneholder ingen parabener, sulfater, ftalater, syntetiske farger, koksalt eller gluten.

Pris 410,-Caviar Brightening Blonde Conditioner

En mild, sulfatfri balsam som fresher opp blonde toner, og eliminerer gul- og kobbertoner. Virker på både et naturlig blondt hår såvel som et farget et.

Inneholder ingen parabener, sulfater, ftalater, syntetiske farger, koksalt eller gluten.

Pris 415,-Caviar Overnight Hair Rescue

Med en blanding av Age-Control Complex og kaviarekstrakt etterlater denne nattkuren håret med fornyet glød, rett og sett et hår som ser og føles yngre ut. Kuren settes i om kvelden, og skylles ut om morgenen. Perfekt for deg som "aldri" har tid til å kure håret!

Inneholder ingen parabener, sulfater, ftalater, syntetiske farger, koksalt, parafin, gluten, DEA/TEA og mineralolje.

Pris 525,-Caviar Perfect Iron Spray

En varmeaktivert stylingspray som beskytter håret mot varme fra f.eks. stylingjern opp til 232'C. Sprayen lukker inne fuktigheten i hårstrået for å eliminere frizz og splittede tupper. Holder ute luftfuktighet for langvarig hold i frisyren.

Inneholder ingen parabener, sulfater, ftalater, syntetiske farger, koksalt eller gluten.

Pris 419,-Caviar Perfect Blowout Creme

Denne ultimate stylingkremen sørger for glatte, blanke og fantastiske blow-outs hver eneste gang. Reduserer tørketiden og gir varmebeskyttelse nok til en flott rundbørsteføn.

Inneholder ingen parabener, sulfater, ftalater, syntetiske farger, koksalt, parafin, gluten, DEA/TEA og mineralolje.

Pris 419,-Caviar Style Rapid Repair Spray

Nærer håret og gjenoppretter glansen med en blanding av Age-Control Complex og kaviarekstrakt for et hår som føles og oppleves yngre.

Inneholder ingen parabener, sulfater, ftalater, syntetiske farger, koksalt, parafin, gluten, DEA/TEA og mineralolje.

Pris 465,-Caviar Perfect Texture Finishing Spray

Både en jobbe- og stylingspray, denne finfordelte sprayen gir en en flott tekstur og et deilig "grep" i håret, samt form og bevegelse til alle hårtyper. fyldegivende polymerer danner et usynlig lag mellom hårstråene og hindrer de fra å klumpe seg sammen. Perfekt for å fjerne den litt vel glatte og "nyvaskede" følelsen i håret uten å fete eller tynge.

Inneholder ingen parabener, ftalater eller syntetisk farge.

Pris 395,-
(Bilde)

Caviar full Body Volume Creme

Gir volum ved røttene av håret. Gir en umiddelbar effekt av fylde og volum med en langvarig, naturlig finish.

Inneholder ingen parabener, sulfater, ftalater, syntetiske farger, koksalt, parafin, gluten, DEA/TEA og mineralolje.

Pris 419,-(Bilde)

Caviar Extra Hold Hair Spray

En raskt-tørkende, tørr hårspray. Holder hele dagen (og ihvertfall halve natta!) og beskytter mot luktfuktighet uten å bli stiv eller krakelere.

Inneholder ingen parabener, sulfater, ftalater, syntetiske farger og mineralolje.

Pris 395,-Caviar Working Hair Spray

Få en naturlig, "woke up like this"-look med denne ultra-tørre, kambare hårsprayen. Den gir et fleksibelt hold med en følelse av fylde og glans. Beskytter håret mot luftfuktighet.

Inneholder ingen parabener, sulfater, ftalater, syntetiske farger, koksalt, parafin, gluten, DEA/TEA og mineralolje.

Pris 395,-Alle bildene er hentet fra denne nettsiden, med mindre annet er oppgitt under bildet.


// MayaFlashback Friday - Junior 1 Farzaneh, Junior 2 Aina og Junior 3 Wael

Postet av Adam og Eva Arkaden den 27. Nov 2015

Det er mange av oss som liker å teste ut nye frisyrer og farger. Man starter gjerne tidlig i tenårene, og noen bytter frisyrer oftere enn andre. Ser man tilbake på "hår historien" sin i ettertid, så kan det være mye forskjellig man har gjort opp gjennom årene!


Vi tenkte at vi skulle vise dere vår hårhistore med bilder fra starten av frisørkarrieren og til dags dato. Så kan dere se hvor mange frisyrer og farger vi har vært igjennom de siste årene.

Denne fredagen slår vi sammen Junior 1 Farzaneh, Junior 2 Aina og Junior 3 Wael!
Great Lengths - Extensions med kvalitet!

Postet av Adam og Eva Arkaden den 25. Nov 2015


Great Lengths er et extensions merke som er kjent for kvalitet, og det blir brukt i salonger verden over.

Håret blir behandlet på samme milde måte som kashmir.

Extensions kan bli brukt til så mye og ikke bare til forlengelse av håret. Om du ønsker en mer markant designlinje på klippen din, fylle ut på sidene som er litt tynne, fylle på lengde så luggen blir lang igjen, få tykkere hår eller fargeeffekter, her er det kun kreativiteten som setter en stopper. Vil du vite mer om hvilken type extensions som kunne passe deg kan du lese om det her!


Vi som jobber med extensions får ofte spørsmål om hvor dette håret kommer fra:

Great Lengths benytter seg av 100 % menneskehår av beste kvalitet. Håret som blir brukt er indisk tempel hår Remi. Remi hår betyr at skjellaget på hårstråene ligger samme vei og vil derfor ikke floke seg. Alt av håret som Great Lengths bruker er noe som er kalt jomfru hår. Jomfru hår vil si at det aldri har vært igjennom en kjemisk behandling. Genetisk er indisk hår veldig likt den europeiske hårstrukturen som gjør at håret blender seg fint inn med ditt eget.


Great Lengths er også opptatt av etikk.Alt av håret de bruker er donert frivillig til hinduistiske templer i India, og de som donerer håret blir behandlet med respekt.

Templene bruker pengene de tjener på salg av håret til veldedige formål i det indiske lokalsamfunnet, som bygg av skoler, barnehjem og sykehus, i tillegg til å holde templene vedlike.

Great Lengths følger prossessen fra start til slutt, og har en internasjonal representant som handler direkte med templene før håret blir sendt til Italia for behandlig.

Det blir ikke brukt noen skadelige kjemikalier i prosessen for å oppnå de ulike fargenyansene til Great Lengths håret, det betyr også at den naturlige elastisiteten og skjellaget er inntakt.
Ta kontakt med oss på Arkaden om du har flere spørsmål, eller ønsker en konsultasjon!


//Silje//Miriams NYC Guide

Postet av Adam og Eva Arkaden den 24. Nov 2015

Alle trenger en avkobling fra jobb og impulsene i hverdagen.

Vi som frisører er stadig på søken etter ny inspirasjon og trender som skjer over landegrenser. Det må ikke alltid være hår vi blir inspirert av, men vibber, følelser, arkitektur, mat og omgivelser. Alt er selvsagt individuelt.


Vår faglig leder, Miriam var nettopp i New York og her er steder hun mener du bør oppleve.

Ikke bli fanget på Manhattan, kom deg over til Brooklyn og Williamsburg! Her kan du dra å shoppe på Brooklyn Flea Market, drikke øl på Tørst, nyte en fantastisk Michelin-stjerne middag på Luksus, eller ta deg en sabla god pizza på Roberta`s.


Brooklyn Flea Market


TørstLuksusRoberta`s


Manhattan er ikke til å unngå og bør oppleves. Trekk deg litt unna de mest turistifiserte gatene!

Start med shopping i Soho, East Village og Noho. Vær litt kulturell og ta turen innom MOMA (Museum Of Modern Art) og MOMA Design Store. Få med deg kvelds utsikten fra "Top of the rock". Spis middag på Toro i Meatpacking District, eller en ta deg turen til Red Rooster i Harlem for en digg middag og live musikk.


Museum Of Modern Art


MOMA Design Store


"Top Of The Rock"


Toro


Hvis du fortsatt har energi igjen i kroppen og ønsker å avsluttet kvelden med et "BANG", så dra til The Box. Du vil ikke angre.


The BoxFlashback Friday - Senior Stylist Dordi

Postet av Adam og Eva Arkaden den 20. Nov 2015

Det er mange av oss som liker å teste ut nye frisyrer og farger. Man starter gjerne tidlig i tenårene, og noen bytter frisyrer oftere enn andre. Ser man tilbake på "hår historien" sin i ettertid, så kan det være mye forskjellig man har gjort opp gjennom årene!


Vi tenkte at vi skulle vise dere vår hårhistore med bilder fra starten av frisørkarrieren og til dags dato. Så kan dere se hvor mange frisyrer og farger vi har vært igjennom de siste årene.


Her er vår Senior Stylist Dordi som startet på Adam og Eva skolen høsten 2007.,

L'Oreal - Over 100 år med Parisisk hårmote

Postet av Adam og Eva Arkaden den 18. Nov 2015

I 1909 startet Eugène Schuelle sitt eget firma med å lage og selge hårfarge til frisører i Paris, og dette ble starten på det som vi nå kjenner som L'Oreal. Han startet også en egen frisørskole i Paris hvor han fikk anerkjente frisører til å lære bort fargeteknikker.


First demonstration room for hairdressers

Bildelink


Etter krigen fikk L'Oreal slått røtter i andre deler av verden, og stadig mer pengesterke og selvbevisste kvinner fikk øynene opp for den franske hårfargen. Firmaet startet med hårfarge, men ekspanderte raskt til å omfatte både profesjonelle, kjemiske hårprodukter, stylingprodukter, makeup og hudpleie med mer.


L’Oréal d’or

Bildelink


L'Oreal's grunnprinsipper er i dag som det de var da - forskning og innovasjon innen skjønnhet. Siden 1920 har antallet forskere i L'Oreal mangedoblet seg, og er i dag nærmere 20,000 fordelt på hele 6 forsknings- og utviklingssentere verden over.


A legend is born: Elnett hairspray

Bildelink


Firmaet er også med i en verdensomspennende, uavhengig organisasjon som heter "World Business Council for Sustainable Development", som har som mål at de store firmaene skal dele mellom seg sine ekspertiser innen miljø- økonomi- og sosiale spørsmål og utfordringer for en bedre verden.BildelinkHer i salongen har vi L'Oreal Professionnel Tecni.ART, Wild Stylerz og Hair Touch Up.


Tecni.ART er L'Oreals "Runway"-serie. Dette er produktene som hårstylistene bruker til store moteshow og moteoppdrag, og gir deg muligheten til å gjenskape dine favorittlooker fra catwalken hjemme. Produktene kan mikses, blandes og brukes lag på lag - bare å slippe kreativiteten løs.BildelinkVisste du at....


...L'Oreal eier blant annet The Body Shop og merker som YSL og Essie?

...L'Oreal har siden 80-tallet investert uhorvelige mengder penger i alternativer til dyretesting? Dette har blant annet resultert i en metode der de tester kostmetikk på rekonstruert menneskehud, kalt Episkin.

...L'Oreal virkelig satte personlig hygiene på dagsordenen? Tidlig kom de på forbrukermarkedet med en selv-skummende shampoo som sikret at den jevne parisier kunne vaske håret uten tilgang på vann.

...Firmaet også var de første til å komme med en såpefri shampoo i 1933? Den selges fortsatt noen steder i verden i dag som "Dop".

...Om du vil lese mer kan du gjøre det her?// MayaJulegave til den som har alt?

Postet av Adam og Eva Arkaden den 17. Nov 2015

Vi har fått inn gaveesker fra både Matrix Biolage, Pureology og Redken som passer perfekt til den som har alt. Hårprodukter er noe de fleste bruker, så en fin produktgaveeske kommer alltid godt med! Eller trenger du kanskje påfyll selv?

Vi har ulike gaveesker til ulike hårtyper, så for den som har farget, tørt eller slitt hår, eller trenger volum. Vi har også en fin gaveeske for menn!


Hva inneholder og koster gaveeskene?


Matrix Biolage: shampoo og conditioner for 349,-

Redken: shampoo, conditioner og kur for 599,-

Redken for men: shampoo og paste 349,-

Pureology: shampoo, conditioner og leave-in produkt: 559,-Kom innom salongen så hjelper vi deg med å finne den riktige gaveesken for ditt hår eller til den du trenger en advents- eller julegave til!


//MaléneFlashback Friday - Senior Stylist Silje

Postet av Adam og Eva Arkaden den 13. Nov 2015


Det er mange av oss som liker å teste ut nye frisyrer og farger. Man starter gjerne tidlig i tenårene, og noen bytter frisyrer oftere enn andre. Ser man tilbake på "hår historien" sin i ettertid, så kan det være mye forskjellig man har gjort opp gjennom årene!


Vi tenkte at vi skulle vise dere vår hårhistore med bilder fra starten av frisørkarrieren og til dags dato. Så kan dere se hvor mange frisyrer og farger vi har vært igjennom de siste årene.

Her er vår Senior Stylist Silje, som startet på Adam og Eva skolen våren 2008.Avslutter med en selfi fra i dag -- strikk merker i håret og ettervekst... Flott!!Ha en strålende helg alle sammen!
Tipp topp til julebordet!

Postet av Adam og Eva Arkaden den 11. Nov 2015

Nå er julebordsesongen her, og det er sikkert like moro som det var i gamle dager!

Det er et stort høydepunkt hvert år og er en ekstra grunn til å pynte seg litt ekstra og gjøre noe gøy med håret.

Julebord i gamle dager var nokså annerledes enn det er i dag. Da var det familier som dekket et stort bord, som skulle stå fremme med tente lys hele natten. Dette gjorde de fordi de trodde at de døde i familien kom på besøk natt til julaften.

Julebord slik vi kjenner til i dag er noe som kom etter krigstid. Første julebord i bedrifter i Norge var i aftenposten 1961.


Vi på Adam og Eva Arkaden tar imot alt fra klipp og farge til oppsett og styling, for at du skal føle deg smashing til årets julebord.

Kom innom salongen og få fikset håret til julebord sesongen!

Ring oss på 22417852 eller book time på nett her.

//MartineStafftraing herre - en helg fylt med inspirasjon!

Postet av Adam og Eva Arkaden den 11. Nov 2015

I helgen så var Maléne, Miriam, Martine og Maya på Stafftraining herre på Adam og Eva skolen. Kurset gikk over to dager, der vi fikk mye inspirasjon og innblikk i nye klippemetoder. Kursholderne var frisører fra forskjellige Adam og Eva salonger.

Vidar, Steven og Tonje holder demo.

Inger-Lise viste fram en fin herreklipp.

Lørdagen så hadde vi en modell hver for å øve på skinfade. Se de fine resultatene under!

Martine gjør siste finish på sin modell!

Maya sin modell!

Miriam sin modell!

Maléne sin modell!

Martine sin modell!

Ann-Christin, Eirik og Daniel holder demo.

Permanent er ikke bare for damer!

Ann-Christin, Eirik og Colombo holder demo.

Eirik viser oss en langthårsklipp på han som fikk permanent.

Vi hadde en modell hver søndagen også. Denne klippen var valgfri.

Maléne sin modell!

Martine sin modell!

Maya sin modell!


//MaléneOlivaloe - Naturlig kosmetikk

Postet av Adam og Eva Arkaden den 9. Nov 2015

Her i salongen hos oss har vi et bredt spekter av produkter som fanger de fleste. De seneste årene har det blitt større fokus på naturlige kosmetiske produkter uten f.eks. mineraloljer og parabener.


Vi har flere serier hos oss som imøtekommer denne interessen fra forbrukerne, men i dag skal vi presentere for dere middelhavsserien OLIVALOE.


