Flashbacks

Postet av Adam og Eva Arkaden den 23. Des 2013

Et år har gått og 2013 har vist seg å være et år fullt av forskjellige trender for både menn og kvinner.
La oss ta en titt på året som har gått og hva vi kan forvente oss i 2014.For damene startet det med Dip Dye i alle mulige nyanser av pastell, spesielt rosa, turkis eller lilla.
Det har vært deilig å se at farger endelig ble trendy igjen og våren 2013 var en sesong ulikt fra noe vi har sett tidligere.

Dip Dye stilen kunne bli litt meget for enkelte og vi så da at den litt mindre dristige, men fortsatt veldig markante stilen Ombrè ble mer og mer populær. Dette har vært en av de større trendene siden mileniumskiftet og til tross for at den har blitt noe forenklet ser det ikke ut som at den skal gå noe sted.


Ombrè utviklet seg fort til den stilen vi ser mest av nå på slutten av året, nemlig Sombrè. Dette er en mye mykere variant av Ombre, hvor kontrasten mellom mørkt og lyst ikke er like skarp. En perfekt look for dere som ønsker en litt mer naturlig look.

Hestehalen har også vært stor i år, både i og utenfor catwalken.
Hår smykker ble en stor trend denne sommeren og tar du en titt på Dolce & Gabanna sin vår kolleksjon ser du at dette er en trend som er her for å bli.


Hva kan vi forvente oss av det kommende året?

Allerede nå har vi sett at "Boy meets girl" stilen med korte frisyrer på lekre damer blir mer og mer populært. Hvem sier at en kort klipp ikke kan være feminin? En av vår tids største sex symboler Pamela Anderson klippet av seg lokkene og rocker nå en frekk kort pixie cut.

Når det kommer til farge venter vi bare på at Splashlight stilen skal ta av og det ser ut som at den sakte men sikkert kommer inn i motebildet. Her er det fargespillet mellom fargetoner og optiske illusjoner som er i fokus.

Herremote 2013

Det har vært lenge siden vi har sett menn så velstelte som det de er i dag og dette året har vært en eneste stor hyllest til den kjente "Mad Men" stilen som vi nå har blitt inspirert av fra 50-tallet.
Det vi har sett i motebildet 2013 har vært en stor variasjon fra den rene og veldig klassiske stilen til en mer bohem og rufsete look.


I 2013 har fokuset på egenpleie blitt større mens herremoten har blitt mer maskulin.
Det ligger mer tid bak en velstelt mann enn vi tror.
Håret skal ligge perfekt, selv i hestehale, skjegget skal stusses og skoene skal skinne.
.

På 90-tallet skulle den moteriktige mannen være ustelt og helst kledd i en flanellskjorte med hullete Levis jeans, kombinert med et rufsete halvlangt hår og en slitt t-skjorte.
Vi har kommet langt siden grunge perioden og selv om denne stilen sniker seg tilbake i motebildet ser vi en mye mer rafinert variant i dag i forhold til det den varHerremote 2014?


Skjegg kombinert med langt hår i hestehale har vært en stor hit i år og looken blir mer og mer populær.
Dette er en røff kontrast til den klassiske 50-talls looken og mer maskulint enn noe vi har sett på lenge.
Vi tror at vi får se mer av dette utover våren 2014 for denne sexye stilen er rett og slett for god til å gi slipp på helt enda.


Per i dag er det ikke lett å pinpointe hva det nye store kommer til å bli men på catwalken for de fleste vårkolleksjonene ser vi mye lekne prints i alt fra blomster hos Dries Van Noten til ruter og batikk hos Louis Vuitton.
En mørkere og mer minimalistisk stil som f.eks hos Rick Owens og en mer dristig variant hos Ann Demeulemeester er også noe vi kan forvente oss å se mer av i Oslos gater fremover.

Med andre ord; dere får glede dere, kjære herremenn, for våren er full av spennende overraskelser i alle farger!Nye bryn til det nye året

Postet av Adam og Eva Arkaden den 12. Des 2013

Øynene er sjelens speil og noe av det første vi legger merke til hos andre mennesker.
En perfekt måte å ramme inn øynene på er å farge og forme brynene. Dette gjør at øynene får noe å stå i kontrast til og vil dermed stråle.

Enten det er for å matche/fremheve en ny hårfarge, frisyre eller rett og slett prøve noe nytt vil et mer markert bryn alltid være komplimenterende til et hvert ansikt, uansett kjønn.