OLIVALOE kommer fra Hellas, og baserer seg på rik og fuktighetsgivende olivenolje og helende Aloe Vera. De har kuttet ut mineraloljen, vaselinen, propylene glycol, silikonet og parabene til fordel naturlige tilsetningsstoffer og virkestoffer.


Produktene vi har i vår salong er:


Face Cream
Normal/Dry

Inneholder grønn te, vitamin E, provitamin B5 og jojobaolje. Gir deg 24-timers fukt til huden og virker som en anti-rynkekrem. Har også antioksidanter som bekjemper frie radikaler - den største synderen til en aldrende hud.

Pris: 435,-


Oily/Normal

I tillegg til baseoppskriften på ansiktskremene inneholder den ingredienser som virker olje- og talgbalanserende og roer huden.

Pris: 435,-Dry/Dehydrated

Inneholder også Bidronninggelè, macadamiaolje, allantoin og Apotekerkattost-, Øyentrøst- og Lilla Orkidèekstrakt. Rik på ingredienser som sørger for fukt og beskyttelse for huden, samt en gjenoppbyggende effekt.

Pris: 435,-

Anti-aging Face & Neck Serum

Gir fuktighet helt ned i dybden og anti-agebeskyttelse mot stress og frie radikaler.

Serumet hindrer at huden taper kollagen og hyaluronsyre og gir en fantastisk, frisk glød. Gir huden tilbake dens elastitet, fylde og fasthet.

Pris: 495,-
Deep Cleansing Liquid Soap

Proppfull av den gode olivenoljen, aloe vera, provitamin B5 og bomullfrøekstrakt - denne flytende såpen renser huden i dybden og tar bort smuss og makeuprester, roer huden og eventuelle irritasjoner.

Pris: 165,-
Face Cleansing Milk

Fjerner effektivt makeup og daglig forurensning. Ved hjelp av ingredienser som grønn te, salvie, apotekerkattost, japansk blodgress, allantoin, vitamin E og provitamin B5 hjelper produktet huden å få igjen gløden og gjør et utmerket grunnlag for ny make-up.

Pris: 215,-
Foaming Scrub

En eksfolierende skrubb for kropp og ansikt. Inneholder hveteproteiner og knuste olivenkjerner.

Pris: 195,-
Body Lotion

En lettere kroppskrem med grønn te og Omega 3 & 6.

Pris: 195,-
Body Butter

En rik krem med grønn te, riskliolje, sheasmør, vitamin E og provitamin B5.

Pris: 285,-
Body Butter Dry & Cracked Skin

En veldig rik kroppskrem for en skadet eller veldig dehydrert hud. Inneholder avocadoolje, linfrøolje, allantion, palmeolje, vitamin E og provitamin B5.

Pris: 285,-
Body Oil

En kroppsolje av olivenolje, mandelolje, jojobaolje og vitamin E.

Pris: 285,-
Massage Oil


En enda drøyere olje for massasje med olivenolje, ringblomstolje og mandelolje.

Pris: 365,-
Hand Cream

En beskyttende håndkrem med grønn te og sheasmør. Spesielt god nå som vi går mot kaldere og tørrere vær.

Pris: 195,-
Foot Cream

En rik og helende krem med edelgranolje, lavendelolje, rosmarinolje, kamfer og menthol. Godt tips til ekstra fotpleie er å påføre fotkremen rikelig på føttene før leggetid og ta på et par bomullssokker for å våkne igjen med babymyke føtter.

Pris: 195,-
Shower GelClassic

En dusjgelè med Amaranth og Salvie.

Pris: 195,-Exotic

En dusjgelè med Provitamin B5, arganolje, kaprifol- og papyrusekstrakt.

Pris: 195,-Sexy

En dusjgelè med Provitamin B5, ginseng-, lakris- og østersskjellekstrakt. Perfekt gave til en som står deg ekstra nær! ;)

Pris: 195,-
Shampoo


Vanlig

En veldig god oljesjampo med olivenolje, aloe vera, amaranth, salvieekstrakt og provitamin B5. Renser skånsomt uten å strippe håret for de naturlige fettstoffene, og gjør håret mykt og glansfullt.

Pris: 215,-


For Stronger Hair Against Hair Loss

En ekstra styrkende oljesjampo med olivenolje, aloe vera, vitamin H, provitamin B5 og laubærekstrakt.

Pris: 215,-
Conditioner

En veldig god og pleiende balsam for håret med olivenolje, aloe vera, grønn te, vitamin E, provitamin B5 og silkeaminosyrer. Etterlater håret blankt og velpleid.

Pris: 215,-
Hair Oil

En pleiende hårolje som gir næring og fukt til håret. Inneholder olivenolje, laubærolje, jojobaolje, arganolje, sesamolje og en kombinasjon av rosmarin-, sedertre- og timian eteriske oljer.

Pris: 285,-
Hair Mask

En dyptvirkende kur med olivenolje, aloe vera, provitamin B5, ginsengekstrakt, keratin og hveteprotein.

Pris: 215,-
Firm Hold Hair Gel

En pleiende hårgelè med godt hold. Inneholder også provitamin B5 og UV-filter.

Pris: 195,-
Liquid Shaving Soap

For ansiktsbarbering så vel som for legger og annen kroppsbarbering. Kan påføres rett på huden og emulgeres opp til lett skum, eller piskes opp med skål og kost som Old School Barbers ville gjort det. Med olivenolje, aloe vera og Panthenol som fremmer hudens gjenoppbygging.

Pris: 195,-After Shave Balsam

En ekstra pleiende balsam for nybarbert hud. med jojobaolje, bomullsfrøekstrakt, vitamin E og provitamin B5.

Pris: 285,-
Mens Face Cream

En god hudkrem for mannfolka med jojobaolje, bomullsfrøekstrakt, viamin E og provitamin B5.

Pris: 385,-
Body Mist


For Women

En aromatisk kroppsspray med diskrète noter av jasmine og naturlig kvedeekstrakt.

Pris: 235,-


For Men

En kroppsspray med aroma av trenoter, muskat og vanilje.

Pris: 235,-


I tillegg har vi et utvalg av fantastiske såpestykker til 45,- per stykk.

Alle bildene er hentet fra OLIVALOE
// MayaFlashback Friday - Senior Stylist Martine

Postet av Adam og Eva Arkaden den 6. Nov 2015

Det er mange av oss som liker å teste ut nye frisyrer og farger. Man starter gjerne tidlig i tenårene, og noen bytter frisyrer oftere enn andre. Ser man tilbake på "hår historien" sin i ettertid, så kan det være mye forskjellig man har gjort opp gjennom årene!

Vi tenkte at vi skulle vise dere vår hårhistore med bilder fra starten av frisørkarrieren og til dags dato. Så kan dere se hvor mange frisyrer og farger vi har vært igjennom de siste årene.

Her er vår Senior Stylist Martine, som startet på Adam og Eva skolen høsten 2010.
Farsdagsgave?

Postet av Adam og Eva Arkaden den 5. Nov 2015

Den andre søndagen i november er en dag der far skal få litt ekstra oppmerksomhet, det er nemlig farsdag!

Noen serverer frokost på senga, lar han sove litt ekstra lenge eller kanskje til og med gir en gave. I den anledning så vil vi gi dere noen gavetips til denne heldige faren!


Hva med de fantastiske produktene fra Olivaloe? Fra venstre i bildet:

After Shave Balsam, 285 kr

Liquid Shaving Soap, 195 kr

Face Cream for Men, 385 kr

Body Mist for Men, 235 krEller dette enkle kittet fra American Crew (149 kr) for en bereist far?

Post-Shave Cooling Lotion, 50 ml

3-in-1 Shampoo, Conditioner And Body Wash, 100 ml

Precision Shave Gel, 50 mlEller denne kampanje-pakken fra Redken i begrenset opplag for 349 kr?

Go Clean Shampoo, 300 ml

Work Hard Molding Paste, 100 mlVi i Adam og Eva Arkaden har alle disse produktene tilgjengelig, så kom innom!

Våre åpningstider er mandag til fredag kl.10-20, lørdag kl.10-18.Freshe krøller hele dagen

Postet av Adam og Eva Arkaden den 3. Nov 2015


Føler du at krøllene har vanskelig for å holde seg hele dagen? Blir håret ditt fort frizzy eller krøllen slapp?


Krøller lever sitt eget liv, om man vil det eller ikke. Det nytter ikke å jobbe mot dem, de kommer bare tilbake uansett, jobb heller med dem! De som har krøller vil helst ikke ha dem, og de som ikke har krøller vil helst ha dem. Her kommer noen tips og triks til hvilken produkter man kan bruke for å oppnå litt bevegelse i håret, for dere som har helt rett hår, og for dere som sliter med frizzy krøller, eller om de blir slappe i løpet av dagen.


  • Det første du burde anskaffe deg er en softstyler til hårføneren din om du ikke har det.
  • Alltid bruk lite trykk på føneren og heller høy varme til håret blir 80-90% tørt, og la det lufttørke etter det for å unngå frizz.
  • Krøllete hår kan veldig ofte føles tørt, og ja krøller er naturlig tørre, så det vil si håret krever mer fuktighet. For og holde ett krøllete hår fin er det viktig at man har gode basic produkter som shampoo og conditioner som er til krøllet hår. Det vil hjelpe deg med å fremheve bevegelsen i håret ditt, definere krøllen og jobbe mot frizz


Redken Curvasous og Matrix Total Results Curl Please er fantastiske serier som er til krøller. De gir den fuktigheten krøllene trenger for å holde seg fine og bouncy.

Bamboo Anti-frizz er veldig fin for deg som har tynnere hår og sliter med mye frizzy krøller.


Når det kommer til styling av krøller, eller fremheve bevegelse man har i håret, er det mye produkter man kan velge mellom. Her kommer noen forslag til deg om hvilken type produkter man burde gå for, for og få det resultatet du ønsker.


Bamboo Boho waves og Redken Wind Up er fantastiske saltvannssprayer som fremhever krøll og definisjon i håret. De er perfekt til deg som bare vil ha litt mer bevegelse inn i håret, og liker saltvanns følelsen. Spray inn i håndkletørt hår, del inn håret i flere seksjoner og twist det, legg dem så oppi softstyleren og føn håret 80-90% tørt,Har du litt mer krøller i håret, og liker mykhet i krøllen men hold er Bamboo Anti Frizz curl defining cream, i kombinasjon med Bamboo boho waves en perfekt mix om du fortsatt vill ha litt beachy følelse på det.


Spray først Boho waves inn i håndkle tørt hår, så ta Curl Defining Cream i etter, gjerne del opp håret i seksjoner og twist håret og legg oppi softstyleren til det blir 80-90% tørt, så la det lufttørke.

Bamboo Anit-Frizz defining cream og Redken Ringlet er to kjempefine lotions alene for å få definisjon og ren mykhet i krøllen og få bort frizzet. Disse to påførest i håndkletørt hår og fønest med softstyler for det beste resultatet.

Ønsker du litt mer hold enn en lotion er Redken Full Swirl helt perfekt, den er en blanding av gele og lotion så den gir ett supert hold med mykhet.

Har du ett tynner hår som har vanskelig for å holde volumen og klapper fort sammen kan du bruke Redken Wave Ahead i bunn og lengder, den gir god voulm og godt hold. Påføres i håndkle tørt hår og fønes på, bruk softstyler.


Og ett annen produkt som er en must have når det kommer til krøller er et Re-Activating produkt. Det vil si at når håret utover dagen begynner å falle kan man spraye ett re-activating produkt over for å få tilbake den freshe looken over krøllen

Bamboo Re-Activating Spray er ett supert produkt til og ta med seg i vesken, denne kan jo brukest på dag nummer to også, for oppfreshing.Alle disse produktene kan selvfølgelig kombineres på flere forskjellige måter, kom innom salongen så skal vi finne de beste produktene til deg og dine krøller!
//Silje//
Halloween 2015

Postet av Adam og Eva Arkaden den 1. Nov 2015

På fredagen slo vi på stortromma og dro den helt ut til årets halloweenfeiring!

Temaet i år var Dia de los Muertos og bryllup.


Her kommer noen bilder fra dagen!De døde trenger også mat...


// MayaFlashback Friday - Art Director Stian

Postet av Adam og Eva Arkaden den 30. Okt 2015

#FlashBackFriday


Det er mange av oss som liker å teste ut nye frisyrer og farger. Man starter gjerne tidlig i tenårene, og noen bytter frisyrer oftere enn andre. Ser man tilbake på "hår historien" sin i ettertid, så kan det være mye forskjellig man har gjort opp gjennom årene!

Vi tenkte at vi skulle vise dere vår hårhistore med bilder fra starten av frisørkarrieren og til dags dato. Så kan dere se hvor mange frisyrer og farger vi har vært igjennom de siste årene.

Her er vår Art Director Stian, som startet på Adam og Eva skolen våren 2007.

Visste du at...

Postet av Adam og Eva Arkaden den 28. Okt 2015

...salongen åpnet for 32 år siden, i 1983?

...på Arkaden Shopping så er det 25 butikker? Bl.a. Bianco, Vita, Bik Bok, Yummy Heaven og Kaffebrenneriet. For full oversikt se her!

...Arkaden Shopping har åpent fra kl 10-20 i hverdager og kl 10-18 på lørdager? Kaffebrenneriet åpner faktisk kl 7 i hverdager og kl 8 på lørdager, og Apotek1 åpner kl 9 i hverdager.

...vi på Adam og Eva har juniorer (lærlinger) som tar fra 270-620 kr for klipp, og på fargebehandlinger så har de fra 20-50 % avslag? Se prisoversikt her.

...vi pusser opp på taket vårt i 2.etasje? Vi har fått satt opp rekkverk, og skal innrede til en lounge for kundene våre i salongen. Loungen vår kommer til å være ferdig i løpet av november.

...vi på Arkaden Shopping har vi en tradisjon der vi feirer Halloween? Da pynter vi i butikkene og kler oss ut. Ta turen innom oss på fredag for å se oss i utkledning!

...vi kjører Black Friday 27. november på Arkaden? Vi åpner dørene kl 9, og mange av butikkene kommer til å kjøre gode tilbud. Black Friday kommer fra USA (begrepet tatt i bruk i 1966) og er dagen etter Thanksgiving, og det markerer starten på julehandelen. Black Friday kom til Norge rundt 2009.

...vi har søndagsåpent hver søndag fram til jul fra kl 14-19?

...på juleaften holder vi åpent fra kl 10-13 og på nyttårsaften fra kl 10-15?

...på Arkaden Shopping så har vi både kundekvelder og markedsdager igjennom hele året? Følg med Arkaden Shopping på facebook eller instagram for kommende eventer.

//MaléneTilbakeblikk fra tidligere Halloween feiringer i Arkaden

Postet av Adam og Eva Arkaden den 26. Okt 2015

HALLOWEEN

Hvis du ikke var klar over det fra før, så kan vi hvert fall fortelle deg at
Halloween er en stor begivenhet for oss her på Adam og Eva i Arkaden.
Vi gleder oss masse til fredag den 30. oktober da vi igjen kler oss ut, men hva
byr vi på i år tro? Kom innom for å se hvor skummelt vi har gjort det!

Her er et tilbakeblikk fra tidligere Halloween feiringer hos oss:Bergansvisning med Steven!

Postet av Adam og Eva Arkaden den 22. Okt 2015


Jeg og Silje var assistenter i går for Steven fra Nedre Slottsgate, hvor vi gjorde hår og makeup sammen med assistentene Kine fra Ski og Ida fra Nedre. Her kommer noen bilder av den supre stemningen backstage!


// Maya
Hørt om Pureology sin nye serie - Smooth Perfection?

Postet av Adam og Eva Arkaden den 19. Okt 2015

Pureology kommer nå med en helt ny serie som heter Smooth Perfection!

Har du et hår som bruser seg pga kjemisk behandling, det er tørt, du bruker mye varmeverktøy og det blir påvirket av fuktigheten i lufta? Savner du Pureology sin serie Super Smooth?
Da anbefaler vi deg å teste ut disse produktene!

Smooth Perfection inneholder Thermal Antifade Complex som beskytter fargen din når du bruker varmeverktøy, og gir masse glans til håret! Produktene inneholder også Camellia olje som gir fuktighet og pleier, samt vitamin E.
Disse produktene kommer i serien:


Shampoo : sulfat fri. Renser skånsomt.
Conditoner:
roer ned frizz. Flokeoppløsende.
Shaping Control Gel: til alle hårtyper. Gir kontroll og bevegelighet.
Intense Smooting Cream: til grovt og uregjerlig hår.Roer ned et veldig brusete hår og fjerner uønsket volum.
Lightweight Smoothing Lotion: til fint og normalt hår. Behandler frizz uten å tynge.

Serien er på vei inn i salongen vår nå!


//Maléne


Flashback Friday - Art Director Miriam

Postet av Adam og Eva Arkaden den 16. Okt 2015
FLASHBACKFRIDAY

Det er mange av oss som liker å teste ut nye frisyrer og farger. Man starter gjerne tidlig i tenårene, og noen bytter frisyrer oftere enn andre. Ser man tilbake på "hår historien" sin i ettertid, så kan det være mye forskjellig man har gjort opp gjennom årene!

Vi tenkte at vi skulle vise dere vår hårhistore med bilder fra starten av frisørkarrieren og til dags dato. Så kan dere se hvor mange frisyrer og farger vi har vært igjennom de siste årene.

Her er vår Art Director og faglig leder Miriam, som startet på Adam og Eva skolen våren 2007.


MATRIX FAQ

Postet av Adam og Eva Arkaden den 14. Okt 2015

MATRIX imagine all you can be.

Har 35 års jubileum i år og er en av de største leverandørene i USA i dag.

Matrix ble grunnlagt av Arnie Miller i Ohio i 1980, med det grunnlaget av at Matrix skulle være, og enda er, oppnåelig, innovative og enkle produkter!
Arnie startet med 10 produkter, der noen enda eksisterer i Total Result-serien.
I 1990 ble merket størst i USA, mye på grunn av Biolage-serien og de ammoniakkbaserte fargene kalt So Color Beauty.
Frem til 2000 var Matrix representert i 17 land. L'Oreal kjøpte opp Matrix i 2000 og er nå representert i 58 land.

Matrix legger stor vekt på å utvikle frisørene med faglig kunnskap!

Her hos oss kan du finne disse seriene:

Matrix Biolage

Cleansing conditioner:


Som er en rensende conditioner, den tynger ikke og håret føles rent å mykt etterpå.
Det er en til hver hårtype, de er
silikon, sulfat og paraben frie og passer bra til ett farget hår.


Matrix Biolage Core

Dette er en serie vi akkurat har fått inn i salongen.

Biolage ColorLast:

Er en pleie serie for farget hår som kommer fra naturen side.
Hemmeligheten bak den farge ivaretaende teknologien kommer fra flavonoider som finnes i orkideer. Den beskytter mot UV stråler som gjør at fargen oksiderer, og det antibaktrielle lipidlaget hjelper med å opprettholde den jevne og mettende fargen.
Den jevner ut overflaten på hårstrået og gjenoppretter fuktighets balansen.
Den inneholder Shampoo, Conditioner, Maske og Leave-in Spray.

Biolage HydraSource:

Er en serie som er bygd opp på Aloe Vera. Aloe Vera er en plante som sjeldent tørker ut og er naturens mest effektive fuktighets fabrikk. Hydrasource er inspirert av aloe sin egenskap til å holde på fuktigheten, håret vil ha fått 15 ganger mer pleie etter en applikasjon.
Denne serien inneholder Shampoo, Conditioner, Detangeling Solution(lettere conditioner), Maske, Leave-in Spray
Biolage VolumeBloom:

Er bygd opp på naturens luftige voulm, Bomull. Bomullen gjør så de tynne hårfibrene ekspanderer fra innsiden og at hårfibrene får ett økt spenn.
Denne serien inneholder Shampoo, Conditioner og en Leave-in Spray
Biolage SmoothProof:

Er bygd opp på naturens vanntette botaniske hemmelighet, Kamelia Blomsten.
SmoothProof er inspirert av denne blomsten og gir med det håret evnen til å regulere fuktigheten. Den forsegler håret og beskytter fiberene. Det er en lipidbeskyttelse som isolerer og jevner ut håret samtidig som det holder fuktigheten ute.
Denner serien har Shampoo, Conditioner, Maske og en Leave-in Spray
Matrix Advanced:


Biolage RepairInSide:

Er inspirert av naturen og molekylær vitenskap med reparerende teknologi. RepairInSide er bygd opp på Arginin som er en av de 20 aminosyrene som er byggesteiner for proteiner. Arginingen trenger helt inn til kjærnen av hårfiberet og reparerer og rekonstruerer proteinbånd. I tillegg har denne serien Soya fra naturens side som etterfyller håret med proteiner, forsegler spisser og beskytter håret mot ytterlige påkjenninger.
Denne serien inneholder Shampoo, Conditioner, Maske og en Leave-in creram.
Biolage Keratindose

Er bygd opp på Pro-keratin og silke. Keratinet er ett fiberdannende protein og er med på å styrke håret og silken gir fuktighet. Denne serien reparerer og gir nytt liv til ett moderat skadet hår.
Her finner du Shampoo, Conditioner og en Leave-in Spray

Biolage FiberStrong

Er en serie som styrker skjelllaget som er bygd opp med Intra-Cylane og Bamboo. Det er Intra-Cylane molekyler som fyller ut hullene i skjellaget og bambusen som inneholder silica som er med på å styrke håret. Denne serien har Shampoo, Conditioner, Maske og Leave-in CreamMatrix ScaplSync&CleanReset

Er en serie som går til hodebunns problemer.
Her har du Anti- Dandruff Shampoo som jobber med kontrolleringen mot flass og pleier hodebundsproblemer.
Cooling Mint Shampoo renser overflødig olje i hår og hodebunn, man får også en kjølig behagelig effekt av denne.
Exfoliating Treatment fjerner overflødig olje og urenheter, den renser hår sekkene og stimulerer hodebunnen.Total Results Serien

Total Results er en bred profesjonell pleie serie som dekker alle behov. Serien ligger gjerne litt lavere i pris enn andre og kan da være ett godt alternativ til de som ønsker seg gode profesjonelle produkter som gir deg mye for pengene.Les mer om serien her


// Silje


Revlon NutriColor!

Postet av Adam og Eva Arkaden den 12. Okt 2015Bildelink


Har du et farget hår som har mistet glansen? Har fargeintensiteten i en rødfarge tapt seg? Har du et blondt hår du elsker å sprite opp med pastellnyanser? Da har vi produktet for deg: Fantastiske Revlon NutriColor!Bildelink

Revlon NutriColor er et genialt 3-i-1 produkt som både tilfører farge, gir fantastisk glans og mykhet.

De ioniske fargepigmentene gjør at ferdigutviklet farge fester seg til et allerede farget eller stripet hår på kun 1-2-3 minutter uten bruk av ammoniakk eller hydrogenperoxid.

AHA-syre, også kjent som fruktsyre, både fukter, smører, mykgjør og løser flokene uten å tynge håret.
Bildelink

Med hele 15 fargetoner innen både naturfarger og pastellfarger finnes det ingen grenser for kreativiteten!Her er bare noen av uttrykkene som er mulig å oppnå med Revlon NutriColor!Revlon NutriColor 1002BildelinkRevlon NutriColor 713


BildelinkRevlon NutriColor 734

Og det beste av alt - disse kan kjøpes med hjem for kun 179,-!


Følg oss på Facebook og Instagram for fortløpende inspirasjon og oppdateringer fra salongen!


Redken Obsessed!

Postet av Adam og Eva Arkaden den 10. Okt 2015

På Onsdag var Senior Stylister Maya og Silje sammen med kollega Inger-Lise fra Grensen på Loreal Akadmiet for å gjøre makeup til visningen "Redken Obsessed", ledet av International Redken Artist George Garcia og hans team for dagen med norske toppfrisører!

Se bildene fra dagen her!Flashback Friday: Art Director Maléne

Postet av Adam og Eva Arkaden den 9. Okt 2015

FLASHBACKFRIDAY

Det er mange av oss som liker å teste ut nye frisyrer og farger. Man starter gjerne tidlig i tenårene, og noen bytter frisyrer oftere enn andre. Ser man tilbake på "hår historien" sin i ettertid, så kan det være mye forskjellig man har gjort opp gjennom årene!

Vi tenkte at vi skulle vise dere vår hårhistore med bilder fra starten av frisørkarrieren og til dags dato. Så kan dere se hvor mange frisyrer og farger vi har vært igjennom de siste årene.

Her er vår Art Director og avdelingsleder Maléne, som startet på Adam og Eva skolen høsten 2007.

Og sånn ser Maléne ut nå!

Electric!

Postet av Adam og Eva Arkaden den 7. Okt 2015

Nå er det høst, og ja så deilig det er med den friske høstluften.
Men, og ja det er et stort MEN hva skjer med dette håret og ikke minst hodebunnen?
De fleste av oss vil merke en forandring på huden og håret når gradene blir kaldere.

Statisk hår, tørt hår, tørr hodebunn, kløe og lett dryss?
Kjenner du deg igjen i dette? Da skal vi hjelpe deg litt på veien.

Statisk hår:

Når høsten og vinteren kommer forsvinner mye av luftfuktigheten som vi nyter godt
av om sommeren. Mangelen på fuktighet i lufta gjør at håret blir tørt og statisk.
Noe som kan motvirke et statisk hår er produkter med fuktighet.

Shampoo: Redken All Soft,
rik på fuktighet, passer for normalt til tykt tørt hår.Conditioner: Kérastase Elixir Kultime,
fuktighetsgivende for alle typer hår.

Kur: Alterna, Caviar Replenishing moisture masque,
gjenoppbygger fuktighetsbalansen i et tørt hår.


Leave-in: Matrix Moisture Cure,
spray på håndkletørt eller tørt hår for å tilføre fuktighet og glans.
Finish spray: KMS, Dry Touch-Up,
rask overflatebehandling av tørt og behandlet hår uten å tynge.
Spray olje: Bamboo Smooth, Kendi Dry Oil Micromist,
lett olje spray som tilfører fuktighet uten å tynge. Passer for alle hårtyper.
Men hva gjør man med denne uforutsigbare hodebunnen igjen?
Husk at det er helt normalt å ha perioder med ustabil hodebunn.
Dette er hudens måte å si ifra om at den ikke er helt fornøyd.
Dette må vi alltid ta hensyn til.
Er du usikker på hvordan det ser ut "opp i der" så skal vi som frisører alltid
ta en hår og hodebunnsanalyse av deg når du besøker oss.


Her er en lett forklart oversikt over hodebunns shampooene til Kérastase
som er meget Specifique på å gjenopprette hodebunnens balanse.

Tørr hodebunn og flass:

Bain Exfoliant Hydratant, skånsom, rensende og exfolierende
shampoo som motvirker dehydrering av hodebunn og fjerner flass.

Bain Exfoliant Purifiant, mild, rensende og exfolierende shampoo
som motvirker fet hodebunn, samt fjerner og forebygger flass.


Fet hodebunn og fett hår:

Bain Divalent, regulerende, dobbeltvirkende shampoo som behandler
fett hår ved roten og pleier tørre lengder og spisser.

Bain Clarifiant, Stabiliserer hodebunnen og renser håret for overflødig talg.


Sensibel eller stresset hodebunn:

Bain Vital, hypoallergenisk, fuktighetstilførende shampoo for sensibel hodebunn og normalt hår.

Bain Riche, hypoallergenisk, beroligende shampoo for sensibel hodebunn og tørt hår.


//Miriam


Pureology

Postet av Adam og Eva Arkaden den 3. Okt 2015Pureology er en bærekrafig profesjonell pleie serie som er bygd opp på 100% veganske ingredienser og formler som inneholder organiske planteekstrakter.

Denne seien har alt innen shampoo, conditioner, kur og pleie!Hydrate er for deg som trenger mye fuktighet til håret.

Shampoo: er konsentrert og fuktighetsgivende, den er sulfatfri og rengjør skånsomt.
Conditioner: en konsentrert conditioner som etterlater håret mykt og glansfullt og gjenoppretter fuktighetsbalansen i kjemisk skadet hår, og forhindrer statisk hår.
Hydra whip: en dypvirkende, luksuriøs og pleiende maske som tilfører masse fuktighet og gjenoppretter smidigheten i håret.Pure Volume er en serie som vil hjelpe deg med å få ekstra volum i håret.

Shampoo: en konsentrert shampoo som er sulfat fri og etterlater håret spenstig, fyldig og glansfullt. Den inneholder zerosulfate som er bygd opp av en fargebevarende formel fra kokosnøtt, mais og sukker.
Conditioner: en daglig conditioner som tilfører lett fuktighet og løser floker.


Perfect 4 Platinum
er perfekt til deg som har lysnet håret mye, og trenger å bygge det opp igjen.

Shampoo: renser skånsom og gir styrke til skadet hår. Den hjelper også å rense opp i blondfargen og gjør den klarere.

Conditioner: forsterker hårets glans og gir god kambarhet. Den styrker håret med proteiner og fuktighet.

Reconstruct repair masque: en konsentrert maske som styrker håret fra innsiden og ut,
og gjenoppbygger skadet blondt hår.

Strenght cure om håret ditt er bleket, farget eller om det har blitt tatt en annen type kjemisk behandling på det, er denne perfekt.

Shampoo: den reparerer, styrker og kontrollerer frizz, den gir også den perfekte balansen mellom styrke og mykhet.
Conditioner: pleier skadet hår fra innsiden og ut, forbedrer hårets mykhet og gir en fin balanse mellom styrke og mykhet.
Restorative masque: denne gir intens pleie til skadet hår, den går inn i dybden av hårstrået og styrker. Håret ditt vil føles utrolig godt og velpleid etter denne kuren.

Pureology har også noen tilleggs produkter til noen av seriene.


Strenght Cure split end smoothing treatment:
Er ett leave in produkt som samler splittende spisser, styrker skjellaget og etterlater håret mykt velpleid og glansfullt. Påfør den i håndkle tørt hår og konsentrer deg om spissene.Strenght Cure fabulous lengths:
Er en leave-in krem som styrker ett skadet hårfiber og den beskytter mot varme og kommende skader på håret. Håret blir mykt og glansfullt av denne og påføres i håndkletørt hår, fokuser på midt lengdene og ut til tuppene.
Perfect 4 Platinum miracal filler treatment:
Er ett must-have produkt for deg som har ett veldig kjemisk skadet hår. Den hjelper med å gjenvinne opptil 78% av styrken det taper under en blondering. Den har en varmbeskyttelse for føning og løser opp floker i håret. Påføres i håndkle tørt hår.
Pureology 21 benefits:
Dette produktet har alt...
Det er 21 gode grunner til å bruke dette produktet. Det er en primer som gjenoppbygger skadet hår, gir høy varmebeskyttelse, demper frizz, gir blankhet og mykhet, løser floker og hjelper håret til å tørke fortere... and the list goes on!
Alle pleieproduktene i Pureology inneholder AnitFadeComplex som tar vare på fargen. AntiFadeComplex har ett stort spekter av UVA/UVB beskyttelse, antioksidanter og vitamin C og E.