Hos oss kan vi finne en farge som passer akkurat ditt ansikt, vi tilbyr også både threading og voksing av bryn og annet ansiktshår.
Ring oss på nr 22417852 for å bestille time.

Emilie Frøya//Adam og Eva AradenBalsam eller ikke?

Postet av Adam og Eva Arkaden den 11. Des 2013

Vi har alle talgkjertler i hodebunnen. Disse hjelper til å smøre håret fra rot til spiss.
Som regel strekker ikke disse naturlige oljene til og håret vårt blir både tørt og uregjerlig.
Her kommer regelmessig bruk av balsam inn. Sjampo åpner hårets ytre skjellag, renser hår/ hodebunn mens en balsam lukker skjellaget, smører og smidgjør håret. Dette gjør at håret blir lettere å både gre og style.

Hva skal man velge til sitt hår? Hvilket merke? Proteiner eller fuktighet?
Jo, hør her.


Det finnes mange forskjellige type balsam til forskjellige behov.
Har du et tynt og livløst hår som lett blir tungt eller ønsker du mer volum i håret vil en lett balsam fra f.eks Redken sin volum serie "Body Full" eller Pureology sin "Pure Volume" unngå å tynge håret ditt med ekstra fukt. Dette gjør slik at du lettere kan oppnå ønsket volum.

Har du et veldig grovt, uregjerlig eller et tørt hår er det fuktighet som er nøkkelen.
Velg en fuktighetsgivende balsam og kombiner den med en god hårkur for et optimalt resultat.
Pureology sin "Hydrate" serie er perfekt for farget hår som behøver fuktighet.
Har du krøller, krusete eller ekstremt grovt hår ville jeg gått for noe mer hakket mer fuktighet som Redken sin "Smooth Lock" eller "All Soft".

Jeg oppfordrer også alle menn til å ta i bruk den gode gamle conditioneren, minst tre ganger i uken. Hvorfor? Fordi kort hår også behøver pleie og bruker du balsam jevnlig vil du få et sunnere og mer glansfult hår.

Mange spør meg om man må bruke sjampo og balsam fra samme serie men det er absolutt ikke et must. Mix og trix slik at håret ditt får den optimale pleie!

Emilie Frøya // Adam og Eva ArkadenÅrets Frisør Lærling Bidrag 2014!

Postet av Adam og Eva Arkaden den 4. Des 2013

Peder sitt bidrag till Årets Frisør Lærling 2014!Hair: Peder Vigtel Wallentin
Make-Up: Silje Lund
Photo: Ola Dybendal
Model: Oda Louise


Årets Avant Garde Frisør 2014 Bidrag

Postet av Adam og Eva Arkaden den 2. Des 2013

Pontus Årets Avant Garde Frisør Bidrag 2014.
Hair: Pontus Judas / Adam og Eva
Make-up: Silje Lyngstad Noreng / Make-Up Store
Photo: Ola Dybendal / Ola Dybendal
Model: Stina Bohlin / Mika's Stockholm


Out with a BANG!

Postet av Adam og Eva Arkaden den 28. Nov 2013

Fra oldtidens Egyptiske dronning Cleopatra til 40-tallets Bettie Page og helt frem til 2000-tallets store ikoner som f.eks Katy Perry og USA's first lady Michelle Obama, så har pannelugen bevist at den er her for å bli!

Er du ute etter en liten forandring uten drastiske endringer eller bare en fin måte å ramme inn ansiktet på kan en pannelugg både fremheve og skjule trekk.

Bli inspirert du også!
Vi digger Harajuku moten!

Postet av Adam og Eva Arkaden den 27. Nov 2013

Tokyo, Japans hovedstad, landets største by med 12 millioner innbyggere.
Hva kan jeg forvente å se og oppleve i denne folksomme byen?

Om en knapp uke skal jeg ta turen til Tokyo der jeg skal absorbere alt byen har å by på.
Med noen enkle søk på nett har jeg funnet en masse informasjon og en hel del rare bydelsnavn.

Harajuku, et distrikt i bydelen Shibuya, et senter for ungdomsmote.
Nytenkende sammensettninger av både hårfarger og klær er et hint. Har du kanskje fått med deg hvordan moten er der, kanskje du ikke har fått det med deg enda? La meg vise deg noen smaksprøver:

De er utrolig uredde, kreative, banebrytende og ikke minst inspirerende for oss frisører.
Som faglig leder i Adam og Eva Arkaden skal jeg hvertfall komme tilbake med masse inspirasjon som skal deles med alle mine fantastiske kollegaer!