Alle shampooene inneholder ZeroSulfate, det vil si at alle shampooene er fri for sulfater og salter som kan slite på fargen
.Vill du lese mer om Pureology serien, hva de står for og hva hvert produkt inneholder kan du gå inn på: http://www.pureology.no/Bilder er hentet fra google.


Flashback Friday: Senior Stylist Maya

Postet av Adam og Eva Arkaden den 2. Okt 2015

FLASHBACKFRIDAY

Det er mange av oss som liker å teste ut nye frisyrer og farger. Man starter gjerne tidlig i tenårene, og noen bytter frisyrer oftere enn andre. Ser man tilbake på "hår historien" sin i ettertid, så kan det være mye forskjellig man har gjort opp gjennom årene!

Vi tenkte at vi skulle vise dere vår hårhistore med bilder fra starten av frisørkarrieren og til dags dato. Så kan dere se hvor mange frisyrer og farger vi har vært igjennom de siste årene.

Her er vår Senior Stylist Maya, som startet på Adam og Eva skolen våren 2011. Og Maya har mye hårhistorie (disse bildene under er bare fra de siste tre årene...!)


Og sånn ser Maya ut i dag... Men det kan fort forandre seg til neste uke...! :DAmerican Crew - produktserien for menn

Postet av Adam og Eva Arkaden den 30. Sep 2015American Crew ble startet opp i Chicago, USA, av David Raccugli i 1994.
Han begynte som frisør i 1977. David startet opp med å gå på "Barber school", gikk så over til damefaget og ble der noen år. På 80-tallet var stilen veldig androgyn og unisex, og menn hadde lengre hår enn damene. Den klassiske "grooming"-stilen på menn døde litt ut. Etter at David åpnet sin egen herresalong, så merket han at stilen gradvis gikk tilbake til det klassiske igjen, og med bakgrunn som Barber så begynte han å fokusere på bl.a. barbering, fading og grooming. Det var ikke noe særlig utvalg av produkter på markdet, for de som f.eks. dra håret glatt bakover, så det var da han begynte å tenke på utvilklingen av en egen herreserie.David Raccuglis inspirasjon til designet på American Crew shampoo flaskene, hentet han fra gamle hårtoningsflasker fra 40-tallet. Flaskene gir deg en klassisk og seriøs "apoteker"-følelse. Inspirasjon til kolleksjonsbildene sine hentet han fra svart/hvitt fotografi fra 40-60-tallet, som han var veldig interessert i. Denne stilen er noe American Crew er veldig kjent for.Her er noen av stylingproduktene:
Defining paste: medium hold/lite glans. Gir tekstur og økt definisjon.
Fiber: godt hold/lite glans. Gir fylde og fasong. Lett å vaske ut.
Forming cream: medium hold/medium glans. Myk å fordele.
Pomade: medium hold/mye glans. Bevarer fuktighet i håret. Lett å vaske ut.
Molding clay: mye hold/medium glans. Gir tekstur.
Grooming cream: mye hold/mye glans. Tørker ikke ut håret.

Her er noen av pleieproduktene:

Power cleanser style remover: renseshampoo som fjerner produktrenster. Kan brukes daglig.

Daily moisturizing shampoo: fuktighetsgivende. Normalt til tykkere hår.

Daily shampoo: normalt til fett hår og hodebunn. Passer alle.

Daily conditioner: stimulerer hodebunnen og inneholder mentol som virker avkjølende.

Anti dandruff + sebum control shampoo: forebygger og fjerner flass.

Hair recovery + thickening shampoo: gjør håret tykkere og beskytter tynt hår. For de med tynt/fint hår.

(Alle produktene nevnt over, finner du hos oss)


American Crew har også barberingsprodukter:


Kilder og bilder:
www.americancrew.com

Discipline!

Postet av Adam og Eva Arkaden den 29. Sep 2015Kérastase Discipline
Nå har høsten kommet for fullt med kalde netter og frost på morgenkvisten. Temperaturskifte og fuktighetsnivå forandres fra de forskjellige årstidene, noe man kan merke godt på håret.

Vi ønsker derfor å rette fokuset mot en serie som kan hjelpe deg med lett frizz til uregjelig hår.

Det er totalt fem produkter i Kérastase Discipline serien, men hvordan man kombinerer disse produktene kommer an på hårets behov. Vi deler opp i tre kategorier:


Fint til normalt brusete hår, lett sensibelt

Denne kombinasjonen er for de som har et fint til normal hår med lett brusete hår.
I serien finner vi Bain Fluidealiste, Fondant Fluidealiste og Fluidissime.


Bain Fluidealiste

Denne sulfatfrie shampoen vasker håret skånsomt, tar vare på et
farget/kjemisk behandlet hår og etterlater det lett og luftig.

Fondant Fluidealiste

Denne balsamen legger en beskyttelsesfilm på hårets overflate med mykgjørende lipider som jobber helt ned i hårets fiber for å gjennoppbygge håret og tilføre fuktighet. Påføres etter shamponering i et håndkletørt hår. Virkeitden er 1-2 minutter. Vask deretter ut.

Fluidissime

Denne varmebeskyttende leave-in sprayen jobber på hårets overflate for å
redusere og temme brusete hår i opptil 72 timer. Rist flasken, spray på et håndkletørt
hår og føn. Den etterlater håret lett, blankt og frizz-fritt.Normalt til tykt brusete hår, lett sensibelt
Denne kobinasjonen er for de som har et normalt til tykt hår med brusete hår.
I denne serien finner vi Bain Fluidealiste, Maskeratine og Keratine Termique.

Bain Fluidealiste

Denne sulfatfrie shampoen vasker håret skånsomt, tar vare på et
farget/kjemisk behandlet hår og etterlater det lett og luftig.

Maskeratine

Denne kremete masken har et høyt konsentrat av fuktighetsgivende lipider og gjennoppbyggende pleie. Dette etterlater håret mykt, kambart og glansfullt. Påfør i et rent håndkletørt hår fra lengder til spisser. Massér den inn i håret og la den virke i 5 minutter. Skyll deretter ut.

Keratine Termique

Denne varmebeskyttende leave-in kremen er et must for deg med et normalt til tykt brusete hår. Den mykgjørende Thermo-Seal teknologien tilfører både fuktighet og glans,
og gjør håret lett å føne. Påfør en liten mengde i et rent håndkletørt hår og føn.
Uregjelig brusete hår, sensibelt, farget eller kjemisk behandlet
Denne kombinasjonen er for de med et uregjelig hår som er sensibelt, farget eller kjemisk behandlet. Denne serien består av Bain Fluidealiste, Maskeratine og Fluidissime.


Bain Fluidealiste

Denne sulfatfrie shampoen vasker håret skånsomt, tar vare på et
farget/kjemisk behandlet hår og etterlater det lett og luftig.

Maskeratine

Denne kremete masken har et høyt konsentrat av fuktighetsgivende lipider og gjennoppbyggende pleie. Dette etterlater håret mykt, kambart og glansfullt. Påfør i et rent håndkletørt hår
fra lengder til spisser. Massér den inn i håret og la den virke i 5 minutter. Skyll deretter ut.

Fluidissime

Denne varmebeskyttende leave-in sprayen jobber på hårets overflate for å redusere og temme brusete hår i opptil 72 timer. Rist flasken, spray på et håndkletørt hår og føn.
Den etterlater håret lett, blankt og frizz-fritt.


Det finnes også en salongbehandling
som heter Fusio-Dose hvor Discipline er en av komponentene.
Les mer om Ingeborg Heldal sin opplevelse av Fusio-Dose her.Er du usikker på hva ditt hår trenger?
Kom innom for en hårdiagnose, så kan vi skreddersy et pleieprogram for deg.
Velkommen!
Staff Traning Farge

Postet av Adam og Eva Arkaden den 28. Sep 2015

Staff Training Farge!

I helgen var Senior Stylist Silje og Stylist Tamina på staff training kurs i farge.
Det var Anne Lise fra A&E Gamlebyen, Tonje fra A&E Strøget og Wanda fra A&E Steen&Strøm/Nedre slottsgt som holdt det.
Der gikk de gjennom basic teori, og terpet på farge påføring.
I tillegg ble det også noen nye lysnings teknikker som enn fikk prøve seg på, blandt annet forkjellige balayage teknikker.


Både Eline fra Loreal og Ronny fra Redken var innom lørdag og hadde teori med dem.
Her er noen bilder fra den praktiske delen.

FAQ: Bryn og Vipper!

Postet av Adam og Eva Arkaden den 28. Sep 2015

Vipper og bryn virker kanskje som en veldig liten del av et uttrykk, men hvor små forandringer kan gjøre hele forskjellen!

Det er kanskje lett å glemme bort, men vi frisører utfører selvfølgelig forming og farging av både vipper og bryn, og her i Arkaden har vi flere dyktige stylister som utfører både napping, voksing og threading.


BildeHvilke brynstrender har vi nå om dagen?

Vi har i en ganske god stund nå vært inne i en periode hvor tykkere bryn er på moten. Brynene skal være fyldige og markerte, gjerne litt mørkere enn din naturlige farge, men godt trimmet og temmet. "Alle" snakker om brynene til kjendiser som Cara Delevingne og Kardashian-søstrene.BildeBilde


En annen sterk brynstrend om dagen er "ombrè brows", hvor innerkroken av brynet er markert med en lysere farge og går over i mørkere markering lenger utover brynet. Da får brynet et løft i ytterkant og en naturlig look i innerkroken.BildeHva tenker dere på når dere former bryn?

Det er flere ting vi tar hensyn til når vi former et bryn. En ting er trender, men en annen ting er kundens ønske, hårveksten og ansiktets anatomi i tillegg til kundens ønsker. Vi kan vise deg "idealbrynet" ved hjelp av dette bildet, og det er ofte et utgangspunkt til hvordan vi jobber med brynet.


Bilde


Punkt 1 markerer brynets start, vertikalt opp fra øyekroken eller nesevingen. Da nesen kan være skjev eller asymmetrisk, kan det være greiere å ta utgangspunkt i øyekroken. Punkt 2 måles fra nesevinge, rett gjennom øyeeplet og markerer brynets toppunkt. Punkt tre tar også utgangspunkt i nesevingen og i øyets ytterkant, og markerer slutten av brynet. Linje 4 og 5 sjekker symmetrien i forhold til høyden.


Som nevnt over må vi ta hensyn til de individuelle anatomiske forutsetningene, men dette er en metode for å komme frem til "idealbrynet".


De færreste av oss er 100 % symmetriske, og hvert bryn kan ha forskjellig form, høyde, hårvekst og verver. Vi har et ordtak som går ut på at bryn "skal se ut som søsken, men ikke tvillinger. Og ei heller tremenninger." Det gjelder altså å finne middelveien. :)


Hvilke metoder bruker dere for forming av bryn?

Vi har forskjellige stylister som napper, vokser eller threader. Napping er det klassiske metoden hvor vi bruker en pinsett til å forme brynet, ved voksing brukes det varm voks og en rutine spesielt laget for det sensitive øyeområdet, og ved threading brukes det tråd som napper ut alle hårene.


BildeHva slags farger bruker dere?

Til bryn og vipper bruker vi farger som er spesielt utviklet for dette. Vi bruker farger fra Refectocil som kan gjøre alle naturlige farger fra svart til rød til blond, og også bleke/lysne øyenbryn for de som ønsker dette.

Vi bruker ikke vanlig hårfarge da dette er alt for sterke produkter for den sarte huden rundt øynene.Hva med vippene?

Vi farger også vipper, og der bruker vi stort sett farger som strekker seg fra lys brun og mot blåsvart. De brunere nyansene er fine for et veldig subtilt og naturlig resultat, mens med svart og blåsvart får man en "maskaraeffekt".

Farging er vipper er godt for å få frem alle vippene i dagens lys, det er veldig vanlig å ha lyse småhår eller vipper som blir lysere mot tuppen av hårstrået. Ved å farge de får man da en fortettende og forlengende effekt.


Hvor lang tid tar en behandling?

Vi setter stort sett av fra 15-45 minutter avhengig av hvor mye som skal gjøres og ønsket resultat. En bryns-/vippebehandling er ideell å kombinere med en fargebehanding, da vi kan gjøre disse samtidig uten ekstra tidsbruk.

Fargen skal virke mellom 5-20 minutter etter hvilken farge og resultat man skal ha.BildeFarger og former dere på menn også?

JA! :) Dette er ikke behandlinger som er spesielt forbehold kvinner, men vi tenker litt annerledes når vi ordner menn og rydder opp istedet for å forme et typisk "damebryn" og bruker mer naturlige farger.


Hva er prisen på en behandling?

Farging av vipper 250 kr
Farge bryn 230 kr
Farge vipper og bryn 395 kr
Napping av bryn fra 120 kr
Napping og farging av bryn 330 kr
Voksing av bryn 195 kr
Threading av bryn fra 165 kr


Andre ting

Noe rødhet etter en hårfjerningsbehandling er normalt, det gir seg ganske raskt :)Flashback Friday: Stylist Tamina!

Postet av Adam og Eva Arkaden den 25. Sep 2015

FLASHBACKFRIDAY

Det er mange av oss som liker å teste ut nye frisyrer og farger. Man starter gjerne tidlig i tenårene, og noen bytter frisyrer oftere enn andre. Ser man tilbake på "hår historien" sin i ettertid, så kan det være mye forskjellig man har gjort opp gjennom årene!

Vi tenkte at vi skulle vise dere vår hårhistore med bilder fra starten av frisørkarrieren og til dags dato. Så kan dere se hvor mange frisyrer og farger vi har vært igjennom de siste årene.

Vi starter med stylisten vår Tamina, som startet på Adam og Eva skolen våren 2012.


Det siste bildet er frisyren Tamina har nå!True Pioneers / Matrix

Postet av Adam og Eva Arkaden den 24. Sep 2015

På Onsdag var Senior Stylist Maya med Matrix for å gjøre makeup på modellene til visningskurs i Skien i forbindelse med slippet til Matrix's nyeste kolleksjonsbilder True Pioneers.

Se bildene fra en utrolig artig dag her! :)

Senior Art Director Vidar fra Nedre Slottsgate er fast innslag på Matrix's visningskurs
Senior Stylist Maya er godt i gang med makeupen
Assistent Ellen var dagens flettemester

Frisør Benny var også med for å inspirere kursdeltagerne med klipp, farge og styling

Og her kommer noen ferdige resultater på løpende bånd!

Hele gjengen samlet!


Bli med oss å hjelpe flyktningkrisen!

Postet av Adam og Eva Arkaden den 23. Sep 2015

Adam og Eva og Redken har satt igang en innsamling til Flyktningshjelpen,
og vi har samlet gitt de første 50 000 kr! Vi håper på å få samlet inn 100 000 kr, så vi håper
på at du også kan være med å støtte!

Den største gruppen av flyktningene som kommer til Europa nå, er syrere. Flyktninghjelpen, FN og mange andre organisasjoner driver store nødhjelpsprogrammer både i Syria og nabolandene.
La oss hjelpe med det vi kan!

Medmennesker trenger vår hjelp, dette er ikke løsningen på alt,
men det gjør hverdagen bedre for noen!

Hvis du vil være med å donere et beløp, så kan du gjøre det her!

Tusen takk for alle bidrag!


FOTO:MASSIMO SESTINI, POLARIS


Kérastase - luksuriøs salongbehandling

Postet av Adam og Eva Arkaden den 23. Sep 2015
Tirsdag den 15/9 var vi på kick-off for Kérastase på L´Oréal huset, og her holdt
Camilla Fretheim et foredrag om Kérastase konseptet.
Dette var litt nytt for oss, men Camilla forklarte oss hva dette ville si.

Et "konsept" = en idé med en plan.