Gjerne gå inn på disse sidene for å bli like inspirert som oss:

http://www.style-arena.jp/?langType=en
http://tokyofashion.com/photos/
http://www.japanesestreets.com

Miriam//Adam og Eva Arkaden


Slik holder du deg varm og kul i kulden.

Postet av Adam og Eva Arkaden den 25. Nov 2013Emilie fikk den store glede av å jobbe med Maria Skappel og Andreas Holzweiler i denne episoden av Min Motes trend guide hvor de gir oss noen insider tips på hvordan å holde seg trendy i vinterkulden. Vi får også et innblikk i deres personlige stil.

(Kilde:minmote.no/http://galleriet.com/kl%c3%a6r-og-mote/hm/maria-skappels-hm-favoritter/)


Her er den perfekte julegaven!

Postet av Adam og Eva Arkaden den 13. Nov 2013

Lurer du på hva du skal kjøpe til jul? Her er de beste julegavetipsene fra oss i Arkaden.
Vi hjelper deg med å finne den perfekte sammensetningen av produkter til en av dine nærmeste.

Hos oss får du gavepakke fra:

Redken
PurelogyAmerican CrewKerastaseVelkommen skal du være!


Minimalistisk Mote

Postet av Adam og Eva Arkaden den 11. Nov 2013Den minimalistiske stilen er hetere enn aldri før. Det skal være enkelt, androgynt og i fargene grått, hvitt eller sort. Hvordan styler du denne simple men veldig stilige looken?
Celine Aagaard, sjefsredaktør i StyleMag, viser oss hvordan å style den på best måte for å unngå at det blir kjedelig.

Igjen har Emilie Frøya, junior stylist hos oss, hatt hovedansvar for all styling av hår.
Bekjemp Vinterhuden på 1-2-3!

Postet av Adam og Eva Arkaden den 7. Nov 2013


Det går mot mørkere og kaldere tider og allerede merker du vel en drastisk forandring i både hud og hår.
Martine og Malène har falt pladask for utvalgte hudpleieprodukter fra Elixir Cosmeceuticals og anbefaler de på det sterkeste. Elixir er et norsk selskap og produktene får du kjøpt hos din lokale hudpleiesalong.

En cleanser er viktig i den daglige hudpleien. Gentle cleanser er en mild hudvask som fjerner fett, make-up, urenheter og overskudd av talg. Egner seg godt for sensitiv hud. Cleanseren rengjør huden og fjerner døde hudceller slik at porene ikke tettes igjen En god cleanser etterlater huden ren, myk og smidig. Gentle cleanser forbereder huden slik at de aktive kremene trenger dypere inn.
nneholder ikke såpe eller irriterende virkestoffer.

Elixir pads er en svært effektiv og virkningsfull hudtoner. Inneholder konsentrert glykolsyre og kan brukes for hjemmepeeling.
Glykolsyre er en alfa-hydroksysyre (AHA) som fjerner døde hudceller og gir en naturlig peel.

Rik fuktighetskrem til daglig bruk. Tilfører nødvendige næringsstoffer og roer ned irritert hud. Passer utmerket for de med tørr hudtype. Kan brukes for å motvirke tørr hud under behandling med fruktsyrer, A-vitamisyre eller kremer mot akne.
Inneholder ikke parfymer, lanolin eller kjemikalier som virker irriterende. Egner seg godt for de med tørr, irritert og sensitiv hud. Antioksidanter inneholder vitamin C, vitamin E, Coenzyme Q10 og grønn te ekstrakt.

(kilde: www.elxir.no)


For Travle Mødre

Postet av Adam og Eva Arkaden den 6. Nov 2013

Vår nye lærling Emilie Frøya hadde hovedansvaret for hår i vg-tv sin nettserie "Min Motes Trendguide" som går over 10 uker denne høsten.
Synnøve Macody Lund snakker i denne ukens episode om hvordan hun kler seg i hverdagen nå som hun har blitt mamma og alltid er på farta. Møt også to andre mødre som deler sine erfaringer og viser deg hvordan du lett kan kle deg trendy i travle hverdager hvor du pendler mellom barnehagen, jobb og fotballtrening.


(Kilder: http://www.imdb.com/name/nm4033934/ og minmote.no.)


Adam og Eva Insane Asylum

Postet av Adam og Eva Arkaden den 1. Nov 2013

Årets skumleste høytid er nå over - Adam og Eva "Insane Asylum" ble en stor suksess!

Salongen ble pyntet til anledningen og alle kunder ble tatt imot av både doktorer, sykesøstre og pasienter i full halloween utkledning.

Halloween tilbudet vårt står ut helgen og vi fortsetter med 50% av utvalgte Redken, Nisim og Kerastase for menn.

Vi håper alle der ute fortsetter å ha en skrekkelig helg og en fortsatt fin høst.

Velkommen Emilie!

Postet av Adam og Eva Arkaden den 30. Okt 2013Denne uken fikk vi en ny lærling i salongen og vi er stolte av å presentere Emilie Frøya Fladeby, tideligere ansatt hos Adam og Eva Grensen.
Emilie har vært lærling i nå 8 mnd og vist et stort pågangsmot både i og utenfor salongen. Hun har allerede vært med på styling for både Min Mote/Vg-tv, samt div andre produksjoner. På kort tid har hun vist stor faglig utvikling og tar en hver utfordring på strak arm.
For å bestille time hos Emilie, ring oss på nr: 22417852.

Her er ukens episode av Min Motes store trendguide, hvor Emilie hadde hovedansvar for all hårstyling, og her blir det en debatt om hvorvidt pels burde forbys i motebransjen eller ikke.Velkommen til Adam og Eva Asylum

Postet av Adam og Eva Arkaden den 29. Okt 2013
Det blir kaldere ute, og mørket kommer krypende..

Det er den tiden av året hvor vi i Adam og Eva Arkaden åpner dørene for vårt Insane Asylum. Hele senteret er med i konkuransen om årets skumleste butikk og vi håper på vinne i år også!

I anledning Halloween har vi ett skjelvende godt tilbud til deg!
Fra 28/10 til 31/10 kan du for 200kr få 3 utvalgte produkter fra Lóreal eller Matrix. Du får selvfølgelig også med en goodiebag på kjøpet.

Vi har også 50% på utvalgte Redken, Kérastase for menn og Nisim produkter, så kom innom Adam og Eva Arkaden og stæsj deg opp til årets skumleste og morsomste høytid!


Hodebunnsproblemer?

Postet av Adam og Eva Arkaden den 24. Okt 2013

Nå som vinteren kommer kan hodebunnen føles tørr, klø og flasse. Det er normalt at det skjer endringer i hodebunnen når kulda setter inn. Derfor kommer vi med litt tips til hva du kan bruke for å behandle det.

Kerastase Bain exfoliant purifant er en Shampoo med peeling effekt som hjelper mot flass med fet hodebunn.

Kerastase Bain exfoliant hydratant er en Shampoo med peeling effekt som også hjelper mot flass men mot en tørr hodebunn.

Forskjellen på en fet hodebunn med flass og en tørr hodebunn med flass er :

- Fet hodebunn med flass opplever du at du lider av flass, kløe, samtidig som du opplever at hodebunnen og håret blir fort fet.

- Tørr hodebunn med flass opplever du at det svir, klør og flassen faller ofte ned på skuldrene, samtidig som du kan få rød og irritert hodebunn.

Kerastase sin serie Dermo calm er veldig fin om du opplever at du er veldig irritert, rød, tørr og klør i hodebunnen. Denne går mest på å berolige hodebunnen og stabilisere ph verdien.

Hvis du er usikker på hva slags hodebunnsproblem du har, er du velkommen inn i salongen og få riktig produkter og råd til ditt hår og hodebunn.Balmain S/S A/W 2013!

Postet av Adam og Eva Arkaden den 17. Okt 2013

Har du et øye for detaljer eller setter pris på godt håndtverk? Ekstreme kjoler fra Pierre Balmain kommer år etter år. Her er litt fra vår/sommer og høst vinter 2013. Per dags dato er Head Designer og AD Olivier Rousteing.

Bildene er hentet fra Google/Balmain,

http://www.balmain.com/Herretrend i Høst

Postet av Adam og Eva Arkaden den 14. Okt 2013

Her er noen bilder for herretrend for høsten.

Bildene er hentet fra nettmagasin GQ.

http://www.gq.com/style/blogs/the-gq-eye/2013/09/brad-pitt-looks-years-younger-with-a-short-haircut-heres-how-you-can-too.html

Bilde fra Fernie Andong's instagram:


http://web.stagram.com/p/558264692986287511_9381476We <3 DREADS !!