Kérastase sitt "konsept" er at de er et lukseriøst merke som forsker
på hår og hodebunnspleie til alle typer hår. Det er vi som frisører som skal stille
en diagnose på hår og hodebunn, og skreddersy hårpleie til hver enkelt kunde.

På dette kick-offet fikk vi en gjennomgang av en nyhet innen hårpleie, Fusio-Dose.
Dette er en salongbehandling der frisøren skreddersyr den pleien du trenger til ditt hår.
Fusio-Dosen sprayes på håret, og med en umiddelbar effekt trenger pleiestoffene inn i håret.
Et hår som er svekket er negativt ladet, og i Fusio-Dose er virkestoffene positivt ladet.
Dette vil si at der håret er mest svekket virker pleiestoffene i Fusio-Dose best.


Denne videoen forklarer hvordan Fusio-Dose fungerer ned til molekylstadiet:


Her er Fusio-Dose testet ut på en modell:Ønsker du en skreddersydd Fusio-Dose behandling?
Ta kontakt med oss på 22 41 78 52 eller bestill time her


Vi elsker EVO - brushes

Postet av Adam og Eva Arkaden den 23. Sep 2015

EVO BRUSHES

Vi tok nylig inn de fantastiske børstene fra Evo, og vi er veldig fornøyde! Utvalget er bredt, så du finner garantert din favoritt! Alle børstene er laget av tre (FSC;Forest Stewardship Council), som er lette å holde i og de tåler varmen fra føneren godt. De ulike børstene består også av naturlig gummi og naturbust som ikke skader håret, polerer og kontrollerer statisk hår.


Vi har hele utvalget i salongen, så bare ta turen innom så hjelper vi deg med å finne riktig børste!
PETE er perfekt til å bruke på medium og langt hår. Den løser opp floker, reduserer friss og kan brukes når du føner håret. Inneholder naturlig gummi.


TRUMAN spisskam laget tre. Passer perfekt til når du skal style håret f.eks. skal dele opp ulike seksjoner og til lett tupering.ROY er børsten for deg som kurer håret hjemme og som bruker stylingprodukter som må fordeles i håret. Det er bre avstand mellom taggene, så den kan fint brukes i fuktig hår, uten at den drar og sliter på håret, og til deg som har krøllete hår som vil få ut noen av flokene uten at krøllene blir for separerte.TYLER består av naturbust og er fin til å bruke når du skal tupere, gre håret på plass når du har satt det opp, og spissen på enden av børsten kan brukes for til å seksjonere. Den reduserer friss og gir glans til håret ditt. Den passer best til medium/fint hår.HANK rundbørstene kommer i tre ulike størrelser: 35 mm, 43 mm og 52 mm og består av nylon bust. De passer perfekt til å skape volum i håret og når du trenger en rask og enkel føning. Børstene har ventilasjonshull som sirkulerer varmen, den reduserer friss og tåler varme veldig bra.
Passer til alle hårtyper, utenom for deg som har veldig tynt og fint hår.BRUCE rundbørstene består av naturbust kommer i tre ulike størrelser: 22 mm, 28 mm og 38 mm. De er veldig fine til å bruke når du skal føne ut bølgene og krøllene dine. Du kan også føne volum i håret, og håret ditt blir veldig blankt og glatt. Denne børsten passer til alle hårtyper, men er perfekt for deg med tykt hår.CONRAD består av naturlig bust og er en perfekt børste til å ta med seg i veska. Den er skånsom mot håret, så den passer perfekt for deg med lengre hår. Den reduserer friss og gjør håret blankt. Passer til alle hårtyper, men spesielt fin for deg med bølger, krøller og tykt hår.


BRADFORD består av naturbust i ulike lengder, så du får ekstra "tak" i håret når du grer med den. Veldig fin til å bruke hver dag, og for deg med langt og tykkere hår. Den reduserer friss og gjør håret ekstra blankt.Kilder: evohair.comÅrets Frisør er i gang!

Postet av Adam og Eva Arkaden den 22. Sep 2015

Vi har utrolig mange trivelige kollegaer i Adam og Eva-konsernet, og vi treffer hverandre ofte på tvers av salongene.

På søndag var Senior Stylist Maya i den superfine salongen til Adam og Eva Gamlebyen for å gjøre makeup til Årets Frisør-bildene til flotte kollegaer fra KUTT Fornebu!

Her kommer noen bakom-bilder fra søndagen, og vi gleder oss til å se de ferdige resultatene senere i vinter!

Daglig leder ved KUTT Fornebu Nina in action!Faglig leder fra KUTT Fornebu, Vegar, er i gang!
Litt (MASSE) løshår må til!På kvelden ble det til og med litt koselig og intimt <3 Nina og Fotograf Sara Rose sjekker vinklene.

Snart er Martine tilbake hos oss

Postet av Adam og Eva Arkaden den 21. Sep 2015

3. november er Martine tilbake på Arkaden. Vi gleder oss!


Hun startet å jobbe hos oss som lærling sommeren 2011, tok svennebrevet i fjor sommer
og klarte det med glans med imponerende meget godt bestått!
Denne jenta er god på det meste, alt fra kreative til klassiske klipper og farge,
og hun er veldig dyktig på herreklipp!

'Bestill time hos Martine her eller ring på 22417852!


MATRIX Total Result - nytt og kult design

Postet av Adam og Eva Arkaden den 21. Sep 2015

Matrix har akkurat relansert serien Totalt Result!

Designet er helt nytt og det er noen navneendringer, men produktene inneholder de samme gode ingrediensene som før. Det har også dukket opp noen spennende nye produkter!

Vi har akkurat fått inn det nye designet i salongen!

Totalt Result består av disse seriene:

Moisture Me Rich

For deg med tørt og livløst hår. Serien inneholder aprikosolje, som gir håret ditt glans og glatthet, og glyserin som gir langvarig pleie og mykhet.

Moisture Me Rich består av shampoo, conditioner og Moisture Cure (leave-in spray, gir fuktighet og glans).
High Amplify

For deg med fint, tynt hår og svake hårstrå, som ønsker volum som varer.
Serien gir deg både fylde og volum. Den inneholder aminosyrer og phyto-proteiner, som er med å styrke og bygge opp volumet i håret.
Produktene er fri for silikoner.

High Amplify består av Shampoo, Conditioner, Wonder Boost (rootlifter), Foam Volumizer (lett skum, for volum og glans), Proforma hairspray (ekstra godt hold og glans) og Hair Spray (godt hold, fleksibel og teksturgivende).

Color Obsessed

For deg som har fargebehandlet hår. Den inneholder vitamin E og solsikkeolje som gir deg glans, og som gjør at fargen ikke falmer.

Color Obsessed består av shampoo, conditioner, maske og Miracle Treat 12 (leave-in spray med 12 gode egenskaper som bl.a. pleier, styrker og gir glans).
Serien har også So Silver shampoo, som nøytraliserer gule toner i håret.
Den passer til både blonde og grå hårfarger.
So Long Damage

For deg som sliter med slitt og ødelagt hår. Serien inneholder bl.a. ceramider som gjenoppbygger håret fra innsiden, reparer skader og fyller åpninger i skjellaget som gjør at det føles slitt.

So Lo Damage består av shampoo, conditioner, maske, Break Fix (leave-in som styrker og reparerer) og Iron Tamer (varmebeskyttende).Mega Sleek

For deg med brusete og ukontrollerbart hår. Serien inneholder sheasmør som inneholder vitamin E og karoten, som kontrollerer bruset i håret og får det til å bli mykt, silkeglatt og blank.

Mega Sleek består av shampoo, conditioner, Iron Smoother (varmebeskyttende spray, antifrizz og holder fuktighet ute av håret) og Blow Down Cream (varmebeskyttende og roer ned håret).Hello Blondie

For deg med blond hår. Serien inneholder kamomille som gjør håret mykt og hjelper til å løse opp floker.

Hello Blondie består av shampoo, conditioner og Flash Filler (leave-in spray som hjelper et porøst hår og den holder fargen klar).Curl Please

For deg med bølger eller krøllete hår. Serien inneholder jojobaolje som gir fuktighet, samt kontrollerer bruset som mange får, og definerer krøllene. Håret blir mykt, uten at det blir tungt.

Curl Please består av shampoo, conditoner, Contouring Lotion (gir fuktighet, blanket og samler krøllene) og Super Defrizzer (sterkt hold og definerer krøllene).Texture Games:

Teksturgivende serie, som inneholder polymerer som gir tekstur og bevegelse.

Texture Games består av shampoo, conditioner, Sea Salt Spray (lett teksturgivende spray, som definerer og gir fylde) og Mess Extender (teksturgivende paste, som gir lett hold).

Matrix Total Recharge har også kommet med to helt nye og spennende produkter!

Miracle Creator (denne sprayen har 20 fordeler for håret som bl.a. glans, styrker, varmebeskyttende, fjerner porøsitet og fargebeskytter) og Miracle Extender Dry Shampoo (tørrshampo som absorberer overflødig olje og gir nytt liv til dagen derpå-hår).Kilder og bilder: Matrix NorgeKreativt fora - American Crew cutting

Postet av Adam og Eva Arkaden den 17. Sep 2015

I går kveld var vi på Kreativ fora på en fullpakket Adam og Eva skole.
Vi var en fin gjeng fra alle Adam og Eva salongene, og elever fra skolen.
Christine, Arta og Ingrid fra Adam og Eva Paleet har nylig vært på American Crew kurs i København, så de sto for inspirasjonen denne gangen, med mange fine og klassiske herrefrisyrer!


Blonde Obsessed

Postet av Adam og Eva Arkaden den 16. Sep 2015

I forrige uke var Senior Stylist Maya og Junior 2 Aina på Loreal Akademiet og Redkens Blonde Obsessed-kurs.

Kursholderne var fantastiske Lars og Ann-Christin fra Adam og Eva, og de guided oss igjennom ulike stripeteknikker, både en oppfriskning av "gamle" teknikker og inspirerende nye teknikker med Redkens ulike blonderingsprodukter.

Her kommer noen bilder fra en veldig flott dag på Loreal Akademiet.
Lars in actionOg Ann-Christin in action!BalayageteknikkJunior 2 Aina, tent skolelys som få!


Oslo Runway - behind the scenes

Postet av Adam og Eva Arkaden den 28. Aug 2015

Oslo Runway 2015


Ta en titt på "behind the scenes" videoen fra Oslo Runway, der designere som by TiMo, JohnnyLove, Christina Ledang, Anne Karine Thorbjørnsen og Epilogue by Eva Emanuelsen.
Oslo Runway gikk av stabelen for første gang 11.august og utvalgt norske designere
fikk vise frem SS16 kolleksjonene sine. Adam og Eva sto for hår og hadde Eirik (Grensen),
Lars (Steen & Strøm), Sigrid (Grensen), Steven (Steen & Strøm) og Andrès (Spaghetti)
som teamledere, med assistenter fra flere av Adam og Eva salongene og Spaghetti.
Aina og Farzaneh var med herfra!

Cloud Nine

Postet av Adam og Eva Arkaden den 27. Aug 2015

Cloud Nine

Clound Nine er en serie med profesjonelle varmeverktøy. De har de har
rettetenger, krølltenger og varmruller.
Det er tidligere GHD grunnleggeren som startet opp Cloud Nine i 2006.
Denne serien av varmeverktøy gir deg den nyeste, og mest innovative teknologien på markedet. Her er det less heat more style som teller, men alle har en varme opptil 225 grader.


The Originale IronThe Wide Iron

The Waving Wand
The Wand


The O
Cloud Nine har 12 mnd garanti. For at garantien skal gjelde må du gå inn
www.cloudninehair.com og registrere ditt produkt, innen de 14 første dagene etter kjøpet!


// Arkaden //


Matrix - Cleansing conditioner

Postet av Adam og Eva Arkaden den 25. Aug 2015

Tidligere i år kom Matrix med en nyhet innen hårpleie - Cleansing Conditioner.
Dette er en conditioner som renser håret, uten å tynge!
Den renser som en shampoo, uten å skumme, og gir balsam følelsen uten og bli tung.
Den er sulfatfri, uten parabener og silikoner! Passer også på fargebehandlet hår.
Hvordan bruker du den?

Masser den inn i hele håret og la den virke i 5 min, så skyller du ut. Voila!Matrix Cleansing conditioner Fint hår 299 kr:

Passer til fint hår, uten å tynge. Den opprettholder fuktighetsbalansen, motiver statisk hår,
og håret blir medgjørlig.
Matrix Cleansing conditioner Medium hår 299 kr:

Passer til medium tykt/normalt hår. Den kontrollerer brus og gir lett kontroll. Tilfører fuktighet og håret blir glansfullt og medgjørlig.
Matrix Cleansing conditioner Tykt hår 299 kr:

Passer til tykt/kraftig hår. Gir kontroll, smidighet og fuktighet til uregjerlig hår.
Håret etterlates glansfullt, medgjørlig og mykt.
Matrix Cleansing conditioner Krøllete hår 299 kr:

Passer til krøllete hår. Gir definisjon og spenst til alle typer krøller.
Tilfører fuktighet
og håret blir glansfullt og medgjørlig.


Kilder og bilder: Matrix


Dette er en av vår inspirasjonskilde

Postet av Adam og Eva Arkaden den 21. Aug 2015

Vi har alle noen som inspirerer oss.
HOB salons er en fantastisk kilde til kreativitet!
HOB salons har ett rykte på seg som topp frisører i London, de åpnet sin første salong i 1983 og har utvidet seg til 26 salonger fra London til Leeds.
HOB har også sitt eget academy der de trener og videreutvikler sine egne frisører. De står for utmerket kvalitet, har
fantastiske klipper og farger.kilde: hobsalons.com
Tracey Cunningham

Postet av Adam og Eva Arkaden den 18. Aug 2015

Tracey Cunningham, en av Hollywoods mest ettertraktede farge eksperter.
Hun er medeier i Meche Salon som ligger i Beverly Hills sammen
med Neil Weisberg, som de startet på 90-tallet.
Tracey er fast inventar på Redken's creative team som hair color expert.

Hun har flere kjendiser på sin kunde liste, bla. Emma Stone og hennes signatur look med de røde tonene, den store snakkisen Kate Bosworth's platina hår,
og Khloe Kardashian som har blitt enda litt blondere.
Tracey er en go to for og få den perfekte ombre og baylagen.
Denne utrolig dyktige dama er en stor inspirasjon til oss i salongen.

Sjekk ut hennes instagram @traceycunningham1 eller @mechesalonla


Hun jobber på en veldig unik måte for å oppnå de mest perfekte fargene. Noen farger kan sitte i så lenge som hele 20 sekunder for den blir skylt ut i vasken, og overlappet med en annen farge som da kan sitte virketiden ut, eller bli skylt ut igjen ganske fort.
Med denne teknikken blir det noen helt fantastiske og unike farger.
Tracey Cunmingham
Bilder hentet fra google


Guido Fashion Collection / Redken

Postet av Adam og Eva Arkaden den 11. Aug 2015

For kort tid siden, så ankom det 4 helt nye stylingprodukter fra Redken, Guido Fashion Collection!
Disse produktene har Redken og Guido Palau utviklet sammen.
Guido Palau er Redken sin kreative direktør, en ledende trendsetter og anerkjent hårstylist.

Guido Fashion Collection er 4 unike stylingprodukter, som kan gi deg en kul look!STAY HIGH 18 Gel to mousse

Dette produktet kommer ut som en gele, men transformerer seg til et skum.
Stay High 18 gir godt hold, bygger fylde og volum, men blir ikke stiv eller klissete.
Den kan brukes fra rot til spiss, og frisyren holder hele dagen. Fantastisk å føne på!

SHORT SCULPT 19 Touchable Texturizing Gel

Dette er en gele som gir masse hold. Den er veldig fin til korte frisyrer, og holder hele dagen.
Den kan brukes til alt fra en glatt pixie frisyre til en teksturert og rocka look. Short Sculpt 19 kan påføres i fuktig hår, fønes på og du kan ta i litt når håret er helt tørt, for å definere.

BRAID AID 03 Braid Definition Lotion

Dette er en lotion som er perfekt til å bruke når du skal flette eller tviste håret. Håret har ofte en tendens til å gli ut og ikke holde. Bruker du Braid Aid 03, så får du tak i håret, samlet det og gitt definisjon til fletten/tvisten. Fordel produktet mellom hendene, og påfør i lengdene.

METAL FIX 08 Liquid Pomade

Dette er en metallisk pomade, som kommer i både gull og sølv. Den kan males på håret
med enten fingeren din eller en pensel. Den er veldig fin til å ha på stramme frisyrer,
for å lage et design eller påføres ved hårrøttene for en kul effekt.
Metal Fix 08 kan påføres lagvis for å få øke fargeintensiteten.

Guido Palau
Kilder: Redken Norge

James Lazar Braathen Visning

Postet av Adam og Eva Arkaden den 10. Aug 2015

Vår senior stylist Silje var med og assisterte på J.L.B visningen
som gikk på Østbanehallen torsdag 06.08.15.
Lars fra Adam og Eva Steen og Strøm (tidligere Nedre slottsgate) var
teamleder og gjorde en fantastisk jobb =)

Her får dere noen bilder fra backstage/ under og etter showet ;)


Prepping

The lookEtter visningen//Arkaden//

Highlights FAQ

Postet av Adam og Eva Arkaden den 29. Jul 2015

Vurderer du Balayage? Ikke helt stø på hva som menes med Baby Lights?
Vi gir deg en kort guide til de ulike highlighting/stripe-uttrykkene!
Striper

De klassiske stripene gjøres enten ved bruk av folier eller hette, og legges fra rot til spiss, eller bare i etterveksten. Hos oss på Arkaden bruker vi folier i de aller, aller fleste tilfellene da dette gjør at vi har 100% kontroll på effektene vi legger.

Vi legger foliene i et mønster avhengig av uttrykket vi ønsker. Vi bruker bleking, lysfarge eller farge etter graden av opplysning og hvilken fargeretning vi ønsker i forhold til utgangspunktet.Balayage


Ordet "Balayage" kommer fra fransk og betyr "å male". Når vi gjør Balayages, så maler vi på lysningsproduktet, som bleking, lysfarge eller farge, fra spissen av håret og oppover, og lager en fadet, naturlig overgang til røttene.

Resultatet blir et solkysset hår, med dybde i bunnen. Ettersom effektene ikke legges helt inn i hodebunnen, og overgangene er myke, så får man ikke ettervekst på samme måte som ved striper, og trengs ikke friskes opp i like ofte.


BIlde
Baby Lights

Baby Lights har mye til felles med Balayages, men Baby Lights beskriver et uttrykk som er mye softere og naturlig. Tenk litt sånn som et naturlig solbleket hår på barn, der håret er lysest i front og i tuppene.Bilde

Ecaille

Nok er franskt ord, "Ecaille" beyr skilpaddeskjell. I denne teknikken bruker vi flere forskjellige produkter med forskjellig lysningsgrad, og fokuserer på å ramme inn ansiktet med de lyseste effektene.

Ecaille gir et rikere resultat med mer dybde på grunn av de forskjellige fargene som brukes.
Bilde

Ombrè

Ombrè-en har vært med oss en stund, og er kanskje et av de uttrykkene de fleste av oss kjenner igjen. Ved en Ombrè er håret gradvis og ganske mye lysere utover mot hårspissene. I dette tilfellet er alt eller nesten alt håret lysnet i tuppene.

Vi bruker forskjellige teknikker for å få de softe, fine overgangene, f.eks. ved å tupère hårbunnen eller lage flere hestehaler før vi påfører bleking for å lysne håret.

Etter opplysningen bruker vi to, tre eller kanskje fire forskjellige farger som påføres sonevis for å få effekten av et hår som blir gradvis lysere.Bilde

Sombrè

Sombrè er rett og slett en softere Ombrè der forskjellene mellom mørkt og lyst ikke er like markante.


Bilde
Reversed Ombrè

Samme som Ombrè igjen, men her er det lysest i bunnen, og gradvis mørkere ut mot hårspissene. Egner seg veldig godt til pastellfarger.


Bilde


Hvor mye koster en behandling?

Et eksempel på en stripebehandling kan være

Normal tykt hår i skulderlengde:
Striper Medium 1800,-
Korrigering 450,-
Olaplex 499,-
Totalt 2749,-

Et eksempel på en Ombrè

Normalt tykt hår i skulderlengde:
Fargedesign Large 2400,-
Olaplex 499,-
Totalt 2899,-

Vi anbefaler alltid en kur ved fargebehandlinger, og spesielt ved lysning.

Dette er kun eksempler, vi har ingen maksimumspris på våre behandlinger.Hva er en korrigering, og må jeg gjøre dette?

En korrigering, et såkalt "skyll" eller en minicolor som det egentlig er, må man som regel gjøre. Det heter ikke en korrigering fordi noe har gått galt, men fordi vi ved hjelp av minicoloren kan justere, eller korrigere fargeretningen på det håret som er lysnet uten at det tar effekt på det andre håret. Som regel kommer det frem noen uønskede oransje eller gule pigmenter ved opplysningen, som vi enkelt kan korrigere, så det bør alltid taes med i prisberegningen.
Hvor lang tid tar det?

Du bør sette av ca 1,5-2t for en stripebehandling avhengig av hårlengde, og 2-3t for en Ombrè.


Vi får jo selvfølgelig mange flere spørsmål i løpet av en dag, og det er bare å ringe inn på 22417852 eller kom innom for en uforpliktende konsultasjon. :)


Tilbakeblikk på en kreativ juni måned!

Postet av Adam og Eva Arkaden den 19. Jul 2015

Vi har tatt et "dypdykk" i bildearkivet vårt, og har hentet fram noen av kreasjonene vi gjorde i juni!
Vi har hatt alt fra brud til kreative klipp og farger.

Ta en titt, så dere kan se på noe av det vi holder på med i salongen!

Her er noen av resultatene:Frisør: Senior Stylist MayaFrisør: Art Director Maléne

Frisør: Stylist Tamina og Junior 2 AinaFrisør: Senior Stylist MayaFrisør: Senior Stylist MayaFrisør: Stylist Dordi


Frisør: Stylist DordiFrisør: Senior Stylist MayaFrisør: Senior Stylist Maya


Frisør: Art Director MaléneFrisør: Senior Stylist MayaFrisør: Senior Stylist Silje


Frisør: Art Director Maléne


Frisør: Stylist DordiBestill time hos oss her eller på 22417852!


Fint sommer hår

Postet av Adam og Eva Arkaden den 14. Jul 2015

SOMMEREN ER HER!....og vi blir alle litt slappere når det gjelder å ta være på håret.
I ferien bryter man ut av de daglige rutinene og man glemmer gjerne håret litt,
om man på fjellet, ved sjøen eller i sydligere strøk.
Selvfølgelig har man jo med seg den gode shampoo og conditioneren på turen, men det å få kuret det like ofte som man gjør hjemme i hverdagen blir problemet til mange.

Vi har plukket ut noen produkter som er ett MUST HAVE i sommer.
De krever ikke mye av deg og er lette å bruke.
Håret får også den pleien og styrken det trenger.


Redken Color extend sun:
Dette er et leave-in produkt som gir glans til håret, har uv filter som beskytter håret mot solskader og at fargen ikke falmer. Den sprayes på i tørt eller fuktig hår. Passer til alle typer hår.


Redken Color extend magnetics radient 10:

Dette er en lettvektig kur, leave-in treatment, som gir intens pleie og beskytter fargen mot falming. Den etterlater håret mer medgjørlig. Den skal påføres i håndkle tørt hår.
Passer til alle typer hår.


Redken All soft supple touch:

En leave-in lettvektig spray, som reparerer splittende spisser og er flokeløsende, med langvarig pleie og glans. Skal i håndkle tørt hår. Passer til deg med tykkere hårstrå.


Redken Extreme anti snap:

Anit snap er en protein leave-in kur, som styrker skadet hår og gir varmebeskyttelse til hårføneren, rette- og krølltangen. Kan brukes på alle typer hår.


Redken Blonde Idol BBB spray:


Dette er en lett conditioner spray, den styrker, fukter og motvirker porøsitet. Den beskytter også mot varme, og løser floker. Den kan skylles ut som en vanlig conditioner (til finere hår som ikke tåler mye tyngde) eller som leave-in, til et normalt til tykkere hår.


Bamboo Beach sun recovery spray:


Dette er en leave in conditioner som tilfører næring, bekjemper skader fra klor/saltvann og har ett UV filter som beskytter håret mot solen. Passer til alle typer hår.


Bamboo Beach sunshine spray:Denne er gir glans og mykhet til et matt og livløst hår. Den har UV beskyttelse mot solen og bekjemper klor og saltvann. Passer til alle typer hår.


Bamboo Smooth anti breakage spray:

Er en fantastiske god varmebeskyttende spray som reduserer slitasje med opp til 87%. Den reparere og styrker håret. Passer til deg med normalt til tykt hår.Men så er det like viktig at man har en god tørr shampoo med seg også. Ikke alle har like god tilgang på det å vaske håret når man er på ferie. Da har vi plukket ut noen av våres favoritter, som bekjemper fett hår.


Redken Pillow proof two day extender:Dette er en god tørr shampoo som trekker godt til seg oljen i hodebunnen.


Redken Cerafill hair and scalp refreshener:
Den trekker til seg overproduksjon av talg i hodebunnen. Denne gir også lett texture og man får følelsen av litt tykkere hår. Denne passer veldig fint til de som har et tynnere hår og som sliter med volumen.


Big Sexy Hair volumizing dry shampoo:Er du ute etter en ett styling produkt og en tørr shampoo i ett, er dette produktet for deg!
Den absorberer olje fra hodebunnen, og produkt rester.I tillegg har den UV beskyttelse
og gir bra volum og fylde til håret.


Bamboo Cleanse Extend dry shampoo:
Dette er en veldig lett transparent tørr shampoo. Den absorberer oljer og styling rester fra hodebunnen. Den gir en kjølende og frisk effekt.
Høres noen av disse produktene riktig ut for deg,
så bare ta turen innom salongen!

Vi ønsker alle en riktig GOD SOMMER!


Dare to go: PUNK

Postet av Adam og Eva Arkaden den 7. Jul 2015

Utrolig kult hår fra DAISY CLEMENTINE BY MACKENZIE DUNCAN IN ‘LA PUNK’, se alle bildene hos fashiongonerogue.com


Punk-Fashion-Editorial-Mackenzie-Duncan02

Suspender Top Endless Rose, Necklace Bauble, Bracelets Buddha 2 Buddha, Rings Phillip Gavriel, Rings The 2 Bandits

Jacket Rebecca Valence, Sheer Shirt The 2nd Skin, Skirt English Clientele, Belts Diesel, Shoes Bora, Choker Nasty Gal, Floyd’s Ring The 2 Bandits, Rope Knuckle Hugger Ring Maison de Morgana, Rope Torque Ring Maison De Morgana, Rings Phillip Gavriel


Braided Dress Pima Doll, Leather Vest Lamarque, Beaded Vest Miss Bikini, Silver Bracelet Miansal, Quartz Cuff Krysia Renau, Bracelet Kerol D, Bracelets Diesel, Bracelets & Rings Phillip Gavriel

Suspender Top & Full Skirt Endless Rose, Mesh Skirt English Clientele, Belt Dora Abodi, Shoes Ruthie Davis, Necklace Bauble, Bracelets Buddha 2 Buddha, Rings Phillip Gavriel, Rings The 2 Bandits

Skirt Ashton Michael, Jacket Lie Sangbong, Cuffs Charles Albert, Rings Maison de Morgana, Rings The 2 Bandits, Dragonfly Earrings Phillip Gavriel

Black Dress Rebecca Vallance, Red Dress Rachael Cassar, Skirt Kahlo RTW, Shoes Bora, Belt Nasty Gal, Tianhe Bracelet Kerol D, Wrap Bracelet Buddha 2 Buddha, Rings The 2 Bandits

Skirt Ashton Michael, Jacket Lie Sangbong, Cuffs Charles Albert, Rings Maison de Morgana, Rings The 2 Bandits, Dragonfly Earrings Phillip Gavriel
Ny salong på Steen & Strøm

Postet av Adam og Eva Arkaden den 6. Jul 2015

Torsdag 2. juni var det åpning av en helt ny Adam og Eva salong på Steen og Strøm.
Gjengen fra Nedre slottsgate har nå stengt det gamle lokalet og er å finne
oppe i 4.etasje i en lekker og unik salong!
Velkommen tilbake Miriam

Postet av Adam og Eva Arkaden den 6. Jul 2015

1. september er Miriam tilbake i salongen fra mammapermisjon!
Bestill time hos henne ved å ringe oss på 22417852,
eller bruk nettbestillingen her!


Styling tips til sommerhåret

Postet av Adam og Eva Arkaden den 1. Jul 2015

Vil du ha beach waves, wet look eller fletter?

Her får du litt inspo til hvordan og hva slags produker du kan bruke for å oppnå det!


Bamboo beach Summer ocean waves kombinert med Bamboo anti-frizz Curl defining cream er en sikker vinner, når det kommer til å booste opp fallet i håret eller krøllene dine, for å oppnå den perfekte beach følelsen.

Hvordan: Ta produktene i håndkletørt hår, tvinn håret og legg dem pent oppi softstyleren på håreføneren din. Bruk litt god varme og lite trykk på blåsen på føneren og ta deg litt tid.
Man kan også bruke Ocean waves i tørt hår og bruke softstyler for å fremheve
mer texture, og få enda mer tråhet i håret!
Kombinasjonen av et halvt oppsatt og halvt ned, er veldig kult!Fletter er en super hit, og denne som Kate Bosworth hadde på Coachella I år har virkelig
slått an. Redken Braid aid er en fantastisk flette krem som gir deg fullstendig
kontroll over håret som flettes, og gir en perfekt holdfaktor.
For å få den litt mer messye looken uten krøller og fall kan enn da bruke
Matrix Texture Builder i tørt hår!

Ønkser du looken på bildet under, så kan du ta Matrix Texture Builder og spraye lett på en tynn passe, del den så opp I mindre deler og tuper den. Tenk tynne tynne dreads eller lett tuperte tynne fletter, fin så frem nål og trå og begynn å vev inn hva du måtte ønske av form og farge.
Det er kun kreativiteten som stopper deg her!PS. Ikke tuper for hardt, så for du det ut igjen etter noen dager :)


Wetlooken er kommet for å bli, og den finner du i flere varianter og intensitet.
Her er det bare å finne frem pensel og skål, og pensle på geléen i den den retningen du ønsker at håret skal ligge. Matrix Super Fixer gel fra Style Link serien er en med veldig godt hold i. Denne kan du ta i tørt hår for å få den litt harde wetlooken eller i håndkle tørt hår for å få
den litt mykere looken. Gjerne ha litt olje i geleén for at den ikke skal tørke helt
eller begynne å "knekke". Jo mer olje jo mykere gelé!
Wetlook er nydelig til en lav ponytail.
//Adam og Eva Arkaden//


Bilder er hentet fra google


Velkommen til oss Farzaneh

Postet av Adam og Eva Arkaden den 26. Jun 2015

Hils på Farzaneh, som akkurat har begynt
hos oss som Junior 1!
Vi så glade for å ha denne energiske og søte jenta i salongen.
Vi gleder oss alle til å se din utvikling, og være med deg
på veien frem mot svennebrevet.