Postet av Adam og Eva Arkaden den 10. Okt 2013

Dreads ble gjort av vår fantastisk kollega

Miriam med god hjelp av både Martine og

Tamina. Resultatet ble helt rått!Peder var i det kreative hjørnet i dag!

Postet av Adam og Eva Arkaden den 23. Aug 2013

Peder var i det kreative hjørnet i dag, som alltid, og lekte seg med flere kule farger! Resultatet ble veldig lekkert!Makeover fra kopper til turkis!

Postet av Adam og Eva Arkaden den 23. Aug 2013

I dag fikk Martine en farge makeover fra lys kopper til turkis! Det er veldig moro å leke med farger når man har så mye fint og velge imellom i salongen!

Frisør: StianSommerklipp til Herrer

Postet av Adam og Eva Arkaden den 22. Jun 2013Kunde : Stephan
Frisør : Raj


Se Wael sin fantastiske farge!

Postet av Adam og Eva Arkaden den 7. Jun 2013
Se på den fantastiske fargen (og føn) som lærlingen vår Wael har gjort!


Super tilbud lørdag 8.juni på Arkaden!

Postet av Adam og Eva Arkaden den 6. Jun 2013Kom og besøk Arkaden på lørdag for Vintage event, og MASSE gode tilbud hos oss på Adam og Eva!


DOUBLE PONY TAIL BY RAJ

Postet av Adam og Eva Arkaden den 28. Mai 2013VI VANT ÅRESTS SALONG!!!!

Postet av Adam og Eva Arkaden den 17. Apr 2013

Lørdag 13 April var det duket for Adam og Eva`s 40 års jubileum på Stratos.

Denne kvelden ble det delt ut interne priser i forskjellige kategorier.

Vi klarte å sikre oss de gjeveste prisen av alle, Årets salong!!! Gjennom hardt arbeid og team building klarte vi det igjen!!Gratulerer til Raj

Postet av Adam og Eva Arkaden den 10. Apr 2013Adam og Eva Arkaden // Maléne

Postet av Adam og Eva Arkaden den 25. Mar 2013

Kunde: Silje L.


Adam og Eva Arkaden // Maléne

Postet av Adam og Eva Arkaden den 21. Mar 2013

Kunde: Sandra M.


Adam og Eva Arkaden // Maléne

Postet av Adam og Eva Arkaden den 16. Mar 2013


Kunde: Astrid Moe
Frisør: Malene


Adam og Eva Arkaden // Maléne

Postet av Adam og Eva Arkaden den 16. Mar 2013


Kunde: Victoria Tollefsen 
Frisør: Malene


Adam og Eva Arkaden // Martine

Postet av Adam og Eva Arkaden den 16. Mar 2013


Kunde: Hilde Gunn
Frisør: Martine


Adam og Eva Arkaden // Martine

Postet av Adam og Eva Arkaden den 16. Mar 2013


Kunde: Therese
Frisør: Martine


Adam og Eva Arkaden // Jasmine

Postet av Adam og Eva Arkaden den 15. Mar 2013


Kunde: Adrian
Frisør: Jasmine 


Adam og Eva Arkaden // Jasmine

Postet av Adam og Eva Arkaden den 15. Mar 2013


Kunde: Sara Bergstrøm
Frisør: Jasmine


Adam og Eva Arkaden // Jasmine

Postet av Adam og Eva Arkaden den 14. Mar 2013

Kunde: Eline


Adam og Eva Arkaden // Maléne

Postet av Adam og Eva Arkaden den 14. Mar 2013

Kunde: Kristine T.

Kunde: Kristine T.

Sassoon Insprasjon kveld!

Postet av Adam og Eva Arkaden den 14. Mar 2013

I slutten av februar dro det et team til London for å få inspirasjon hos Vidal Sassoon Academy. Onsdag 13.3 fikk røkla ta del i denne fantastiske turen dems via deres innblikk i den nye kolleksjonen som ble sluppet nå nylig. Ta en titt på bilder fra kvelden;)Adam og Eva Arkaden // Lasse