Farzaneh er Junior 1 og tar 270 kr for klipp og 50% avslag på farge.

VELKOMMEN TIL ARKADEN! :D

Pastellfarger FAQ

Postet av Adam og Eva Arkaden den 24. Jun 2015

Vi gjentar suksessen med vår Avfarging FAQ og gir deg nå en oversikt over våre mest stilte spørsmål om de trendy'e pastellfargene!
Hvordan får jeg pastellfarge på håret?

For å få en klar og fin pastellfarge på håret, så må håret først være så hvitt som overhodet mulig. Det vil si at med mindre du har et naturlig grått/hvitt hår, så må det blekes først.

De pastellfargene vi som oftest bruker her i salong og som vi har for videresalg er såkalte direktevirkende farger og kan forklares omtrent som en farget balsam. Dette betyr at i motsetning til en permanent farge eller minicolor, så er det ingen kjemisk prosess som får fargepigmentene til å feste seg.

Fargepigmentene i direktevirkende farge (pastellfargene) er store, og er helt avhengige av at skjellaget i håret allerede er åpent for at de skal feste seg. Dette er hvorfor disse fargene har liten eller ingen effekt på et naturlig, sunt hår der skjellaget ligger pent og tett inntil hårstrået.
Hvor lenge holder fargen?

Dette kommer helt an på hvilken fargenyanse du vil ha, hvor ofte du vasker håret og hvor "slitt" håret ditt er i utgangspunktet.

Alle pastellfarger går ut i vask over tid. Jo lysere pastell, jo fortere går de ut. De aller lyseste nyansene må påberegnes å friskes opp en gang i uka.

Tips for å holde fargen fin og fresh lenger er å unngå daglig vask av håret, bruk f.eks. en tørrsjampo til å friske opp røttene mellom vaskene. Man kan også blande ut fargen i den balsamen du bruker, slik at du får et lite vedlikehold av fargen ved hver vask.

Bruk hårprodukter beregnet på et farget hår, som er sulfatfrie og milde mot fargen. Gjerne bruk styling- eller leave-in produkter med UV-filter da disse hindrer at sola "stjeler" fargen.

Nå på sommeren utsettes håret for mye mer sol, salt- og klorvann enn vanlig, og dette vil selvfølgelig å stor innvirkning på disse sartere pastellfargene. Da kan du risikere at fargen forsvinner helt etter bare en dag i bassenget.Burde jeg gå til frisør for å få den fargen jeg ønsker, eller kan jeg bare gjøre det selv?

Pastellfargene er relativt lette å bruke selv, og instruksjonene er enkle nok til at man kan få resultater hjemme. Når det er sagt er det jo mer behagelig å la profesjonelle ta seg av jobben enn å forsøke å ha øyne og armer i nakken selv på badet ;)

Vi anbefaler derimot at du kommer til oss når du skal bleke opp håret og få din første pastellfarge, eller om du ønsker å bytte fargenyanse. Dette er prosesser som krever mye mer kunnskap og erfaring for å få gode resultater og minimere slitasjen på håret.
Hvor mye koster det?

Det kommer helt an på utgangspunktet, ønsket resultat og hvor langt og mye hår du har.

Et eksempel kan være


Rosa pastellfarge på tidligere ubehandlet hår, normal tykkelse bob:
Bleking medium: 1350,-
Farge medium: 1260,-
Olaplex: 499,-

Totalt: 3109,-

Vi anbefaler alltid en kur ved kjemiske behandlinger, og dette bør derfor alltid tas høyde for i prisberegningen.


Dette er kun et eksempl. Vi har ingen maksimumspris på våre behandlinger.


Prisene på Directions ligger på 150,- per stykk, og for Revlon 179,- per tube.
Kan pastellfargene blandes med hverandre?

Ja, her er det bare fantasien som setter grenser! For å se hvilken farge man har før man setter det i håret, kan du smøre litt på et hvitt ark.

Ønsker du en lysere nyanse, kan du blande ut fargen med vanlig balsam.Andre tips:

Påfør fargene i håndkletørt, sjamponert hår for best resultat. Fargene fungerer som en balsam og skylles bare godt ut etter endt virketid uten påfølgende behandling.


Bruk hansker! Fargen setter seg godt på hender, negler og andre overflater. Tørk evt fargesøl med en gang.


Så lenge et pastellfarget hår er vått, så risikerer du at fargen smitter på klær, sengetøy eller møbler, men er helt fargesikkert når håret er tørt.


Ikke vær redd for å la fargen virke en stund. Minimum 20 min virketid pakket inn i plast.
Vi får selvfølgelig også mange andre spørsmål, og det er bare å komme med de! :)

Kom innom salongen for en prat eller ring oss på 22 41 78 52ESMOD visning 2015

Postet av Adam og Eva Arkaden den 21. Jun 2015

Tordag 18. juni jobbet Tamina (hår), Maya (makeup) og
Silje (hår) på ESMOD sin avgangsvisning.
Visningen var på H3 arena på Fornebu, og det var over 200 modeller som skulle få hår og makeup gjort av dyktige frisører og makeup artister fra
Adam og Eva!

Her er noen bilder fra dagen:

Bilder er tatt av Silje, Maya og Tamina


Vil du vinne 30 000 kr, som du kan bruke på Arkaden?

Postet av Adam og Eva Arkaden den 15. Jun 2015

Ved å titte på en film og svare på et enkelt spørsmål,
så kan du og en venn vinne 30 000 kr til å bruke på Arkaden shopping!
Noen av disse pengene kan dere f.eks bruke hos oss på klipp, farge og produkter.

Filmen finner du her. Lykke til! :)

Markedsdag i dag

Postet av Adam og Eva Arkaden den 13. Jun 2015

I dag er det markedsdag i hele Karl johans gate. Butikkene på Arkaden Shopping kjører flere gode tilbud, alt fra 20-30 % på et godt utvalg av varer!

Vi gjentar suksessen fra kundekvelden i april, og har "Styling hotseat"
rett utenfor salongen fra kl 12. Der kommer vi til å gjøre enkel styling!
Vi har også laget en fin goodiebag til de første som kommer! :)
Vi har også noen få ledige timer i dag,
så ring oss på 22417852 eller bruk nettbestillingen!

Vi ses! :)


Dare to go: Baby bob!

Postet av Adam og Eva Arkaden den 8. Jun 2015

En av våre kolleksjonslooker denne sommeren er Baby Bob'en! En utrolig søt, men samtidig tøff og typete klipp. Veldig kul å style glatt, enda kulere å rufse til!

Vi sier: Dare to go Baby Bob slik som Diana Moldovan i Vogue Taiwan!
Bildene er hentet fra Vogue Taiwan July 2015, gjennom Fashion Gone Rogue!


TSH / ARTMIA

Postet av Adam og Eva Arkaden den 5. Jun 2015

I går var Maya assistent for fantastiske Harlem for TSH / ARTMIA visningen!

Her følger noen bilder fra det som skjedde backstage

Big shout out to Aina

Postet av Adam og Eva Arkaden den 3. Jun 2015

Aina har nettopp fullført seks måneder på Adam og Eva Skolen, og har nå begynt som Junior 1 her hos oss på Arkaden.


Aina er ikke vanskelig å legge merke til, for det er hun som traver rundt her
med det blå håret :D Denne jenta har tatt en helomvending fra livet som mekaniker,
til livet som frisør. Det vil bli spennende å følge henne videre!:)
Aina lar seg inspirere av spesielt musikk, men også magasiner og filmer.

Som Junior 1 tar Aina 270 kroner for klipp og 50 % på farge.
Hun tar i mot kunder hver dag, utenom lørdager.

For å bestille time hos Aina, ring 22417852 eller kom innom salongen vår i Arkaden :)
Tilbakeblikk på en fargerik mai måned!

Postet av Adam og Eva Arkaden den 31. Mai 2015

Mai måned er nå over, og vi har tatt et tilbakeblikk på ukene som har gått.
Vi har hatt mange hyggelige kunder innom i salongen, og fantastiske resultater!
Noen har ønsket å lysne seg for sommeren, mens andre har ønsket seg nye og fargerike farger.
Veldig moro leke seg med fargepaletten!

Her er noen av resultatene:

Bestill time hos en av våre andre dyktige frisører her!Big shout out to Wael

Postet av Adam og Eva Arkaden den 22. Mai 2015

Wael begynte som elev på Adam og Eva skolen høsten 2012,
og fikk lærling plass her hos oss på Arkaden i februar 2013. Han jobber som Junior 3.


Han er en glad gutt som gir alt han har til alle sine kunder.
Han er utrolig glad i å forme skjegg, man finner han som regel med en maskin
der han stusser sitt eget skjegg også ;D
Nå er han i ekstase over og ha fått seg motorsykkel, den fræser han rundt på
med en gang det er noe ekstra fritid.

Ring på 22 41 78 52 eller kom innom å bestill time hos Wael.


Suite 16 - I Don't Think So

Postet av Adam og Eva Arkaden den 20. Mai 2015
Ps: Maya har også gjort hår og makeup for dette pressebildet! Foto: Olav Stubberud
Endelig er musikkvideoen som Senior Stylist Maya jobbet med i starten av Mai ute!

Sjekk ut Suite 16 med I Don't Think So her ---v


Har du ikke fått med deg hvem disse herlige gutta er ennå? Sjekk de ut på Facebook eller Insta, eller se hele serien om Prosjekt: BoybandTv2.no!

Mandagsinspo: The Shag

Postet av Adam og Eva Arkaden den 18. Mai 2015

En av vår/sommerens største hårtrender er The Shag.

The Shag er perfekt for deg som liker en "straight out of bed"-look, som elsker saltvannspray og beach-tekstur og/eller deg som liker å få opp masse volum og bevegelse i håret.

Denne typen oppklippning kan tilpasses både korte og lange hår, og kan skreddersys så du får din helt egen it-look.


my vision of beauty <3 .. I've always loved this haircut.

Antidote Magazine Spring Summer 2015 by Daniel Sannwald

Madonna's hair. I am really in love with this pixie cut. I don't think I can/would be able to work out a pixie cut like Madonna in that picture. At least, I can admire pixie cuts.

great cut

Stevie Nicks

Cora Keegan by Aaron Feaver for Stoned Immaculate Vintage “LAST DAZE OF DISCO” Lookbook | C-Heads Magazine

The haircut! About time to grow my asymmetrical bob into a most excellent shag


Så hvorfor ikke gå for The Shag denne våren?

Vi på Arkaden står klare for å gjøre deg vårfin!
Bestill time på adamogeva.no eller ring oss på 22 41 78 52

Bildene er hentet fra: https://no.pinterest.com/myr0e/hair/Big shout out to Silje

Postet av Adam og Eva Arkaden den 18. Mai 2015

Adam og Eva Arkaden introduserer Silje


-

Silje er jenta fra Lyngdal med det smittende gode smilet. Hun startet sin karriere på
Oslo frisørskole i Kristiansand våren 2008, og tok svennebrevet i september 2010.
Vinteren 2012 flyttet hun til London, for å gå på makeup skolen Greespaint i 6 mnd.
Turen gikk så til Oslo, og oss på Arkaden i april 2013. Hun er nå Senior Stylist.

Silje er energisk og har mye futt i seg, noe som kommer godt med som frisør.
Hun er veldig glad i farge, styling og makeup.I 2014 tok hun RCH
(Redken Certified Haircolorist). og kan gjøre de fleste farger du kunne tenke deg.
Hun står alltid på, kommer med gode råd og har mye god kunnskap.

Kom innom å bli kjent med Silje!


Har du lyst på metalliske tatoveringer?

Postet av Adam og Eva Arkaden den 18. Mai 2015

Vi har akkurat fått inn Myjouels Tattoos i salongen, som er metalliske tatoveringer i gull og sølv!
De er veldig lett å påføre og kan vare opptil 4-6 dager, men det kommer selvfølgelig an på hvor du plasserer de.
Myjouels Tattoos kan du bruke sammen med smykker eller alene, og nå som våren og sommeren nærmer seg,
så er dette den kuleste accessorizen du kan ha! De kommer i 12 forskjellige design og koster kun 69,- pr ark.
Vi har alle de ulike designene på Arkaden, så bare kom innom salongen og se hvilke du liker best!

//Maléne
Big shout out to Tamina

Postet av Adam og Eva Arkaden den 18. Mai 2015


Tamina er ei kjempe blid og herlig jente fra Lørenskog.
Hun startet på Adam og Eva skolen våren 2012, og begynte som lærling hos oss samme år.


Tamina er nå Stylist og jobber nå veldig målrettet mot å ta svennebrevet rett over nyttår, noe denne fokuserte og flinke jenta kommer til å klare med glans!
Og ønsker du deg en crazy color på håret er dette jenta å gå til, hun har vel snart personlig vært gjennom hele farge kartet :D

Kom innom salongen eller ring på :22 41 78 52 for å bestille time hos Tamina


Hår inspirasjon til 17.mai

Postet av Adam og Eva Arkaden den 16. Mai 2015

I morgen er den store dagen her! 17.mai skal feires og finstasen skal dras på.
Her har du noen frisyrer som kan passe bunaden!


Kilder: googleOLIVEALOE natural cosmetics

Postet av Adam og Eva Arkaden den 13. Mai 2015

Har du hørt om serien som heter OLIVEALOE?
Det er en hud- og hårpleie serie som kommer fra Hellas, som er basert på organisk oliven olje og organisk aloe vera, men har også ingredienser som bl.a. vitamin E, jojoba- og avokado olje og lavender.
Produktene er frie for mineral olje, vaselin, propylenglykol, silikon og parabener.

Olivaloe har produkter for både hud og hår, og så er det en liten serie til dere herrer også!Big shout out to Stian

Postet av Adam og Eva Arkaden den 12. Mai 2015

Adam og Eva Arkaden introduserer Stian
Stian er glad gutten fra Kristiansand og startet sin karriere på
Adam og Eva Skolen i 2007, fikk lærlingplass her
på Arkaden og vi har vært heldige å hatt han hos oss siden.

Stian er Art Director, har vært lærer på skolen og tatt RCH (Redken Certified Haircolorist).
Han er fantastisk dyktig på langt hår og striper, samt teip extensions.

Stian er jordnær, som alltid har et godt humør og et smil om munnen. Han har
meninger om så mangt, og har alltid noen herlige kommentarer på lur.
Han er utrolig hjelpsom, og man får aldri et nei.

Kom innom å bli kjent med Stian!Bestill time på nett eller ring oss på 22 41 78 52


CHI Enviro

Postet av Adam og Eva Arkaden den 9. Mai 2015

Sommeren er rett rundt hjørnet og med det kommer også luftfuktigheten.
Er DU en av de som sliter med ett krøllete og ukontrollerbart hår, eller at det er frizzy?
Da er CHI Enviro smoothing treatment noe for deg.

CHI Enviro er en profesjonell behandling med silke og perlekompleks. Denne behandlingen utføres med varme, Perle og silkemolekylene bilr da fraktet inn under hårets skjellag og fyller seg inn på svake punker. Den eliminerer opp til 95% frizz. Den forandrer ett krøllete crispi uregjerlig hår til å bli glatt og myk men at man fremdeles beholder krølltegningen i håret.

Denne behandlingen og også tas på ett kjemisk skadet hår for å styrke det.

Kom innom oss for mer info eller ring på: 22417852
Big shout out to Dordi

Postet av Adam og Eva Arkaden den 8. Mai 2015

Bli kjent med Dordi


Denne glad jenta fra Surnadal startet sin karriere på Adam og Eva skolen høsten 2007.
Dordi hadde sin læretid på Spagetti frisør og tok svennebrevet i januar 2011.
Så tok hun turen videre til Rock frisør i storgata og var der til september 2014, før hun kom til oss her på Arkaden.

Dordi er ei søt lita rocke jente som alltid er i godt humør, hun har en fantastisk stå på vilje og er alltid der hvis du trenger hjelp.
Har du lyst på en time hos denne hærlige jenta??


RING oss på 22417852 å bestill time hos Dordi eller via nett booking http://www.adamogeva.no
du kan også laste ned vår app Adam og Eva å bestille time der ;)


.


Must have!

Postet av Adam og Eva Arkaden den 8. Mai 2015

Alle har sine "must have" produkter som man ikke klarer seg uten, og med det brede utvalgte vi har hos oss på Arkaden, så finner du noe til alle hårtyper og frisyrer.

Her er noen av våre favoritter:

Redken Wind Blown 05
Wind Blown 05 er en tørr hårspray som man kan spraye fra rot til spiss i tørt hår,
som gir håret både volum og luftig tekstur. Det er en finish spray, som du bruker etter at håret er tørt eller dagen etter en hårvask for å restyle håret.


Kérastase Laque CoutureLaque Couture er en hårspray, som gir medium hold. Den passer både til langt og kort hår, for å låse frisyren uten at man ender opp med en "hjelm". Den er perfekt til å roe ned frizz, og holder fuktighet ute! Den har også UV beskyttelse, så da beskytter den bla farget hår.


Bamboo Silk-sleek Brilliance creamBrilliance cream er perfekt til deg som har et matt og brusete hår, som trenger pleie.
Den samler håret, gir glans og demper frizz. Hvis man har et hår som bruser veldig, så er den veldig fin å føne på. Den kan også påføres i tørt hår på lengder som trenger litt ekstra glans og mykhet.


Bamboo 48-hour Substainable volume spray48-hour volume spray er en spray som påføres i håndkle tørket hår, og som man føner på. Den øker volumet på håret, så det føles tykkere, uten å bli klissete.
Den passer til alle hårtyper, og er også veldig fin for gutta,
for å få ekstra hold og kontroll før voksen tas i.
// Maléne


Maya i Marbella!

Postet av Adam og Eva Arkaden den 8. Mai 2015

Senior Stylist Maya har nettopp kommet tilbake i salongen etter å vært i Marbella for å gjøre hår og makeup for musikkvideoene til Suite 16 og Jesper Jenset.

Hun var med gutta, plateselskapet og filmcrewet i 5 dager, og fikk heldigvis tid til litt sol innimellom slagene på lange innspillingsdager.

Hun syntes det var en fantastisk flott tur, og har jobbet med og møtt fantastiske folk :)

Her kommer noen bilder fra turen, musikkvideoene har slipp samtidig med singlene innom få uker ;)
Big shout out to Maya

Postet av Adam og Eva Arkaden den 1. Mai 2015

Bli kjent med Senior stylist Maya


Maya startet sin karriere på Adam og Eva skolen våren 2011.
Hun fikk så læreplass ved Adam og Eva Nedre Slottsgate sommeren 2011,
og tok svennebrevet sommeren 2014.
Hun tok så turen videre til KUTT Fornebu når de startet opp i fjor høst.
Maya er også utdannet Makeup artist ved Tone Lise Akademiet.
Hun jobber mye ute på oppdrag, med både hår og makeup.


Nå har Maya kommet tilbake til sentrum igjen og til oss på Arkaden,
noe som vi er utrolig glade for :D
Maya er en kreativ sjel, med mye energi og ett smil om munnen.
Hun er veldig flink til å se løsninger med både hår og ellers rundt seg,
og har alltid en god ide på lur! Maya er både høyt og lavt her i salongen :D
Kom innom oss eller ring å bestill time Maya på: 22417852


Gårsdagens Shopping Night!

Postet av Adam og Eva Arkaden den 24. Apr 2015

Vi hadde det sjukt morro på Arkaden Shopping Night i går!

Vi serverte "hjemmelaga" (hvertfall bakromsdyppa) marshmallows og sjokolade, styla og ga ut goodiebags og hadde fantastiske tilbud i salongen. En veldig vellykket kveld, med andre ord :)

Fikk du ikke med deg gårsdagens arrangement? Heldigvis blir det sikkert flere kvelder med aktiviteter, enten eksklusivt hos Adam og Eva Arkaden eller på hele Arkaden Shopping igjen, så det er bare å følge med på sosiale medier ;)

Vår Faglige Leder og hobbyfotograf Ida tok noen bilder i går, de kommer her!


mmmmmmmmmmmmm ;)Sjefen og Stian sørget for serveringFotografselfie!Helt på tampen av kvelden fikk vi også tid til å style sjefen ;)Ha en riktig god fredag!\\ Adam og Eva Arkaden //
22417852


Arkaden Shopping Night!

Postet av Adam og Eva Arkaden den 20. Apr 2015

The place to be denne uka her er definitivt Arkaden!

torsdag 23. April smeller Arkaden Shopping til med hele -25% i 25 butikker, og massevis med aktiviteter, vanvittig bra DJs, smaksprøver, salg og topp stemning!

Vi her på Adam og Eva er selvfølgelig med; fra kl. 17 står vi utenfor sjappa med "Styling Hotseat" og tilbyr DEG en helt gratis Quick Styling. I tillegg får de 30 første som benytter seg av dette tilbudet en sinnsykt bra goodiebag (de beste goodiebagsa vi noengang har satt sammen, om vi får skryte litt av oss selv ;)).

Vi har også et helt fantastisk tilbud vi annonserer torsdag formiddag...!

For godt til å være sant? Sjekk oss ut på sosiale medier på torsdag for å få med deg alle tilbudene, og enda bedre - kom innom Arkaden Shopping Night på Torsdag fra 17-20 for ukas beste happening!
Coachella

Postet av Adam og Eva Arkaden den 15. Apr 2015

Coachella Vally Music and Art Festival
går av stabelen nå i april

Coachella music and Art festival har sin location i Colorado Desert, og foregår hvert år i april måned. Den startet opp i 1999/2001, og siden den gang har Coachella hostet noen av de største artistene som: Madonna - AC/DC - The Killers - Gorillaz - Snoop Dogg - Muse.
De fører flere forskjellige sjangere innen musikk bla. rock, indie, hiphop og electronic dance music. I tillegg til musikk er det også mye installasjoner og skulpturer å se på!Coachella er blandt de største og mest kjent festivalene som er i USA, og man får utrolig mye inspirasjon til den store sommer moten!
kilde
google.com

Adam og Eva Arkaden


Big shout out to Ida!

Postet av Adam og Eva Arkaden den 10. Apr 2015

Nå er det ho Ida sin tur til å bli introdusert=)
Energi bomba fra Bodø!Ida startet sin karriere på Adam og Eva skolen, og var ferdig der våren 2008. Hun startet som lærling ved Adam og Eva Nedre slottsgate og tok svennebrevet i juni 2011. Der jobbet hun frem til sommeren 2014, før hun forflyttet seg litt lengre ned i Karl Johan og kom til oss her på Arkaden.
Noe vi er strålende fornøyde med =) Ida jobber her som faglig leder og underviser på Adam og Eva skolen en dag i uka.

Hun er en humørspreder og får alle til å dra på smilebåndet. Hører du noe nynning i nærheten, så er det nok bare Ida som er rundt. Og for the love of gwad, jenta som mente at trening var oppskrytt, har nå blitt til en av de som trener mest her på salongen..Kudos =))kom innom oss eller ring og bestill time hos Ida på 22417852

Big shout out to Maléne

Postet av Adam og Eva Arkaden den 27. Mar 2015

Maléne the one and only <3


Er den søte jenta som kommer fra Engerdal/Hedmark og startet sin karriere på Adam og Eva skolen høsten 2007, og fikk så læreplass på Arkaden. Det gikk fort i svingene for Maléne. Hun tok svennebrevet i januar 2011, og i desember 2011 stod hun som daglig leder her på Adam og Eva Arkaden.

Maléne er hønemora på salongen som passer veldig godt på alle sine ansatte, dette er virkelig sjefen alle ønsker seg. Maléne får deg til å føle deg trygg og tatt vare på. Det er alltid et smil om munnen og latter sitter ganske så løst. Hun er en kreativ perfeksjonist og elsker en god utfordring.

Påske fresh??

Postet av Adam og Eva Arkaden den 17. Mar 2015

Påska er like rundt hjørnet =) Woop woop =))

Ønsker du å se fresh ut til påske ferien?
Vil du bare friske opp klippen eller fargen, kom innom oss så fikser vi det for deg.

Her er det litt inspirasjon til deg:

Bilder hentet fra:
google

//Arkaden//Big shout out to Lasse

Postet av Adam og Eva Arkaden den 13. Mar 2015

Adam og Eva Arkaden introduserer Lasse.

Kjært barn har mange navn, vår alles kjære Lasse eller også kjent som Lassebasse, Lazaros eller Grekeren her på salongen og bland kundene.


Lasse begynte sin frisørkarriere i Adam og Eva og her på Arkaden i 1992, han er en veteran i yrket og er like dedikert nå som da han startet.

Han er Art Director og er rå på korte klipper, og man får den ekstra edgen på klippen som kun en skikkelig herremann kan gi.

Han har sin faste plass inne i hjørnet i 1.etg og blir galen om noen stjeler den.

Det er vanskelig og ikke forelske seg i denne mannen her, som har en fantastisk stå på vilje og sprer masse positiv energi her på salongen.

Kom innom og bli bedre kjent med Lasse!
Bestill time på nett eller ring oss på 22 41 78 52
Backstage Shu Uemura / Gallery of Style

Postet av Adam og Eva Arkaden den 13. Mar 2015

Senior Stylist Maya var backstage Shu Uemura's visning "Gallery og Style" i går sammen med Adam og Eva's Makeup Team.

Her kommer noen bilder fra det som foregikk bak kulissene under denne prestisjevisningen!By:Larm 2015

Postet av Adam og Eva Arkaden den 10. Mar 2015

....er vel overstått for denne gang, men for en fest det har vært!

122 (!) artister fra inn- og utland på 12 scener, og alt sammen midt i Oslo sentrum. By:Larm har i en årrekke tatt pub-til-pub-kravlinga et steg videre med utrolig mange bra up-and-coming band i alle sjangere.

Vår Senior Stylist Maya slang seg på moroa, og gikk på konserter hver kveld fra onsdag til lørdag i forrige uke. Hennes absolutte favoritter var WDSTCK, Novelist og KAKKMADDAFAKKA som turna opp stemningen og fikk hele Youngstorget til å hoppe i takt.

Her kommer noen bilder fra konsertene Maya var på, i tilegg har vi lånt noen bilder på artister vi finner inspirerende!Velkommen Maya

Postet av Adam og Eva Arkaden den 25. Feb 2015

Mandag 2. mars begynner Maya å jobbe hos oss! Hun er Senior Stylist og Makeup artist.
Maya begynte sin karriere i Nedre Slottsgate i 2011, som lærling, og tok svennebrevet sitt i juni 2014. Hun har vært på Kutt Fornebu siden de åpnet i oktober og nå setter hun seil for byen igjen, og til oss på Arkaden! Maya jobber for det meste i salong, men er stadig vekk på ulike oppdrag rundt om, med både hårstyling og makeup.

Vi gleder oss veldig til å få et nytt tilskudd til familien vår på Arkaden!
Internkveld hos Klinikk Adam og Eva Bogstadveien

Postet av Adam og Eva Arkaden den 19. Feb 2015

Torsdag kveld var gjengen fra Adam og Eva Arkaden,
sammen med de andre Adam og Eva salongen,
invitert til internkveld hosKlinikk Adam og Eva i Bogstadveien.

Der ble vi møtt av den herlige gjengen som jobber der, og fikk en innføring i behandlingene
de tilbyr. Klinikken utfører både kosmetiske behandlinger og tradisjonell hudpleie,
og de har en lege som utfører medisinsk behandling som b.l.a. Restylane.

Takk for en hyggelig kveld, med god stemning! :)
Kontakt klinikken på tlf: 90260142 eller ta en titt på hjemmesiden:
Klinikk Adam og Eva Bogstadveien,s å kan du se hvilke behandlinger de utfører


//Maléne


WORK

Postet av Adam og Eva Arkaden den 19. Feb 2015

Here is a collection of some of my work whilst at Adam og Eva. From short and graphic, to soft and textured!Bestill Frisørtime hos Mark her!Inspirasjonsmorgen

Postet av Adam og Eva Arkaden den 19. Feb 2015


I dag hadde vi inspirasjonsmorgen med fantastiske Anne-Lise og Magnus fra Adam og Eva, Gamlebyen.

De inspirerte oss med tre ulike modeller hvor de lærte oss kombinasjoner av forskjellige klippeteknikker.

Vi i Arkaden er super inspirerte! :)


Wael
Grammys 2015 Hair Inspo

Postet av Adam og Eva Arkaden den 11. Feb 2015

Sunday night was a night of pure glamour as The Gammy Awards, the music industries biggest night was held in LA. There have been many memorable hair looks over the years, but which celebs stole the show this year on the red carpet!By Mark/Photos Yahoo Images
Møt vårt nye talent, Aina!

Postet av Adam og Eva Arkaden den 4. Feb 2015

Aina har nettopp fullført seks måneder på Adam og Eva Skolen og har nå begynt som Junior 1 her hos oss på Arkaden.


Aina er ikke vanskelig å legge merke til, det er hun som traver rundet her med det blå håret :D Denne jenta har da tatt en helomvending fra livet som mekaniker, til livet som frisør. Det vil bli spennende å følge henne videre!:) Aina lar seg inspirere av spesielt musikk, men også magasiner og filmer.

Som Junior 1 tar Aina 270 kroner for klipp og 50 % på farge. Hun tar i mot kunder hver dag.
For å bestille time hos Aina, ring 22417852 eller kom innom salongen vår i Arkaden:)Velkommen til oss Aina! :)


Til deg som trener

Postet av Adam og Eva Arkaden den 22. Jan 2015
Nå i disse treningsdager er en stram hestehale midt i blinken.

Vi har skaffet oss "den store fletteboken", så nå skal vi få til å hjelpe deg med den fletten du vil.

Bestill en time før trening så får du fikset både hår og kropp.//Stian
//bilder fra google


Kolleksjonvisning

Postet av Adam og Eva Arkaden den 22. Jan 2015

Mandag kveld var vi på Adam og Eva Skolen, for å se en inspirerende kolleksjonvisning.
Vidar, Caroline, Steven, Jasmine, Lars, Eirik og Magnus sto på scena og viste oss klipp og farge,
inspirert av de nye kolleksjonbildene til Adam og Eva. De er laget i samarbeid med illustratøren
Esra Røise. De kommer til å henge oppe i alle Adam og Eva salongene innen kort tid.
//Maléne

Top Beauty trends 2014

Postet av Adam og Eva Arkaden den 10. Jan 2015

After the Christmas holidays, New Year is upon us, then we find ourselves in 2015!
People really pushed the boundaries in 2014, experimenting more than ever! Taking looks from the catwalk and playing around with them.

Chopped up bobs, braids, bleaching hair white, colouring hair grey, bleaching away eyebrows, in a sense bluring identity. Exposing flaws in no-make-up selfies, glitter all of a sudden became 'on-trend', fake tattoos, fake piercings and appearing as if you had just walked out of a shower, glamourously of course....With perfectly wet hair...

Remember if one of these trends is not enough for you, you can try three all at once as this guy, wet look/greyish hair, fake piercing, bleached eyebrows :-)Story/Mark/Arkaden
Photos/Yahoo image search


Bestil Frisørtime her!Powered by: Bloc