Postet av Adam og Eva Arkaden den 13. Mar 2013


Kunde: Bodil
Frisør: Lasse


Adam og Eva Arkaden // Maléne

Postet av Adam og Eva Arkaden den 13. Mar 2013


Kunde: Andrea S.
Frisør: Malene


Adam og Eva Arkaden // Kristine

Postet av Adam og Eva Arkaden den 11. Mar 2013

Kunde: Kjersti
Frisør: Kristine


Adam og Eva Arkaden // Maléne

Postet av Adam og Eva Arkaden den 11. Mar 2013

Kunde: Richard
Frisør: Malene


Adam og Eva Arkaden // Raj

Postet av Adam og Eva Arkaden den 7. Mar 2013

Kunde : Jim Roos

Frisør : Raj Sharma


Adam og Eva Arkaden // Jasmine

Postet av Adam og Eva Arkaden den 7. Mar 2013

Kunde: Arnhild Bjørkli
Frisør: Jasmine


Adam og Eva Arkaden // Annsofi

Postet av Adam og Eva Arkaden den 7. Mar 2013

Kunde: Eila Basma
Frisør: Annsofi


Adam og Eva Arkaden // Stian

Postet av Adam og Eva Arkaden den 7. Mar 2013


Kunde: Yamina
Frisør: Stian


Adam og Eva Arkaden // Kristine

Postet av Adam og Eva Arkaden den 7. Mar 2013

Kunde: Jesper 11 år
Frisør: Krisine


Adam og Eva Arkaden // Stian

Postet av Adam og Eva Arkaden den 7. Mar 2013


Kunde: Nanette E.
Frisør: Stian


Vixen + Adam og Eva konkurranse!

Postet av Adam og Eva Arkaden den 2. Mar 2013

PÅ MANDAG 4.MARS STARTER KONKURRANSEN ADAM OG EVA HAR I SAMARBEID MED VIXEN! 

KONKURRANSEN GÅR UT PÅ AT VI TAR ET BILDE ETTER AT DU HAR VÆRT I EN AV SALONGENE VÅRE OG UTFØRT EN BEHANDLING SOM KLIPP/FARGE/STYLING OG VI LEGGER DET UT PÅ BLOGGEN OG INSTRAGRAM @ADAMOGEVA 

PREMIEN ER 1 ÅRS FORBRUK AV PLEIE OG STYLING FRA LOREAL TIL EN HELDIG KUNDE!!!! 

KOM OG BLI MED PÅ MOROA!!


Kreativt fora!

Postet av Adam og Eva Arkaden den 27. Feb 2013


Onsdag 26. Februar hadde Gammlebyen og Grensen stelt i stand til kreativt fora for resten av Adam og Eva familien.

Kreativt fora er en kveld alle salongene møtes for å dele/få/gi inspirasjon til hverandre.
Denne gangen kjørte de en verisage i stedet for å ha fremføring av klipp og farge på scene.
Ta en titt på de kule bildene vi fikk tatt;)

Brudevisning på Grand hotell

Postet av Adam og Eva Arkaden den 20. Feb 2013

Lørdag 16.Feb var det brudevisning på Grand hotell. Susanne fra vår salong var med å hjalp til med håret.
Ta en titt på bilder fra dagen!
NY PROTEIN SERIE FRA ALTERNA!

Postet av Adam og Eva Arkaden den 18. Feb 2013

ENDELIG HAR DEN NYE PROTEIN SERIEN TIL ALTERNA ANKOMMET SJAPPA!
PERFEKT FOR HÅR I PROTEIN NØD!
Kort og kreativt!

Postet av Adam og Eva Arkaden den 13. Feb 2013

Her ser dere hva som skjer når vår flinke lærling Martine slipper sine kreative sider ut. Ser det ikke smashing ut? :DUP- Visning!

Postet av Adam og Eva Arkaden den 31. Jan 2013Tirsdag 29. januar braket det løs med UP visning på Unge Kunstners Samfund!

Up kaller seg selv for Norges nye motearena, og ambisjonen er å støtte og promotere nyetablerte norske designere i både inn- og utland. Organisasjonen skal holde visning hvert halvår, og på den første visningen nå deltok, Ingvild Abrahamsen, Jone Nielsen
 • , Marit Seim, Christian Aks, Janne Aunan og Emma Liljedahl.
  Vi var så heldige å få sende Martine og Kristine til å jobbe på visningen!

  Ta en titt på bildene fra dagen!

   


 • Wiksèn Visning!

  Postet av Adam og Eva Arkaden den 30. Jan 2013

  Torsdag 24. januar kjørte Wiksèn i gang visning for høst/vinter kolleksjonen 2013/2014 på Doga

  I spissen var Jasmine Ståhl som team leder med seks assistenter, fra vår salong stilte Susanne, Martine og Kristine.

  Inspirasjonen for visningen var Femme Fatale meets Les Miserables.

  Ta en titt på bilder fra den fantastiske dagen!


  Powered by: Bloc